Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: Tuner TV HD

  1. #1
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default Tuner TV HD

    Buna ziua,

    Mi-am facut un sistem home theater pe care vreau sa-l folosesc pentru receptia programelor HD. Cineva mi-a recomandat un tuner TV Skystar HD2. Ce parere aveti? Merita? Poate recomandati ceva mai bun calitativ?

    Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca este placa cu cel mai bun suport in momentul asta. E destul de dificil sa-ti compui sistemul de operare sa-ti placa si nu te astepta sa mearga fara probleme. hd cere resurse destul de mari pentru partea hard.
    Gasesti aici pe forum mai multe informatii despre pctv. http://forum.paytv.ro/forumdisplay.php?f=21

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SpaceDebris View Post
    Buna ziua,

    Mi-am facut un sistem home theater pe care vreau sa-l folosesc pentru receptia programelor HD. Cineva mi-a recomandat un tuner TV Skystar HD2. Ce parere aveti? Merita? Poate recomandati ceva mai bun calitativ?

    Multumesc!
    Uita de tuner incearca dm800 pvr ; parerea mea

    Bafta

  4. #4
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Procesorul de la dream, MIPS, este dedicat, mai sunt si alte receptoare hd cu procesoare chiar mai mari de 600MHz pe 32 biti insa se comporta mult mai slab decit dreambox 800.Au trecut vremurile cind puterea unui procesor o masurai doar in functie de MHz.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  5. #5
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am deja sistemul pregatit pentru asa ceva (Intel Core 2 Duo E8400 @ 3GHz, 4 GB RAM). Insist pe solutia PC intrucat vreau sa mai si inregistrez programe. Solutia standalone iese cu mult din limitele bugetului.

    Multumesc!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SpaceDebris View Post
    Am deja sistemul pregatit pentru asa ceva (Intel Core 2 Duo E8400 @ 3GHz, 4 GB RAM). Insist pe solutia PC intrucat vreau sa mai si inregistrez programe. Solutia standalone iese cu mult din limitele bugetului.

    Multumesc!
    pai dupa ce cumperi placa sa ne zici si noua ce programe HD vezi cu ea .

    multumesc

  7. #7
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nfsu View Post
    pai dupa ce cumperi placa sa ne zici si noua ce programe HD vezi cu ea .

    multumesc
    Ideea e sa va intreb pe voi daca e OK un SkyStar HD 2 sau stiti una mai buna. Sa inteleg de la tine ca aia nu e capabila sa receptioneze programe HD? Unde pot sa aflu un pret pentru Dm800 ala, totusi? Pare interesant.

    L.E.: Interesant dar foarte scump.
    Last edited by SpaceDebris; 19th August 2008 at 12:08.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SpaceDebris View Post
    Ideea e sa va intreb pe voi daca e OK un SkyStar HD 2 sau stiti una mai buna. Sa inteleg de la tine ca aia nu e capabila sa receptioneze programe HD? Unde pot sa aflu un pret pentru Dm800 ala, totusi? Pare interesant.

    L.E.: Interesant dar foarte scump.

    Problema este ca majoritatea canalelor HD sunt codate . Se poate decoda si cu SkyStar dar este mai complicat . Per ansamblu ajungi la un cost destul de mare si nu te vei bucura niciodata de facilitatile unui Dream 800.
    Apropo , Dream 800 stie sa inregistreze pe un hard local .

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SpaceDebris View Post
    Ideea e sa va intreb pe voi daca e OK un SkyStar HD 2 sau stiti una mai buna. Sa inteleg de la tine ca aia nu e capabila sa receptioneze programe HD? Unde pot sa aflu un pret pentru Dm800 ala, totusi? Pare interesant.

    L.E.: Interesant dar foarte scump.
    nu stiu daca aduc sau au pe stoc dar poti intreba.

    http://www.peruvision.ro/_files/pret...ri_satelit.pdf

  10. #10
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    Problema este ca majoritatea canalelor HD sunt codate . Se poate decoda si cu SkyStar dar este mai complicat . Per ansamblu ajungi la un cost destul de mare si nu te vei bucura niciodata de facilitatile unui Dream 800.
    Apropo , Dream 800 stie sa inregistreze pe un hard local .
    Pai un tuner DVB e undva la 100 de euro. Un dreambox din ala e de 5 ori mai scump. Ai spus ca se poate decoda si cu Skystar dar mai complicat... Cata vreme nu e imposibil sunt dispus sa continui. Insa intrebarea mea se referea strict la placile DVB-S2, deci nu vreau sa discut despre minunatiile standalone.
    PC-ul de care aminteam mai sus nu este in plan, ci deja l-am cumparat, asta insemnand ca un standalone inseamna costuri mult mai mari in acest moment decat un card DVB.

    PS: Multumesc totusi pentru sfaturi.

    Sper ca de data asta m-am facut inteles.
    Last edited by SpaceDebris; 19th August 2008 at 14:34.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din experienta pot sa-ti spun ca am incercat sa configurez un HTPC.
    Eu am folosit un hauppage hd care are foarte putine aplicatii valabile pe net si este plin de bube cand incerci sa-l compatibilizezi cu aplicatiile normale pentru genul asta de dispozitiv.
    Am renuntat inainte de a baga bani intr-o cutie frumoasa care mi-ar fi placut.
    Ideea e ca daca incerci scrie aici ce rezultate ai obtinut, as fi interesat.

    citeste pe aici http://www.kubycsystem.com/

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    1,495
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un alt tuner este HAUPPAUGE WinTV HVR 4000 (DVB-S, DVB-S2 si DVB-T). Gasesti review-uri pe Internet despre ea. Pe urma, vezi daca merita.
    FAbian23

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top