Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default DIGI Semnal pentru ... afara-steni ! !

    Semnal de kkt / kka pe vreme buna,aici la capatul Europei !

    Am confirmare de la 3 amici,ca nu se prinde nimic sau cu intermitente !

    Luand in considerare ca toti avem .3 si 1.10m,se pare ca DIGI a inceput sa ia in considerare si in respect (a se citi in piept) clientii sai cei mai buni:afarastenii !

    Pentru ca aici nu iti poti pune o oala mai mare de .80 fara acordul Consiliului local si fara aprobare si cum multi stau la apartamente,sansele de a-si mari dish-ul la cca 1 si ceva,sunt putine ! !

    Nu are sens sa ne ascundem dupa deget,stim unde este grosul kit-urilor.Am inceput sa imi avertizez amicii de situatie si sa luam masuri !Se pare ca DiGi si-a atins limitele ...technice !

    Sunt curios sa vad ce "semnale" au ceilalti !

    Am sa scriu mai multe dupa ce ma ...calmez !

    HAI DIGI ,LA MAI SUS SI LA MAI ...MARE / TARE !

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tylk a explicat foarte frumos de ce nu se discuta astfel de topicuri. Unii chiar nu pricep deloc ...

  3. #3
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    0 semnal am avut si eu, acum 15 minute, pe cratitza de 1.6 metrii!
    Deci e clar, Bucurestiul a pupat o furtuna
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    tylk a explicat foarte frumos de ce nu se discuta astfel de topicuri. Unii chiar nu pricep deloc ...
    SI..ce se va intamplaIGI va realiza ca "prostii" din jumatate de Europa nu vor mai cumpara si vor pierde bani !
    Sau imi deconecteaza semnalul !
    Eu fac parte din categoria care nu se uita la Telev ,ci "butoneaza" Telev-ul !
    Si asa ca au un receiver de kka,ca atunci cand schimb de pe SKY+ pe Digi e ca si cum as cobori in epoca de ... piatra silver rcs ! !
    Dupa atatea luni nu tu teletext,nu epg,nu sunet ca lumea si multe altele,le-am inteles sunt la inceput dar ce pleoasca mea au cu semnalul ! !Sa ma uit la ceva si sa ghicesc ce spune sau ce face ! ? Cu astia €8 mai bine ies cu juniorii afara si imi iau un McDonalds decat sa imi zica copii:tata,iara face ecran negru...explica-le tu de ce nu merge Tom&Jerry sau mai stiu eu ce ! ? ?
    Cred ca DIGI face dinadins,asteptand pe cineva sa vina si sa ii cumpere,altfel nu imi explic inconstienta sau faptul ca nu sunt in stare sa isi faca public,pe site o explicatie oficiala !
    Si SKY UK au fost ca ei,dar never asa ceva,totul a fost la cel mai inalt nivel de relatii cu publicul !

    PS:
    Am deja 5 pe drum dar cred ca se vor intoarce la mama lor pentru ca nu poti sa garantezi un serviciu de calitate cu un semnal...iresponsabil !RCS a pierdut deja...

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    plaistow
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bai da ce s-au ajuns romanii astia !
    acum au si sky+
    ca sa nu piarda vreo emisiune atata timp cat lucreaza pe santier sau in alta parte !
    ia spune cat 99 lire ai platit tu pentru receiver si dupa cat timp te-au conectat si cat 41 lire = 60 euro platesti pe luna
    sau sa spun cat iei tu pentru un kit digi ? si nu mai vorbii prostii cu semnalul pentru ca eu cu un triax de 1.2m nu am avut niciodata probleme cu semnalul atata timp cat nu a fost de la bucuresti - oricum putine cazuri - . si mai ales in uk unde plafonul de nori e foarte jos iar timpul e asa cum e si stai linistit ca faci afacere frumoasa cu rcs...atata timp cat pe focus nu prea e semnal pe cele 2 tp iar de max.....fara comentarii.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu am pupat semnal astazi si nici nu a plouat si nici nu erau nori prin zona.Am dat cu 'Factory Set" de mi-au sarit capacele.Chestia asta a inceput sa ma streseze,adica sa ma uit cum e vremea inainte sa ma uit la televizor.Pe 10 cand voi plati abonamentul am sa ma duc cu conserva inchiriata si renunt la la un abonament,si asta chit ca ei zic ca la inchiriere trebuie sa tin abonamentul 1an ( Cu serviicile pe care le ofera sa vad ce mai comenteaza )Al doilea abonament pe care il am......trebuie sai mai suport pentru ca am luat teapa (cumparat ) conserva si pana oi gasi si eu un fraier mai mare ca mine sa o cumpere.......

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by extraef
    iar de max.....fara comentarii.
    Fara comentari
    pt 50€ pe 6 luni ce ma plati nu fac comentari dar nu am avut nici o problema de semnal maxtv transmit in 2 frecventi asa ca nu ma plîng
    am deco meu antena mea (80 cm) SI NU AM AVUT PROBLEMA
    Pt info --> http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=42566
    SIRIUS 5'E

    TP1 > 12.151H, 27500, 3/4 - calitate imagine 100%!

    TP2 > 12.343H, 27500, 3/4 - calitate imagine 100% (se repeta aceleasi canale)



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default In Romania nici in ora exacta nu mai am incredere!!!

    confirm maxtv!
    semnal -putere=bun calitatea imag. ....sub asteptari...mai buna insa ca la digi...mult mai buna...
    avantaj...max....de ce?...poate ...poate mosc'kova ...odata si odata...
    IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU MAI AM INCREDERE!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Semnal Digi
    By amandigi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 8th November 2006, 18:39
  2. Semnal pentru antena de 0,60 la Digi TV!
    By satelescu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 16
    Last Post: 30th March 2006, 15:25
  3. Semnal Digi
    By piciul in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 160
    Last Post: 11th September 2005, 19:48
  4. Se poate cumpara legal Digi TV in afara Romaniei ?
    By florindan in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 15
    Last Post: 28th June 2005, 23:08
  5. digi tv help de ce nu vor sa dea si la noi astea de afara
    By sandu72 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 29th March 2005, 00:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top