Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: problema semnal

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default problema semnal

    Ma poate ajuta cineva
    pe thor 1W nu am semnal pe cateva frecvente 11785H2800;12527H27500;12723H27500 celelalte sunt ok stie cineva care este problema
    multumesc

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce dm? cauza , si mai ales cat ai pe celelalte:P)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune si tu o lista noua a lui @first_zipper
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    ce dm? cauza , si mai ales cat ai pe celelalte:P)
    am un dm500 ,interesant ca pe optibox totul e ok pe celelalte semnal normal ,am pus din nou imaginea sa vedem daca persista problema

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    re-pune un gemini daca ai dm , pune setarile lui @first_zipper si daca merg ungurii :P) merg si ROMANII :P)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    re-pune un gemini daca ai dm , pune setarile lui @first_zipper si daca merg ungurii :P) merg si ROMANII :P)
    Azi l-am cumparat si vad ca are MAC 00 12 ... asta ar fi destul de rau cu gemini , daca stiam ca asta cumpar mai bine luam inca un optibox ca asta merge foarte bine asa dai banii de original si
    primesti o clona
    Poate are si ceva probleme cu tunerul ,nu-mi ramane decat sa-l dau inapoi

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by todut View Post
    Azi l-am cumparat si vad ca are MAC 00 12 ... asta ar fi destul de rau cu gemini , daca stiam ca asta cumpar mai bine luam inca un optibox ca asta merge foarte bine asa dai banii de original si
    primesti o clona
    Poate are si ceva probleme cu tunerul ,nu-mi ramane decat sa-l dau inapoi
    Salut , ar fi foarte bine sa spui de unde l-ai luat ( cumparat ) sa nu mai pateasca si altii la fel . Mult noroc .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai daca nu gemini..atunci un PLI..dar pune ceva
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alsta View Post
    pai daca nu gemini..atunci un PLI..dar pune ceva
    Am schimbat deja vreo 4 imagini si la fel cred ca este problema cu tunerul

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    io zik sa nu fii un probai-meg individ , sa il duci inapoi la shop , sa le spui ca esti habarnist si ca nu tzia reusit ce ai vrut sa faci , propunele eventual un upgrade si ia-ti o scula k-lumea
    poate azi scapi cu o imagine noua si cateva emu , dar la urmatoarea si la urmatoarea si la .....Ce Te Faci ai sa te plangi pe forumuri ?
    gandeste si tu la rece putin:P)
    daca nu merge gemini , nu merge nabilo , nu merge pli ... ala nu mai e receptor de nici un fel du-l inapoi:P) ... pana mai ai garantie pe el

    problema ta nu e in semnal , si nici in tuner din cate vad eu :P)
    mai da-i o shansa, intra in dm cu total commanderul (conexiune ftp)

    in /etc/ ai sa gasesti satellites.xml , sterge-l si repune-l pe asta

    http://www.turk-dreamworld.com/redir...0080808.tar.gz

    si apoi dai un restart si rescanezi frecventele alea

    daca nici acum nu merge ....Du-L InapoI :P) .....IUTE!

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by todut View Post
    Am schimbat deja vreo 4 imagini si la fel cred ca este problema cu tunerul
    Atentie ca PLi Jade are driverul cu time-bomb! Nu pune imaginea asta, ca iti trozneste rau clona!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum Jade are driveru` cu time-bomb ?!

    parca ziceau` devii ca e cu driverele vechi, fara chestii din astea?!
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by greyMD View Post
    cum Jade are driveru` cu time-bomb ?!

    parca ziceau` devii ca e cu driverele vechi, fara chestii din astea?!
    Pai fratilor eu am incercat si PLi Jade dar numai pana am scanat un satelit si am schimbato ,acum am pus EDG-Nemesis-4.2 incerc ce mi-a trimis Sinangel si daca nici asa nu merge cale intoarsa spre shop
    Oricum mersi de ajutor

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Atentie ca PLi Jade are driverul cu time-bomb! Nu pune imaginea asta, ca iti trozneste rau clona!
    au inceput si astia cu "petrecerile " -si yo care ii ridicam in slavi :P
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe site la ei e liniste in privinta asta. + ei au zis ca n`au nimic contra clonerlor...

    straniu...

    SatWien, ne clarifici poate tu ?
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top