Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Eroare altdvb

  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default Eroare altdvb

    Imi apare urmatoarea eroare la altdvb 2.1 build 1881 cu SS1 in momentul in care incerc sa vizionez un program HD si anume:
    AVO:Graph Error[3005] Cannot connect pins[DVB AVSource-Video] to [Input Coreavc Video Decoder]
    Puteti sa ma lamuriti cum sa scap de aceasta, va rog?

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Imi apare urmatoarea eroare la altdvb 2.1 build 1881 cu SS1 in momentul in care incerc sa vizionez un program HD si anume:
    AVO:Graph Error[3005] Cannot connect pins[DVB AVSource-Video] to [Input Coreavc Video Decoder]
    Puteti sa ma lamuriti cum sa scap de aceasta, va rog?
    Sfatul meu e sa nu te chinui cu programe gen hd care necesita anumite filtre grafice pt ca o placa, ca si ss1 are menirea sa functioneze cel mai bine in modul hard unde are nevoie de
    cele mai mici resurse si pe deasupra functioneza excelent pe partea de tv-out.Aprofundeaza si scoate untul din ea pe programele sd si in viitor poti sa treci la un receiver hd care va avea si un suport matur dar si o gama mult mai mare de programe fta si codate hd.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    bucuresti , sos. giurgiului
    Posts
    230
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal, mie nu-mi merge ss1 rev 1.3 cu altdvb , zice ca no device ! ce versiune de drivere sau de altdvb ar trebui ?
    We came out from the deep to help and understand but not to kill
    Enigma - " Second Chapter "

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default altdvb

    merge altdvb versiune 2.1
    versiunile de altdvb superioare nu mai suporta ss1

    vizionare placuta

  5. #5
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce as putea urmari HD pe un SS1?

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Incearca progdvb cu ss1 in mod soft. Nu sunt sigur ca merge dar poate poate
    Numai in modul soft merge incercat si nu e HD-ul care se vede cu dream 800 sau cu Kathrein.Sunt doar putinele programele transmise DVB-S2 - 8PSK.Sper sa nu fac confuzii dupa o bere Poate nu-s asa putine cum am crezut.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat Progdvb 5.15 insa imi apare mesajul ca doar in varianta profesional se poate urmarii HD.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top