Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default help to configure skyuk cards

    .................................................. ....
    pm pls
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  2. #2
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    zi ce nu poti face...e simplu uk in orice config..pm cu ce? spune ce vrei sa faci

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai card de sky UK si nu stii ce emu il citeste?
    Rapidist pur singe...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e n3, in "conserva" merge , in dreambox sub cccam nu....
    am incercat sa scoatem un boxkey da is prea multe caractere, si si taiat ultimul si primul , boxkey-ul rezultat e incorect....adika tot intuneric...

  5. #5
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da in newcs ai incercat?

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    e n3, in "conserva" merge , in dreambox sub cccam nu....
    am incercat sa scoatem un boxkey da is prea multe caractere, si si taiat ultimul si primul , boxkey-ul rezultat e incorect....adika tot intuneric...
    De la ce vine n3 ?
    In God I trust . All others pay cash .

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nagra 3 ...lol
    uite un link nu e cel mai bun ,da ca sa intelegi si matale
    digi tv e n2-n3 cateodata , acuma sunt deja provideri care au trecut la un sistem de criptare mai greutz un pik , numit nagra 3. adika is mai lungi keyle pe romaneste, si mai greu de spart:P)

    scuze da asa o fo' intrebarea...
    http://www.abadss.com/forum/91-fta-n...ng-europe.html

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si despre ce e vorba / care e titlul topicului aici ?
    In God I trust . All others pay cash .

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    omu are card de sky uk , care e nou , si e nagra 3 (apropo nu merge ca nu e activat)
    si noi vrem sa bagam divortu' , si sa il bagam intr-un dreambox sub cccam....

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pana la urma e nds2 cardu...
    merge si fara boxkey..nus ce pisici avea..cred ca avea cfg aiurea..io stiu
    multumiri de riguare tuturor...
    acuma astept sa se faca lumina..de mai mult de 45 de minute stat pe skyone si uite cum ararata :
    003 06-10-2008
    30e3 28-04-2008
    30e2 28-04-2008
    0010 28-04-2008
    30e1 25-09-2008
    30e4 28-04-2008
    30e5 28-04-2008
    b732 28-04-2008
    b736 28-04-2008
    001d 19-04-2008
    b766 11-03-2008
    b765 11-03-2008
    b773 11-03-2008
    b860 11-03-2008
    b772 11-03-2008
    00b 19-04-2008


    doar 2 pachete updatate..si e bezna deocamdata
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  11. #11
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge fara BK numai pachetul de baza.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    omu are card de sky uk , care e nou , si e nagra 3 (apropo nu merge ca nu e activat)
    si noi vrem sa bagam divortu' , si sa il bagam intr-un dreambox sub cccam....
    Esti din ce in ce mai simpatic . Skyuk in nagra 3 ... Hahaha .

    P.S.Google me down ...
    In God I trust . All others pay cash .

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    clader si cum fack cu bk ? dinc ate vad deocamdata nu deschide nici baza
    :d
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  14. #14
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    skyuk in n3 stirea zilei
    @alsta nu ai receptoru original numa cardu?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n3 .e prescurtarea la nds3 ..nu mai fiti rai..ca am mai vazut si prin alte locuri.. ..poate o fi alintu

    am si conserva...astept sa sune ala in uk sa reactiveze cardu
    in vreo 2-3 ore am 4 pachete updatate..dar in ritmul asta e gata saptamana viitoare

    mai am vreo 12 de upp ))
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top