Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: kathrein910ufs

  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Talking kathrein910ufs

    Cine ma poate ajuta si pe mine la kathrein ufs 910,la diseq sa fac sa miste motorul,h-to-h,:are asa: diseq1.2 und rotor,waehle satellite,rotor konfigurie,ein schritt west si ost,rotor nach west,rotor nach ost,speichern,rotor auf gesp.,rotor auf 0,recalculate,ein schritt west si ost,nu stiu unde sa caut usals.Cine poate si are timp sa imi explice putzin,sa imi d-ea un p.m.si vb. pe mess.Va multumesc mult

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ginoburian View Post
    Cine ma poate ajuta si pe mine la kathrein ufs 910,la diseq sa fac sa miste motorul,h-to-h,:are asa: diseq1.2 und rotor,waehle satellite,rotor konfigurie,ein schritt west si ost,rotor nach west,rotor nach ost,speichern,rotor auf gesp.,rotor auf 0,recalculate,ein schritt west si ost,nu stiu unde sa caut usals.Cine poate si are timp sa imi explice putzin,sa imi d-ea un p.m.si vb. pe mess.Va multumesc mult
    1. Ce imagine folosesti? Ce versiune?
    banueiesc ca aaf

    2. Ce motor folosesti?
    usals?
    diseqc 1.2?

    3. Cauta imaginea pe care am pus-o pe net anterior. aaf 2.0c3 care merge
    foarte bine. Daca nu mai este o sa pun alta mai actuala.

    4. E de munca un pic la consola.

    Cheers,

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default referitor diseqc

    @ satlex...

    Imaginea pusa pe net se pare ca a fost stearsa.... Poate o "uploadezi" din nou ! La mine , cu aaf2.0b comuta satelitul (diseqc 1.2) ,dar nu si cand selectez canalul tv........?

    .....numai bine !

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am mai periat putin imaginea 2.0c3
    I-am scos BA am pus un script de backup
    care face fie dump la file system /config si /data
    sau a doua optiune full backup in 6 fisiere img
    pe usb stick front.
    S-a conectat si la net la serverul aaf.
    I-am dat jos mgcamd 1.29 si camd.
    Amandoua merg le-am testat cu key actual de pe server.
    Motorul merge perfect diseqc 1.2
    Se poate sa apara probleme totusi, la pozitiile memorate.
    Daca apar probleme se da un go to 0 inainte.

    http://www.filefactory.com/file/40ea...80816-root_img
    http://www.filefactory.com/file/1480...080816-app_img
    http://www.filefactory.com/file/546d...816-config_img
    http://www.filefactory.com/file/07e8...80816-data_img
    http://www.filefactory.com/file/c62c...816-kernel_img

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default ref. diseqc.1.2

    Multumiri pentru "upload-are" imagine 2.0c3 ! Am instalat-o in flash si....a inceput sa miste antena ( prin selectare canal ) ,
    dar.......atunci cand ajunge pe canalul selectat dispare ecranul tv ( box nu mai da semnal tv!)...........ce sa fie
    Poate a mai ramas in img. ceva cu bootare din stick (BA)....

    ......oricum , multumiri !

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default fine tuning antenna

    Quote Originally Posted by agmed View Post
    Multumiri pentru "upload-are" imagine 2.0c3 ! Am instalat-o in flash si....a inceput sa miste antena ( prin selectare canal ) ,
    dar.......atunci cand ajunge pe canalul selectat dispare ecranul tv ( box nu mai da semnal tv!)...........ce sa fie
    Poate a mai ramas in img. ceva cu bootare din stick (BA)....

