Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Cat costa sa faci upstream pe satelit?

    Stiu ca preturile difera mult intre sateliti, ma interesa daca stiti un pret informativ sa urci un stream SD pe un satelit. De la cat la cat variaza. Multumesc.

  2. #2
    Bagator de/in seama Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Turda Metropolis
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vazut anul trecut pe un site ceva TP de vanzare in Ku pentru Africa de sud :

    "Price for long term satellite transponder bandwidth lease: US$4400 per month per MHz. Minimum contract is 12 months lease of 2 MHz bandwidth. Start up requires two months advance payment."

    Asta era linkul : http://www.satsig.net/global-telepor...uth-africa.htm

    Daca era pe bune sau nu, asta nu stiu.
    Last edited by sebyss; 15th August 2008 at 22:25.

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vre sa faci afaceri ia legatura cu satenicu.

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La sateliti aflati mai la extreme pretul incepe cam de la 2200 $ pe Mhz in functie de cati Mhz cumperi , pe principiul cumperi mai mult pretul e mai mic.Pt a emite un program tv ai nevoie de un minim 2.5 Mhz iar pt un stream de calitate cam 5 Mhz.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    La sateliti aflati mai la extreme pretul incepe cam de la 2200 $ pe Mhz in functie de cati Mhz cumperi , pe principiul cumperi mai mult pretul e mai mic.Pt a emite un program tv ai nevoie de un minim 2.5 Mhz iar pt un stream de calitate cam 5 Mhz.
    Multumesc celor care mi-au raspuns. Ma gandeam la Hellas, Intelsat si alti sateliti pe care se mai gasesc DTH-uri romanesti din rationamente simple.
    O sa iau legatura cu satenicu.

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupusan View Post
    Multumesc celor care mi-au raspuns. Ma gandeam la Hellas, Intelsat si alti sateliti pe care se mai gasesc DTH-uri romanesti din rationamente simple.
    O sa iau legatura cu satenicu.
    Pai in cazul asta cred ca solutia avantajoasa (mai ales ca pret) ar fi transmiterea programului intr-unul din pachetele romanesti.Au mai procedat si altii la fel.In felul asta scapi de costul deloc de neglijat al instalatiei de emisie spre satelit.Dar trebuie sa ai sediul in Bucuresti (sau apropiere) pt ca uplink-ul in cazul unui pachet se face dintr-o singura locatie spre care iti vei trimite semnalul prin fibra optica sau microunde.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Pai in cazul asta cred ca solutia avantajoasa (mai ales ca pret) ar fi transmiterea programului intr-unul din pachetele romanesti.Au mai procedat si altii la fel.In felul asta scapi de costul deloc de neglijat al instalatiei de emisie spre satelit.Dar trebuie sa ai sediul in Bucuresti (sau apropiere) pt ca uplink-ul in cazul unui pachet se face dintr-o singura locatie spre care iti vei trimite semnalul prin fibra optica sau microunde.
    Nu este o problema emisia prin FO sau microunde, locatia este Bucuresti.
    Este o solutie intr-adevar. Dar crezi ca sunt de acord sa nu codeze canalul daca il emiti direct printr-un DTH Romanesc? Canalul trebuie sa ramana FTA. Oricum este o solutie demna de luat in seama. O sa ma interesez.

  8. #8
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Depinde acum si ce continut are grila de programe si trend va avea postul. Dar mai intai dupa cum sti trebuie sa ai licenta si girul celor de la CNA.

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Depinde acum si ce continut are grila de programe si trend va avea postul. Dar mai intai dupa cum sti trebuie sa ai licenta si girul celor de la CNA.
    Evident. Nu vad nici un motiv pentru care cei de la CNA sa nu acorde licenta. Postul va fi unul de divertisment in mare parte.

  10. #10
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupusan View Post
    Nu este o problema emisia prin FO sau microunde, locatia este Bucuresti.
    Este o solutie intr-adevar. Dar crezi ca sunt de acord sa nu codeze canalul daca il emiti direct printr-un DTH Romanesc? Canalul trebuie sa ramana FTA. Oricum este o solutie demna de luat in seama. O sa ma interesez.
    Daca stabilesti cu ei lucrul asta nu-i nici o problema , vezi cazul OTV , DDTV , Pratech Tv la Digi , Dambovita TV , Ilfov Tv , Alpha omega Tv , Alpha Tv Ploiesti la Max , Euro Channel la Dolce , toate sunt FTA.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top