Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default Help setare diseq 8/1 pt DM800

    salutare.

    dupa lupte seculare care au durat 4 zile am montat o antena toroidala..

    Am setat la advance tuner asa:

    Aleg un satelit , setez diseq 1.1, dupa care aleg LNB 1 sau ce corespunde intrarii in diseq.., apoi setez uncommited..

    Trec la alt satelit, si tot asa.. setez la toti cei 8.

    Cand dau automatic scan intra doar cativa sateliti, pe unii nu i vede.
    Daca dau sat find, ii vede pe toti dar nu cred ca e corect.

    Am un diseq 8/1 Centauri.

    Daca aleg confi SIMPLE , 4 LNB via diseaq funtioneaza perfect primii 4 sateliti conform intrailor in diseq.

    UNDE GRESESC? ce mai trebuie configurat?
    MERCI.

  2. #2
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal ,

    moo ti-o scris Blana ca centauri ai de-a pulea

    O vazut si blana si o invatzat din ex meu

    Am luat centauri acu vreo 2 luni jumate cind o iesit Dm800 si m-am chinuit

    Le-am trimis napoi si am luat 2 spaun

    Mere brici spaun dar centauri nu il recomnad nici la dusmani sincer

    Bafta

    O zi buna

    @+

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by try2learn View Post
    Sal ,

    moo ti-o scris Blana ca centauri ai de-a pulea

    O vazut si blana si o invatzat din ex meu

    Am luat centauri acu vreo 2 luni jumate cind o iesit Dm800 si m-am chinuit

    Le-am trimis napoi si am luat 2 spaun

    Mere brici spaun dar centauri nu il recomnad nici la dusmani sincer

    Bafta

    O zi buna

    @+
    De unde ai luat spaun? sa inteleg ca ai luat 2x 4 iesiri? si cum le leg intre ele?

    VA rog ajutati ma ca sunt la capatul puterilor si dupa atata munca nici nu merge.. complet..(
    Last edited by mark21; 6th August 2008 at 11:20.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    De unde ai luat spaun? sa inteleg ca ai luat 2x 4 iesiri? si cum le leg intre ele?

    VA rog ajutati ma ca sunt la capatul puterilor si dupa atata munca nici nu merge.. complet..(
    Da un telefon la Peruvision si vezi daca mai au ?
    Uite aici si preturi:
    http://www.peruvision.ro/_files/pret...ri_satelit.pdf

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    De unde ai luat spaun? sa inteleg ca ai luat 2x 4 iesiri? si cum le leg intre ele?

    VA rog ajutati ma ca sunt la capatul puterilor si dupa atata munca nici nu merge.. complet..(
    Le legi asa:
    http://www.satlex.ro/en/1participant...2s_2tuner.html
    numai ca la tine e varianta cu un tuner
    Sper ca e foarte clar.
    Succes !

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Costi Guy View Post
    Le legi asa:
    http://www.satlex.ro/en/1participant...2s_2tuner.html
    numai ca la tine e varianta cu un tuner
    Sper ca e foarte clar.
    Succes !
    MERCI. Nu au la peruvision..

    Din ce inteleg eu..imi trebuiesc 2 de 4/1 si unu de 2/1? corect?

    2x SPAUN SAR 411F
    1 x DiSEqC 1.1
    SPAUN SUR 220F


  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    @mark21
    Eu recomand:
    Spaun 1 x SUR 211F + 2 x SAR 411F
    Vezi combinatia aici:
    http://www.liddll.de/thread.php?threadid=6
    ---------
    PS:
    http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=65320&page=33

    Spaun SUR 211 sau SUR 220
    ---------
    Vezi la Satfuchs:
    http://www.satfuchs.de/
    SUR 211= 20.50 €
    SAR 411= 21.95 €

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Spaceman View Post
    @mark21
    Eu recomand:
    Spaun 1 x SUR 211F + 2 x SAR 411F
    Vezi combinatia aici:
    http://www.liddll.de/thread.php?threadid=6
    ---------
    PS:
    http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=65320&page=33

    Spaun SUR 211 sau SUR 220
    ---------
    Vezi la Satfuchs:
    http://www.satfuchs.de/
    SUR 211= 20.50 €
    SAR 411= 21.95 €
    MERCI.
    A comandat cineva din RO? stiti daca trimit?
    cat v a costat transportul?

