Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35

Thread: skystar 2

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default skystar 2 va rog sa ma ajutati

    am si eu o placa skystar si se blocheaza tot timpul,azi o deblochez maine cind il pornesc e blocata,se blocheaza si in timp ce vizionez un program oarecare de pe digi sau de pe hotbird,va rog sa ma ajutati daca se poate face ceva daca nu sa o arunc,ma pus la pamant cu nervi.va multumesc
    Last edited by leanu; 17th August 2008 at 01:26. Reason: am nevoie de ajutor,va rog

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da mai multe detalii despre modul cum se blocheaza placa si cum o deblochezi tu, poate e vorba de blocaje ale programelor DVB. Vezi la setari daca ai mai multe placi de retea in calc sa dezactivezi firewall ul si protocoalele de la mircosoft doar pt SS2... asteptam mai multe detalii

    Edit: Pt ca e vara e posibil ca blocajele sa se datoreze si supraincalzirii placii dar asta numai dupa o perioada de functionare. Incearca eventual sa o si ventilezi

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default leanu

    in primul rind vreau sa iti multumesc pentru bunavointa,domnule eu sint mecanic de meserie si mo pus d... de mi-am luat calc.,nu ma prea pricep,am folosit placa cu drivere de la 441 si a mers dar acum se blocheaza adica ramane fara semnal,pe cd original am un chit de deblocare,sa inlocuiesc skynet sys din drivers cu cel de pe cd,cind fac asta nu mai porneste decit in safe mod,acolo dezinstalez tot si fac asta de citeva ori si se deblocheaza,dar acum nu mai vrea deloc,iti scriu adresa mea de mess daca consideri ca mai pot face ceva si ma poti ajuta intra sa vorbim.leanu_claudia2000.multumesc inca odata,nu cunosc pe nimeni care se ocupa cu asa ceva si tot ce am facut cu ea am facut dupa cum mia trecut prin cap

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default leanu

    am uitat sa scriu de pc pentium procesor 3600, 512 ram,placa video de la atiradeon 9600sifolosesc xp,sint de la tara si am net de zapp sper ca ma intelegeti
    Last edited by leanu; 17th August 2008 at 11:19.

  5. #5
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.Verifica daca nu cumva placa nu e bagata bine in slotul PCI
    2.Prima placa pe care am cumparato avea contactele lacuite pe o parte si in momentul in care o bagam in pc nu mai pornea pc-ul . Daca observi ceva dubios sterge contactele cu o guma de sters abraziva pana incepe sa luceasca depunerea de pe contacte !
    Succes

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se blocheaza placa sau programul de vizionarea?Se intampla si la programele free?trebuie sa verifici programul si fara plugins.eu aveam probleme cu mytheatre de blocare si altdvb imi facea reset la caculator ,acum sunt cu dvb wiever si merge perfect driver ss2 4.4.3.la un pentium3 cu 384m.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am semnal la placa pe nici un satelit,si nici pe un program,si sa blocat intodeauna cind am instalat dvb wiever,

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default leanu

    daca este cineva din zona devei hunedoara si vrea sa ma ajute ii duc placa poate reuseste sa-i faca ceva,am incercat de toate si si nu merge cu nimic.m-am resemnat
    .

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default leanu

    am niste vesti nu stiu daca sint bue sau rele pe hotbird gaseste la scanare:bbc de toate felurile,discoveri,travel,wedding,pe astra:mtv germani,euro,idol,music,nic premium,comedi central germani.toata merg si cele codate,dar altceva nimic

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica antena daca este bine instalata,problema intrerupere poate fi semnal slab pe alti sateliti,daca antena nu este reglata bine.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    DEVA
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu ai rezolvat inca problema, poate iti pot da eu o mana de ajutor, mai ales ca locuiesti in apropiere de deva si nu ar fi o problema daca imi aduci placa sa o incercam. id -ul de mess- [email protected]

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default leanu

    ai dreptate,dar antena e buna am incercato cu reciverul de la digi

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default leanu

    cind pornesc alt dvb sau prog dvb sau oricare zice" device not started" dar programele de care am vorbit mai sus merg,nu mai inteleg nimic.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default leanu

    am incercat de toate nu merge,o arunc dar spunti va rog unde gasesc sa cumpar alta,nu noua ca nu am bugetu asa mare,la mina a doua,referitor la domnu ladis dupa cum e si adresa de mess e un mare tepar,vrea sa faca minute la telefon nu sa ajute,multumesc celorlalti care m-au ajutat in special lui gobi2000

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    DEVA
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am oferit sa te ajut, dar crede-ma ca nu puteam sa-mi schimb programul, ca s-ar fi suparat nevasta, ca si asa zice ca acord mai multa atentie calculatorului decat ei. Daca tu atat ai inteles, sa fi sanatos, dar te ajuta omul cand poate, nu cand ai tu chef. Si, apropo, am abonament, deci nu am nevoie de minute. Iti doresc multa bafta.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top