Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Logrono
  Posts
  110
  Posts Thanks / Likes

  Thumbs down Atentie Digi !!!!!!!

  Conform "Cotidianul", preşedintele Ligii a dezvăluit o clauză din caietul de sarcini potrivit căreia, în cazul în care GSP TV nu va ajunge la 60% dintre români până în etapele 6-7 licitaţia pentru drepturile TV SE VA REFACE.
  Articolul 1g, din capitolul „Condiţii de eligibilitate“, prevede că, cităm „Liga I este un eveniment de interes public major şi, ca atare, câştigătorul licitaţiei are obligaţia să furnizeze servicii de programe cu acces liber a căror difuzare să acopere o zonă geografică ce ar trebui să cuprindă o audienţă potenţială de peste 60% din populaţia recenzată a României“.

  Femei şi bărbaţi, tineri şi vârstnici, cu toţii au fost reuniţi în Piaţa Universităţii din Cluj-Napoca de pasiunea pentru fotbal. Oamenii sunt nemulţumiţi că nu au posibilitatea de a urmări meciurile din Liga I la televizor, pentru că reţeaua UPC, care furnizează semnal în oraş nu cuprinde şi posturile TV care deţin drepturile de difuzare a partidelor.

  Protestatarii au înaintat deja un memoriu la Primărie, şi chiar au avut o întâlnire cu viceprimarul municipiului, Laszlo Attila. Microbiştii i-au cerut edilului să intervină la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi la Consiliul Concurenţei pentru soluţionarea acestei problemei.

  De asemenea, microbiştii se vor întâlni pe această temă şi cu prefectul judeţului Cluj, Călin Platon şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe.

  ''Considerăm că s-a creat un monopol, iar peste 70% dintre români nu au posibilitatea să vadă meciurile Ligii I la televizor din această cauză'', a declarat deputatul Mircea Giurgiu, iniţiatorul protestului.

  El a mai adăugat că are deja promisiuni din partea autorităţilor locale pentru soluţionarea acestei probleme.


  Sursa: Realitatea TV

 2. #2
  Goin' Ape Expert
  Join Date
  Aug 2006
  Location
  Transylvania
  Posts
  1,864
  Posts Thanks / Likes

  Default

  „Liga I este un eveniment de interes public major şi, ca atare, câştigătorul licitaţiei are obligaţia să furnizeze servicii de programe cu acces liber a căror difuzare să acopere o zonă geografică ce ar trebui să cuprindă o audienţă potenţială de peste 60% din populaţia recenzată a României“.
  Banuiesc ca digi acopera mai mult de 60% din Romania ...

  PS Se discuta Aici:
  http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=70070&page=18

 3. #3
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Apr 2006
  Location
  Nord
  Posts
  330
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by Nexxus View Post
  Banuiesc ca digi acopera mai mult de 60% din Romania ...

  PS Se discuta Aici:
  http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=70070&page=18
  Daca azi s-ar abona inca 100 000 de unde echipamente? aici e problema

 4. #4
  Bagator de seama Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Prin zona
  Posts
  2,941
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Saracu Mitica, ce necajit e el ca nu pot romanii vedea meciurile, vai, vai, mai ca-i dau lacrimile. Cu aceasta amenintare, Mitica risca totul, deoarece nu mai are ce face, vantu-i sufla-n ceafa, la fel si sponsorii echipelor care nu se vad la TV. De ce credeti voi ca in ultima vreme a lasat-o mai moale cu programarea meciurilor la aceeasi ora? De dragul RCS ? Nici vorba, mai mult ca sigur "a fost convins" de acei sponsori care s-au cam suparat...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top