Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: Cccam <==> Gbox

  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default Cccam <==> Gbox

    cum leg o linie de cccam de gbox si invers ?
    mä refer la schimb de peers intre cccam si gbox
    ms fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    ia vezi aici:P)
    http://forum.paytv.ro/showthread.php...highlight=gb0x

    merge de 3-4 luni deja pe un dm 7020:P)

    utilizat :
    -gbox 2.1b patch
    -CCcam_2.0.9

    -pt dm500 se fac modificarile de rigoare(nu bag mana in fok ca tzine si ramu...si cand se rupe ramu....dejaba stai cu shirezu in mana:P)))))))

    ultima varianta de script...numele corect este gbox_cc_cam.sh
    Code:
    CAMNAME="GbOx-CCcam"
    USERNAME=""
    ZAPTIME=8
    CAMID=970
    DVBSET=1
    INFOFILE="ecm.info"
    # end
    
    
    # This method cleans up /tmp folder of gbox files
    remove_tmp ()
    {
    rm -rf /tmp/*info* /tmp/*gbox* /tmp/*online* /tmp/*share*/tmp/atack* /tmp/debug*
    }
    
    # This method starts cardserver_6.5 > CS2Gbox > Gbox (That order)
    start_cam ()
    {
    /var/bin/gbox &
    sleep 5
    /var/bin/CCcam_2.0.9 &
    }
    
    # This method stops newcs cs2gbox and gbox and then calles the tmp cleanup method
    stop_cam ()
    {
    touch /tmp/gbox.kill
    
    /bin/prockill gbox
    /bin/prockill CCcam_2.0.9
    killall -9 gbox CCcam_2.0.9 2> /dev/null
    remove_tmp
    }
    
    case "$1" in
    start)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    start_cam
    ;;
    stop)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    stop_cam
    ;;
    restart)
    echo "Restaring $CAMNAME"
    stop_cam
    start_cam
    ;;
    *)
    "$0" stop
    exit 1
    ;;
    esac
    
    exit 0
    re-editat de mine :P)
    P.S.:
    pt. mai multe detalii , mergeti pana in baie , uitati-va lung in oglinda ...F...-va o palma .
    Scriptul va funtiona sau nu , important este ca v-ati trezit la realitate)

  3. #3
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok merci fain
    gbox si cccam inpreunä am avut si eu dar am renuntat la gbox

    poate am intrebat gresit deci incä o datä:

    eu am NUMAI CCCAM si tu NUMAI GBOX
    ce linie iti dau eu tie si ce linie imi dai mie sau ce trebuie modificat in cccam-ul meu si ce n gboxul täu ?
    adaptarea sa mä intreseazä, deci färä mai instalez eu gbox
    adevärul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mie imi dai d-line pt ca gbox numai asha stie
    tu pui g-line (refacut din d-line) fara alte modificari...
    fara e ca nu am decat un g care iti tzine mie legatura intre gbox-cccam.
    mai multe g-uri in cccam.cfg nu m-am riscat , am incercat sa bag n-lines pe langa c-lines si pe langa g-lines , si a iesit o varza , adika se vad dar decodarea e jalnica...

    tu fiind sub cccam ar insemna oamini din gbox sa ii dai in cccam.cfg cu linii g
    nu te vad bine cu vreo 50 de g-uri:P)
    plus cateva c-lines:P)
    dar....
    testing is the mother of all Knowledge
    'till your mother find out:P))))))))))

    daca reusiesti ceva zi-ne si noua..

  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta am vrut sä stiu
    ms fain
    cand nu am ce face mä apuc sä testez
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tine cont ca legatura gbox - cccam nu este bidirectionala, cccam vede cardurile din gbox dar invers nu

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate cineva sa imi dea si mie o linie D si sa imi explice cum se configureaza gboxul la modul general, scripturi de pornire, key etc. am gbox 2.25

  8. #8
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bbox View Post
    tine cont ca legatura gbox - cccam nu este bidirectionala, cccam vede cardurile din gbox dar invers nu
    päi eu am cccam
    adevärul este inventia unui mincinos

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acuma ce am inteles eu si are dreptate domnul de mai sus e ca linia ta va fi mereu goala si nu vor vedea cei cu care faci share cardurile tale din cccam.
    de fapt daca ma gandesc bine sa stii ca si eu patesc la fel.
    la pornirea scriptului de mai sus nu gbox ci cccamul imi initializeaza cardurile , lasandu-mi gboxul gol...

    another risc u have to takE)

  10. #10
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    acuma ce am inteles eu si are dreptate domnul de mai sus e ca linia ta va fi mereu goala si nu vor vedea cei cu care faci share cardurile tale din cccam.
    de fapt daca ma gandesc bine sa stii ca si eu patesc la fel.
    la pornirea scriptului de mai sus nu gbox ci cccamul imi initializeaza cardurile , lasandu-mi gboxul gol...

    another risc u have to takE)
    corect
    treaba asta o pot face numai cu prieteni de prieteni
    adevärul este inventia unui mincinos

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    io n-am treaba io vreau rezultate:P)

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @hidric - ai pus linia g? merge? Stiu ca ai un dm800 pentru el vrei cccam sa uesti cu gbox. Te intreb pentru ca m-am gandit la fel, dar nu am configurat pana acum un cccam. Am pus pe dm800 cccam si el zice ca merge, dar fisierul config este cum l-a lasat mama lui. Spune-mi te rog si mie daca merge.

  13. #13
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mvictor View Post
    @hidric - ai pus linia g? merge? Stiu ca ai un dm800 pentru el vrei cccam sa uesti cu gbox. Te intreb pentru ca m-am gandit la fel, dar nu am configurat pana acum un cccam. Am pus pe dm800 cccam si el zice ca merge, dar fisierul config este cum l-a lasat mama lui. Spune-mi te rog si mie daca merge.
    salut
    eu sant pe cccam si vreau sä fac legäturä cu peers de gbox
    dar ai väzut ce zice bbox
    adevärul este inventia unui mincinos

  14. #14
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    totul e explicat in cccam.cfg trebuie doar configurata linia G nimic mai mult de forma

    G: <pass> <localhost> <localport> <peerpass> <peeraddress> <peerport>

    si totul merge. Sigur ca in gboxu la care te legi trebuie sa ai o linie de forma

    D: { peeraddress { port port { pass { level level }}}}

    si trebuie sa mearga. Eu folosesc asa din DM500 in serveru de linux pe care il am pe care ruleaza gbox si e ok
    am inteles
    adevärul este inventia unui mincinos

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    concluzie ce am zis io mai sus ... o sa ai o gramada de g-uri:P)
    zii daca decodeaza ceva rezultate man asta astept:P)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top