Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  undeva in bahamas ... as vrea eu
  Posts
  828
  Posts Thanks / Likes

  Default Tvr 3 Din 1 Octombrie

  http://www.click.ro/Ultima_Ora/tvr-3-de-la-1-octombrie
  Postul de televiziune TVR 3 se va lansa pe 1 octombrie, la 7 luni de la primirea licenţei din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului, anunţă Mediafax.

  Noul canal se doreşte o replică românească a France 3 şi va transmite informaţii de interes local şi regional, urmând să reunească producţiilor sudiourilor de la Iaşi, Craiova, Timişoara, Cluj şi Târgu-Mureş, cărora li se va adăuga în viitor şi TVR Bucureşti.

  TVR 3 se va duela în materie de audienţă cu celelalte posturi de televiziune generaliste şi, cel mai probabil, va fi inclus în pachetul de bază al furnizorilor de cablu.

  „Există o campanie de marketing pentru 1 octombrie, zilele acestea se definitivează şi încep şi procedurile legale”, a declarat coordonatorul proiectului, Mura Frânculescu.

  „Vom face lansări simultane de la studiourile teritoriale, va exista o lansare şi la Bucureşti, însă nu vreau să punem accentul pe Bucureşti pentru că nu este o televiziune de Bucureşti, este o televiziune naţională”, a mai spus ea.

  TVR 3 face parte dintr-o strategie a Televiziunii Române de a dezvolta studiourile teritoriale de la Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova şi de a crea altele la Târgu-Mureş, Bucureşti şi Constanţa. De asemenea, se analizează şi posibilitatea de a deschide studiouri la Reşiţa şi Hunedoara.

 2. #2
  I'm the truble man! Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Bacau & Iasi .
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default

  eu mi-as dori TVR Arhiva

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top