Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default Memorie Galaxis Pop S (ajutor!)

    O intrebare....as vrea sa pun mai multa memorie pe un reiciver Galaxis Pop S.Se poate?Am foto cu placa reciver-ului dar nu stiu cum o postez.Ajutor si pentru asta.. Multe multumiri!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.********.com/f2/viewtopic....highlight=poze
    Citeste aici cum se face.
    Daca nu merge trimite-o pe mail.Ai pm

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default multumesc pentru info!!


    Cam asa arata reciverul meu[/img]

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default Imi cer scuze pentru marime

    Imi cer scuze pentru marimea pozei dar numai asa se vedea(de fapt nici asa nu cred ca se prea vede ceva pe memoria aia)Deci, ma ajuta cineva?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am crezut ca ai o poza cu un receiver la care este schimbata
    Chiar ma miram cum este posibil?
    Ma gandesc ca nu vrei sa il omori asa ca NU TE COMPLICA!

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @lioz in poza ta este un atmel at49lv1614 flash in format tsop si se gaseste sub cititorul de cartelä in fereastra din dreapta sus(sub amphenol)
    http://www.datasheetarchive.com/semi...tasheet=412050 iar deasupra cititorului de cartela in dr sus este procesorul si in stinga se afla memoria ram a receptorului se poate schimba dar iti trebuie aparat care iti sufla aer cald si o mina f. sigura si cauta pe net daca se poate schimba bootloaderul intru un receptor la care s a schimbat memoria flash ori prin programare externä sau prin cablu calculator>>>receptor

    baftä


    cu dongle

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Teoretic bootloaderul cred ca se poate schimba(eu nu am incercat dar am vazut documentatii despre cum sa o faci chiar pt. acest model)
    A mai incercat cineva sa faca treaba asta cu un alt receptor
    si a reusit?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    omu vrea sa mai puna ceva sdram si ram ca se blocheza cu soft supercas,
    dar dupa cum vede si el nu are unde.Sa mai aiba si el rabdare si sa cumpere
    un alt receptor ,NU?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa se tina cont si de cat poate procesorul sa duca.
    Toata treaba asta poate sa fie o munca degeaba.Cred ca daca procesorul ar fi dat rezultate mai bune cu o memorie mai mare ar fi pus-o
    producatorul din start.In plus cum zicea si dongle cand lucrezi cu aer cald iti trebuie o mina foarte sigura dar si un microscop pt. ca poti foarte usor sa misti si alte componente din jurul memoriei si atunci incepe alta munca sa le pui la loc.
    Ideea acizitionari unui receptor mai bun pare a fi o idee mai buna!
    Parerea mea!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pop S este facut sa poata fi folosit si la o antena mobila deoarece se poate alimenta de la un autoturism (12V) din aceasta cauza este asa de compact.
    Cu un soft original si cartela originala ( nu am facut teste cu alte cartele)
    trebuie sa mearga super. Practic galaxis au toate acelasi procesor AV7111
    deci trebuie sa functioneze la asta micu ai mai trebuie 1mb de sdram dar punei ca nai unde. Eu as vrea sa-l ajut pe Lioz dar tehnic nu am loc unde.


    salutar!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor memorie STAB 120HH
    By K-storu in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 20th February 2006, 17:52
  2. Ajutor Galaxis pop S
    By fpacurar in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 6th December 2005, 12:06
  3. Ajutor Galaxis Pop S
    By fpacurar in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 23rd November 2005, 22:45
  4. Memorie laptop 256 MB
    By nrares in forum Shop
    Replies: 10
    Last Post: 12th October 2005, 22:43
  5. Memorie 64m pt laptop
    By dun in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 23rd September 2005, 23:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top