Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Schimbare MAC permanent????


    Last edited by maximuss; 13th August 2008 at 16:50.

  2. #2
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yeap
    mac schimbat ca in bancul: nu mä mai cheamä kkt vasile, mä cheamä kkt gheorghe
    adevärul este inventia unui mincinos

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus schimbat macul dar e prea simplu , doar cu un backup .
    Routerul il vede cu mac original si in telnet la fel , nu exista fisier init in var/etc.
    Imaginea s-a pus pe curat cu flash erase de 2 ori ca sa ma asigur ca nu a ramas nimic.

    Detalii pe www.dragteam.info sau cu google.

    Era de vazut ultima parte unde scrie ca se modifica in bootloader .
    Eram absolut sigur ca se gaseste cineva sa faca misto , tocmai de asta nu am vrut sa dau mura in gura .
    Nu mai testez pentru altii .
    Last edited by maximuss; 13th August 2008 at 16:57.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    hahhahahahaha .. tare intrebarea e cat va tzine:P) "permanentul" asta
    pana la urmatoarea imagine gemini?

  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Am pus schimbat macul dar e prea simplu , doar cu un backup .
    Routerul il vede cu mac original si in telnet la fel , nu exista fisier init in var/etc.
    Imaginea s-a pus pe curat cu flash erase de 2 ori ca sa ma asigur ca nu a ramas nimic.

    Detalii pe www.dragteam.info sau cu google.

    Era de vazut ultima parte unde scrie ca se modifica in bootloader .
    Eram absolut sigur ca se gaseste cineva sa faca misto , tocmai de asta nu am vrut sa dau mura in gura .
    Nu mai testez pentru altii .
    hai nu mai fi asa de sensibil
    bine cä ai sters ultimile cifre de mac
    nu de alta dar maine mai aveau vreo 300.000 de clone acelasi mac
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Eram absolut sigur ca se gaseste cineva sa faca misto , tocmai de asta nu am vrut sa dau mura in gura .
    Nu mai testez pentru altii .
    eu nu stiu la ce te-ai mai chinuit sa postezi doar stii ca nu mai intereseaza partea tehnica mistoul primeaza ... oare ce are asa de interesant gemini fata de alte imagini

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    373
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Maximuss , nu pune la suflet toate intepaturile rautacioase ale unor "colegi" de forum. Asa suntem noi românii , daca nu ne unii pe altii nu are farmec.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    foarte adevarat mai ales eu... imi cer scuze....

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici am copiat o parte din scriptul pachME



    Ř___D___Ŕ____Dreambox MAC address changer by bra|nwave.__bra|nwave___OOOPS
    __Region %d is at %d of %d sector and with sector size %x
    ____Starting offset %x not within chip.
    ____
    MTD Unlock failure_
    Performing Flash Erase of length %u at offset 0x%x
    ____
    MTD Erase failure__
    Moving to region %d
    ___ done
    __
    Performing Flash Erase of length %u at offset 0x%x_
    Performing Flash unlock at offset 0x%x_ ################################################
    %s
    USAGE: %s <MAC ADDRESS>
    ################################################
    __/dev/mtd/2__Could not open mtd device: %s
    __Could not get MTD device info from %s
    __Could not unlock MTD device: %s
    ____Bootloader successefully unlocked...
    ___0123456789ABCDEF____rb+_Could not open bootloader. %s
    __Bootloader found. Checking size.
    ___Size differs ! Aborted...!
    _Modifying MAC ADDRESS to: %s:%s:%s:%s:%s:%s
    ___Erasing bootloader.
    ____eraseall /dev/mtd/2_Programming new bootloader...___OK ! Please reboot to changes take effect.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Giurgiu, Romania
    Posts
    225
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci chestia asta chiar functioneaza 100% Am schimbat MAC si pana acum este totul ok. Cu ifconfig arata macul de original bagat de mine! Merge cu Gemini 4.40 cu bomb de rupe.

  11. #11
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adique MAC-ul orijinel trebuie sa fie de forma 00:09:34:.....?

  12. #12
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    foarte adevarat mai ales eu... imi cer scuze....
    si eu la fel
    adevärul este inventia unui mincinos

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Giurgiu`City
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu acum merg cu gp 4.40 sa vedem daca tine si cat tine , acel programel care verifica timebomb spune ca nu este

    Daca apare ceva Va anunt
    Dream 500s , Cccam 2.0.9 , on-line 24/24 , internet prin fibra optica

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    373
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    adique MAC-ul orijinel trebuie sa fie de forma 00:09:34:.....?
    Da , MAC-ul original incepe cu 00:09:34:.....

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default MAC address Generator Validator.

    V-am facut un generator si validator de adresse MAC

    Click aici -=> http://linuxbox.dyndns.tv

    Bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top