Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default MARI Probleme receptor DIGI

    Salut,

    Cu ceva timp in urma mi-am activat cardurile DIGI. Ceva timp cardul utilizat a mers bine (cel pentru camera a doua nu il testasem), dar ieri am avut urmatoarea problema: a aparut mesajul de actualizare soft, a ramas pe 0% cam 10 minute dupa care televizorul s-a stins pentru cateva secunde iar decodorul a reinceput sa functioneze, a mai functionat vreo 20 minute si iar a aparut ecranul anuntand actualizarea softului, de data asta a ajuns la 100%, mi-a aparut mesajul de apasare buton OK, si iar a functionat o perioada. Am ctrezut ca totul o sa fie OK dupa aceasta actualizare dar toata seara a continuat tot as, ciclul reluaindu-se de vreo 5 ori, situatia in care am scos decodorul din priza si am incercat sa folosesc cartela a doua (schimband in prealabil cablurile LNB Input respectiv cablul SCART). In urma acestei schimbari tot ce am putut vede pe ecran a fost meniul de selectare a limbii, care nu reactiona la nici o comanda de la telecomanda.

    Cam asta e tot.

    A mai avut cineva astfel de simptome? Ce ar fi de facut (sa revin la setarile din fabrica) ?

    Stie cineva care este garantia receptoarelor DIGI? Am inceput contractul in 01.08.2008


    Toate bune,

    smm66

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il duci la un punct de lucru si ti-l schimba... sau suni la serviciul clienti si trimit echipa service.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e normal ca rec 2 sa nu reactioneze la telecomanda . senzorul de telecomanda pt rec 2 este separat pe un cablu utp. banuiesc ca nu l-ai montat .

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Torino
    Posts
    267
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    e normal ca rec 2 sa nu reactioneze la telecomanda . senzorul de telecomanda pt rec 2 este separat pe un cablu utp. banuiesc ca nu l-ai montat .
    La asta m-am gandit si eu...
    Oare cand va aparea un Receiver cu Hdd la digi ?

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by award View Post
    La asta m-am gandit si eu...

    Da,asta asa e...incearca sa schimbi telecomanda ptr a doua cartela(room2)....dar e posibil ca primul tuner sa fie off...
    C-am mari rebuturi a mai pus digi asta pe piatza...totushi trebuiau ceva mai mult testate aceste shtifturi,sau hyundaiuri twin,cum le mai zic.Ultimii doi clienti,spre neshansa lor au cumparat asa ceva,la primul a mers vreo 2 luni amandoua iar acum cea de-a doua cartela OFF total,al doilea client si mai si......luat din tzara ca e ok,ajuns aici semnal zero pe amandoua tunere,luata la sange antena si ashezata perfect tot nik,sunat la digi "live"si dupa mai multe indrumari s-a ajuns la concluzia ca e stricat si tre trimis in tzara.Trimite clientul conserva,dupa vreo 2 luni aproape o primeste inapoi cu indrumarea ca "Nu a fost si nu este stricat deloc,mai mult noi(cei de la RCS Sibiu)l-am conectat la antena si am facut o scanare si totul e OK.
    BUUUUUn.......odata ajuns acilea,din nou asezat la antena omului acasa,probat pe room 1 si room 2 si nu are semnal,luat si pus pe alte antene pe la vecini (care au digi)tot nik,asa ca am zis:ultima proba,pus in loop cu un receptor noname de-al meu,ET VOILAA,mergeeeee.....
    Oare nu le e rushine la baietzii aia de la sibiu sa mai vrea si bani dupa o luna de luat la mishto clientii?Eu,in locul lui Digi ia-si da in judecata si sentintza sa fie:mai lucrati 6 luni la RCS si in fiecare luna sa-i platiti RCS-ului c-am 1000-1200 de RON(practic salariul).
    Poate enormal sa se mai busheasca din conservele astea,ca de,sunt cutii/masini/unelte/electronice si ce mai vreti voi,rebuturi,dar ce nu e normal ca in casieriile din tzara sa fie rebuturi organice,care mai fac si paguba lui digi si nervi clientilor.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tot asa am patit si eu cu un receptor care nu alimenta lnb.dus la service la digi si acolo probeaza in fata mea si merge.baiatul sustinea ca e bun desi i-am explicat ca nu alimenteaza lnb.abia apoi s-a prins ca mai este legat un receptor pe acelasi lnb care alimenta lnb si asa se facea receptia.e posibil ca acelasi mod de conectare sa fi avut si ei la caserie in sibiu
    boy2good

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    tot asa am patit si eu cu un receptor care nu alimenta lnb.dus la service la digi si acolo probeaza in fata mea si merge.baiatul sustinea ca e bun desi i-am explicat ca nu alimenteaza lnb.abia apoi s-a prins ca mai este legat un receptor pe acelasi lnb care alimenta lnb si asa se facea receptia.e posibil ca acelasi mod de conectare sa fi avut si ei la caserie in sibiu

    Tocmai am vb cu unul din baietii de la RCS Sibiu,aproape ca mi-a confirmat ca verificarea acolo la receptoarele care vin cu probleme e ceva c-am "subtire",lnb-ul lor de acolo e deja alimentat asa ca ACOLO e ok...AICI e off.Si uite asa cred ca digi mai pierde cate un client....da nu-i bai ca are de unde,nu-i asa?ce inseamna 1 la 190xxxx....?

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Tot probleme.....aceleasi probleme

    Salut tuturor,

    Multumesc pentru raspunsurile primite pana in prezent.

    Din pacate si dupa conectarea senzorului de telecomanda, pe televizorul al doilea apare doar meniul de selectare a limbii si atat. Nu reactioneaza la nici o telecomanda si nici la comanzile de pe panoul frontal.

    Cat despre problema anterioara (demararea automata a actualizarii softului) aceasata continua la intervale aleatorii.

    Cu multumiri,

    smm66

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.becul de la senzor e aprins?Iti trimit pm cu nr de telefon si suna-ma sa te ajut.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top