    Stiti cumva daca vin cu tot cu cutiile de protectie? sau se cumpara separat?
    Last edited by mark21; 6th August 2008 at 15:48.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    MERCI.
    A comandat cineva din RO? stiti daca trimit?
    cat v a costat transportul?

    Stiti cumva daca vin cu tot cu cutiile de protectie? sau se cumpara separat?
    SPAUN SAR 411 WSG e cu cutie de protectie si costa 25,50€ la Satfuchs.
    SPAUN SUR 211 WSG costa 24,25€.

    Livreaza in toata Europa, nu stiu insa ce inseamna pt. ei Europa

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit, pana la urma..

    LNB1 si Input 1, bineinteles pt fiecare ce lnb si input are..

    si oridinea in care e mers e COMMITED, primul..
    Diseq 1.1 ,restu n am schimbat am lasat default.

    O gramada de tuned failed, schimba f greu...
    CLAR TREBE SA MA REORIENTEZ..

  11. #11
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    Am reusit, pana la urma..

    LNB1 si Input 1, bineinteles pt fiecare ce lnb si input are..

    si oridinea in care e mers e COMMITED, primul..
    Diseq 1.1 ,restu n am schimbat am lasat default.

    O gramada de tuned failed, schimba f greu...
    CLAR TREBE SA MA REORIENTEZ..
    Sal , moo ya Diseqc SPAUN SUR 211 F + 2 diseqc 1.0 sau 1.1 de alea 4 intrari si o iesire

    si dupa ce le ai itzi dau adreasa de skype sau yahoo si tzi zic ce si cum


    Bafta si o zi buna


    @+

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    Am reusit, pana la urma..

    LNB1 si Input 1, bineinteles pt fiecare ce lnb si input are..

    si oridinea in care e mers e COMMITED, primul..
    Diseq 1.1 ,restu n am schimbat am lasat default.

    O gramada de tuned failed, schimba f greu...
    CLAR TREBE SA MA REORIENTEZ..
    Daca iti iei combinatia recomandata de @Spaceman, seteaza asa Diseqc:

    Legi 4 LNB-uri la primul SAR si 4 la al doilea. iesirile le legi la SUR.
    SUR are 2 intrari, A si B. Pui SUR pe Uncomitted Switch. LNB-urile ce intra in A sint 1,2,3,4 iar cele ce intra in B sint 5,6,7,8.
    In meniu la Dreambox se incepe insa cu LNB ZERO (0)

    Intri pe LNB


    apoi la Next(butonul albastru) si acolo setezi

    La Uncomitted Switch, pt. primele 4 LNB-uri setezi intrarea 1, iar pt. celelalte 4 setezi intrarea 2.
    La Diseqc Parameter, le iei in ordine.


    E in germana, dar te descurci si fara sa sti limba.

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt. DM 800 HD!
    ------------------
    Important este asta:
    --
    Befehlsfolge : uncommitted, committed, toneburst
    Sequenz wiederholungen : ja
    DiSEQC wiederholungen : nein
    toneburst : keins
    schnelles DiSEgC : ja
    --

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Spaceman View Post
    Pt. DM 800 HD!
    ------------------
    Important este asta:
    --
    Befehlsfolge : uncommitted, committed, toneburst
    Sequenz wiederholungen : ja
    DiSEQC wiederholungen : nein
    toneburst : keins
    schnelles DiSEgC : ja
    --
    ), tare dracu intelege..

    oricum eu nu meniu ca ala de sus. am gemeni 3,60.

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine setarile sunt astfel si nu am probleme cu un comutator diseqc 8x1 centauri , trecerea de pe un satelit pe altul se face instantaneu si il folosesc cu 7 lnb-uri .










 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top