Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default gsp3 inlocuit cu ngc wild pe digi

    la aceasta ora pe digi a fost inlocuit gsp3 cu ng wild ro.
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai dupa cum s-au programat meciurile nici nu mai e nevoie de GSPTV3...Cred ca Liga a revenit la sentimente mai bune.Sa vedem daca o sa raman asa..

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum s-a oprit

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge si acum

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a bagat definitiv NAT GEO WILD RO. Am sunat la digi si mi-au confirmat. GSP3 a fost scos definitiv pentru ca viitoarele meciuri vor fi programate astfel incat sa nu se mai suprapuna cate 2. O chestie foarte buna zic eu si un program nou si super fain ! Inca odata BVVV Digi

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default ?

    sunt doua programe diferite de nat geo wild pe digi iar pe cablu la rcs este un al treilea(diferit).cate sunt de fapt?
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dexter View Post
    sunt doua programe diferite de nat geo wild pe digi iar pe cablu la rcs este un al treilea(diferit).cate sunt de fapt?

    ahh, ce numi place localizarea programelor TV. de ce nu exista un NGC cu 32 de bande sonore in diferite limbi, de ce tre sa fie cu program diferit ca sa baga comercialele in limba nativa a tarii respective,.... ahh

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  8. #8
    Drunk Shadow Teacher
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Kbenhavn Denmark
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    ahh, ce numi place localizarea programelor TV. de ce nu exista un NGC cu 32 de bande sonore in diferite limbi, de ce tre sa fie cu program diferit ca sa baga comercialele in limba nativa a tarii respective,.... ahh
    WHAT!
    Localizarea nu este buna
    Bun, ia hai sa vedem...
    Ce se intampla de fiecare data cand se mareste sonorul receptorului...SUBTITRAREA DISPARE, si trebuie sa astepti cateva secunde!
    Ce se intampla de fiecare data cand se mareste sonorul receptorului pentru canalele HBO Comedy, Cinemax, Axn pe durata promourilor... GRAFICA DISPARE , si nu mai sti cand va rula acel pragram sau urmatorul pentru ca la unele tipuri de receptoare, nu-ti mai apare decat dupa cateva minute!

    Uite cazul F&H, iti convine ca aproape fiecare emisiune trebuie sa auzi limba maghiara?
    Dupa mine as vrea ca toate sa fie localizate!

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Talking gsp

    cred ca asa este mai bine sint 2 programe tv si am observat ca trasmit toate cele 9 meciuri care se intind pe trei zile pe saptamana la ore diferite este foarte bine asa

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TnaRomania View Post
    WHAT!
    Localizarea nu este buna
    Bun, ia hai sa vedem...
    Ce se intampla de fiecare data cand se mareste sonorul receptorului...SUBTITRAREA DISPARE, si trebuie sa astepti cateva secunde!
    Ce se intampla de fiecare data cand se mareste sonorul receptorului pentru canalele HBO Comedy, Cinemax, Axn pe durata promourilor... GRAFICA DISPARE , si nu mai sti cand va rula acel pragram sau urmatorul pentru ca la unele tipuri de receptoare, nu-ti mai apare decat dupa cateva minute!

    Uite cazul F&H, iti convine ca aproape fiecare emisiune trebuie sa auzi limba maghiara?
    Dupa mine as vrea ca toate sa fie localizate!



    technic vorbind e greu de realizat sa localizezi toate programele internationale pentru cele 6 tari, bine... daca inchiriezi un intreg satelit pentru bandwidth atunci nu e problema.

    scuze n-am stiut ca pentru unii localizarea inseamna codarea in imagine a subtitrarii care duce la scaderea calitatii.
    Last edited by szili_boy; 19th August 2008 at 14:10.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top