    ......oricum , multumiri !
    Imaginea e ok s-a instalat corect.
    Vezi ca antena trece de pozitia satelitului putin vreo 2 grade.
    Depinde de unde faci mutarea est - vest sau invers.
    Deci trebuie sa dai go to zero apoi pentru fiecare satelit trebuie sa
    rememorezi pozitia. Dai pe un canal semnalul va trece si va disparea.
    Te duci in meniul motorului si vezi cu one step est sau vest depinde cum s-a rotit antena pana apare imaginea pe canalul pe care erai.Apoi te duci si dai store current pozition to: si dai nr satelitului.
    Vezi ca in lista de sateliti am pus manual astra=1 16e=2 etc.
    Te uiti in lista si vezi ce pozitie e fiecare sau te conectezi cu telnet
    si te uiti in diseqc.cfg si vezi exact ce pozitie numar are fiecare satelit.
    Dupa ce faci rememorare o sa-ti mearga sigur in felul asta faci si un fine
    tuning pt fiecare satelit in parte. Ai grija la pozitiile respectiv numerele
    memorate sa nu le incurci.

    Success.

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Salut!

    Da am rezolvat.Iti multumesc mult satlex

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default ref. diseqc

    @ satlex..!

    ....sorry ! am aranjat treburile ,dar problema e ca se blocheaza receptorul si trebuie sa-l restartez ! In plus , actionare " MENU-FAV" raspunde aiurea ! De fapt , totul merge aiurea ! Cred ca ceva in "img" a ramas "nelamurit" ...! IMG ( cred ca ai prelucrat-o ) arata f.bine ! ...poate o mai" perii " putin ca sa pot si eu sa "uploadez' doua lazi de bere ..
    ( ufs910-1w)...

    s-auzim de bine !

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by agmed View Post
    @ satlex..!

    ....sorry ! am aranjat treburile ,dar problema e ca se blocheaza receptorul si trebuie sa-l restartez ! In plus , actionare " MENU-FAV" raspunde aiurea ! De fapt , totul merge aiurea ! Cred ca ceva in "img" a ramas "nelamurit" ...! IMG ( cred ca ai prelucrat-o ) arata f.bine ! ...poate o mai" perii " putin ca sa pot si eu sa "uploadez' doua lazi de bere ..
    ( ufs910-1w)...

    s-auzim de bine !
    Salut,

    Incearca sa pui imaginea originala 1.05 cele 6 fisiere.
    Da start la box cu cea originala sa porneasca si sa
    booteze fara probleme.
    Apoi pune imaginea aaf cele 5 fisiere.
    Normal daca s-a facut curat prin punerea
    imaginii originale nu ar trebui sa mai ai probleme.
    Astept sa vina noua aaf bazata pe 1.06 si sa vedem cum
    merge si apoi daca merita o facem sa arate bine - periata.
    Cea actuala mie imi merge excelent apar blocaje si la mine
    dar numai la semnal slab pe brumi de exemplu dar acolo unde
    e semnal merge si sd & hd.
    Tinem legatura.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Tzara Mioritzei
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by agmed View Post
    @ satlex..!

    ....sorry ! am aranjat treburile ,dar problema e ca se blocheaza receptorul si trebuie sa-l restartez ! In plus , actionare " MENU-FAV" raspunde aiurea ! De fapt , totul merge aiurea ! Cred ca ceva in "img" a ramas "nelamurit" ...! IMG ( cred ca ai prelucrat-o ) arata f.bine ! ...poate o mai" perii " putin ca sa pot si eu sa "uploadez' doua lazi de bere ..
    ( ufs910-1w)...

    s-auzim de bine !

    Receptorul se blocheaza cand are semnal slab;
    Combinatia Menu_Fav merge la minim 30 sec dupa ce ai pornit receptorul.
    UFS-910 Prime focus 1,5m Al 0.3dB Inverto si altele.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zildan_ View Post
    Receptorul se blocheaza cand are semnal slab;
    Combinatia Menu_Fav merge la minim 30 sec dupa ce ai pornit receptorul.
    O sa-i pun un pop-up pe ecran si pe vfd-dysplay ceva gen:

    Menu Ready

    dupa start.

    Se face pe seara apoi backup la imagine si upload.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top