Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Utilizare cartele DIGI pe alte receptoare

    Salut,

    Ar putea cineva sa-mi spuna daca as putea folosi cartele DIGI pe alte receptoare (mai am un receptor FortecStar FSCO - 5600 Ultra +) in afara de cele furnizate de RCS-RDS?


    Multumesc,

    smm66

  2. #2
    Bagator de/in seama Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Turda Metropolis
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti trebuie receptor de la ei (se imperecheaza cu cartela), pana la CAM cred ca mai e de asteptat.
    Last edited by sebyss; 20th August 2008 at 13:36.

  3. #3
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    In principiu se poate , dar nu este nici locul si nici timpul de a discuta asa ceva ... . E mai simplu cu receptorul lor ..... !

  4. #4
    Bagator de/in seama Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Turda Metropolis
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie momentan nici macar cartela nu-mi trebuie si se vede perfect... si n-am cumparat nimic profesional, dar alta era discutia cum spunea cipaul66 e mult mai simplu cu receptorul lor si daca stau bine sa ma gandesc e si mai ieftin.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vicu432 View Post
    Nu trebuie nici un receptor,am un prieten aici la Roma care arenuntat la receptorul de la Digi,si-a cumparat un receptor profesional si CAM Nagravzion2 si vede perfect.
    Vrem poze, ceva....

  6. #6
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by Vicu432 View Post
    Nu trebuie nici un receptor,am un prieten aici la Roma care arenuntat la receptorul de la Digi,si-a cumparat un receptor profesional si CAM Nagravzion2 si vede perfect.
    .... ai putea sa definesti mai exact - receptor profesional - nu de alta dar unii dintre noi nu prea stim despre ce vorbesti !
    Nu neaparat foto dar daca spui tipul - marca ... ne putem edifica ! Nu iti punem la indoiala ceea ce spui , dar curiozitatea este mare !
    Last edit : Si inca ceva - rog userii care vor sa scrie in acest thread sa tina cont de ceea ce vor sa scrie pentru a nu intra in conflict cu regulamentul forumului , si sa tina cont si de aspectele colaterale ale nerespectarii acestuia ! Ar fi pacat sa fim nevoiti sa stergem sau sa inchidem acest thread din cauza unor detalii ce tin de regulament sau si mai rau , sa pedepsim pe cei care gresesc !
    Va multumesc .
    Last edited by cipaul66; 22nd August 2008 at 10:36.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top