Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: ST1 ku

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default ST1 ku

    i just shift my dish to st1ku.. i notice there is 50 radio stations at
    12664V 5900 after blind scan. other tv n radio stations i can receive n indicated correctly.
    i wonder if this radio station r really coming from st1ku or there r some interferece. i check with lyngsat but dun have this tp and sr?
    it is a new transpoder?

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    New Indian DTH on mpeh-4
    www.realinfo.tv All Info that you Need.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Real-Expert View Post
    New Indian DTH on mpeh-4
    st1ku got hd ady a?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by anishpsla View Post
    The signals are from Insat 4C. Not from ABS-1. The chanels are test signal for DTH from Bharthi Airtel. They are using MPEG-4 for adding more channels in low number of transponders.
    u sure bro? i check at insat4c no this tp n sr aso. the radio signal is very strong although i face st1

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by guess View Post
    u sure bro? i check at insat4c no this tp n sr aso. the radio signal is very strong although i face st1
    How is it possible that one faces ST1 and receives Insat 4CR? Insat 4 CR is at 74 E and ST1 is at 88E!?
    I think those signals are from the D2H DTH platform tests which are supposed to come on ST1.
    -------------------------------------------------------
    Sky is an Experimental Lab In the World Of Satellites.
    ::\Dish TV India::90Cms MCBS Dish Hooked to ABS-1 and Edusat and May be Insat 4CR in the Near Future::

  6. #6
    canine consultant Expert
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    over the Hill, and down the road
    Posts
    1,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Real-Expert View Post
    New Indian DTH on mpeh-4
    Would you care to be specific and give some frequancy details.
    regards from OZ bassett

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top