Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: problema dm 600

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy problema dm 600

    am o problema cu dm-ul meu 600..............nu mai apare imaginea ........in rest totul normal..........cand mai umblu la a/v settings si schimb rgb mai apare dar cand schimb canalele iar dispare imaginea.........se aude....se vede calitatea si nivelul semnalului cand dau test color apare mira..............doar imaginea canalului fta sau codat nu apare.......sa fie de vina cablul sau tunerul? am dm-ul de 3-4 luni.....am avut gp 4.00 si acum am pus 4.20...n-am rezolvat nimik..........help me..........

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BADE View Post
    am o problema cu dm-ul meu 600..............nu mai apare imaginea ........in rest totul normal..........cand mai umblu la a/v settings si schimb rgb mai apare dar cand schimb canalele iar dispare imaginea.........se aude....se vede calitatea si nivelul semnalului cand dau test color apare mira..............doar imaginea canalului fta sau codat nu apare.......sa fie de vina cablul sau tunerul? am dm-ul de 3-4 luni.....am avut gp 4.00 si acum am pus 4.20...n-am rezolvat nimik..........help me..........
    Incearca sa pui din nou img dar cu serial! dureaza mai mult dar e mai sanatos
    incearca alta versiune de gemini 4.30 sau 4.40

    BAFTA!
    Last edited by aliencop; 8th August 2008 at 23:05.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Quote Originally Posted by aliencop View Post
    Incearca sa pui din nou img dar cu serial! dureaza mai mult dar e mai sanatos
    incearca alta versiune de gemini 4.30 sau 4.40

    BAFTA!
    am incercat si acelasi rezultat....am pus 4.40.....mai mult acum pe canalele codate nu se mai aude nimik............ce sa fie?

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Red face

    a innebunit dm-ul meu ...........acum se vad perfect cele fta dar la cele codate desi gbox-ul decodeaza nu se vede, nu se aude...........ce naiba sa-i fac?

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BADE View Post
    a innebunit dm-ul meu ...........acum se vad perfect cele fta dar la cele codate desi gbox-ul decodeaza nu se vede, nu se aude...........ce naiba sa-i fac?
    Macar stii acum ca nu ti s-a dus tunerul Nu prea ar avea ce sa aiba cablul daca problema aparea la schimbarea canalelor... Incearca si cu alt emu in loc de gbox, macar de test sa vezi daca merg si canalele codate.

    Mai poate fi problema cu actualizarea cheilor... daca gboxul nu ti-a actualizat cheile sau a facut prapastii... si eu sunt intr-o faza asemanatoare, asta e a 2-a luna cand trebuie sa ii fac re-flash pe serial dupa fiecare AU. Am card maxtv, viaccess si dupa AU, nu mai merg canalele codate... daca le scanez din nou, o parte dintre ele sunt gasite ca fiind canale de cablu. Folosesc BarryAllen, dar problema la re-scanarea canalelor apare pe oricare imagine. Inca ma lupt cu problema asta

    Asa ca, daca te consoleaza cu ceva, nu esti singur cu probleme ciudate

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by BADE View Post
    a innebunit dm-ul meu ...........acum se vad perfect cele fta dar la cele codate desi gbox-ul decodeaza nu se vede, nu se aude...........ce naiba sa-i fac?
    Daca nu se vede si nu se aude, de unde stii ca decodeaza gbox? Unde vezi asta?
    Instaleaza CCcam din bp. O linie o ai de la mine.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Daca nu se vede si nu se aude, de unde stii ca decodeaza gbox? Unde vezi asta?
    Instaleaza CCcam din bp. O linie o ai de la mine.

    gata merge...........la fel de ciudat cum a inceput sa-mi faca probleme asa si-a si revenit..........brusc a inceput sa mearga......multumesc tuturor pentru ajutor......

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca sfat pe viitor daca vezi ca cccam e de bai pune o versiune mai veche 2.05 sau 2.07...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top