Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 5 EUR (5%)
Donate to support this site...

Page 242 of 242 FirstFirst ... 142 192 232240241242
Results 3,616 to 3,622 of 3622

Thread: DigiTV Cablu

  1. #3616
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Izbuc
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In rest toate si-au revenit.

  2. #3617
    Senior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Timisoara
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by eskunder View Post
    da, difera numarul de canale functie de zona/oras, in iasi sunt 143 iar in cluj 156, in bucuresti 153 iar in brasov erau 149 ultima data cand am cautat..
    La Timisoara sunt 168 de canale TV / Radio printre care si 3 dubluri de posturi.

  3. #3618
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Izbuc
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Normal ele sunt 156 de canale tv fara dubluri si radio.

  4. #3619
    Senior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Timisoara
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Arad sunt 157 fara dubluri si radio, si in plus e aceeasi grila digitala ca si in Oradea, cu exceptia posturilor Pro TV Arad si TV Arad.

    Sent from my SM-G930U using Tapatalk

  5. #3620
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,446
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ocazia noi scanarii am observat ceva "interesant" la tv-ul meu , model 2015
    In meniul de setari pt cautari am trei optiuni :
    1 - upc - care din start iese din discutii nefiind ab la acest provider dvb-c
    2 - rcs - si daca dau o scanare "completa" , imi gaseste/memoreaza 152 prg tv/radio ( 142 tv si 10 radio ) pe dvb-c si 66 prg tv pe analogic
    3 - altele - la care daca dau tot asa o scanare "completa" , imi gaseste/memoreaza 158 prg tv/radio ( 148 tv si 10 radio ) pe dvb-c si 65 prg tv pe analogic
    In varianta 3 din cele 148 prg tv digitale , 3 sunt "dubluri" ale aceluias prg tv , dar pe frecvente difeite ( axn , look si tvr parca )
    Deci nu cred sa difere asa mult grila tv in functie de zona/oras , la mine fiind vorba de "capitala europeana" ( dupa cum arata numai capitala europeana se poate numi )
    Pe analogic doar pe prg 45 am ecran negru/fara semnal banuiesc si sunt 65 in loc de 66 , cum mi-a gasit/memorat in situatia 2 ( a se citi mai sus cele 3 situatii )
    As fi curios daca dintre cei care detineti tv-uri Samsung model 2015 ( UE48JS8500 ) sau mai noi , aveti cele 3 situatii de mai sus si cu diferentele descrise de mine aici , bine inteles cei care locuiesc in capitala ca sa avem aceiasi grila
    Sa fie oare de la tv ( are ultimul fw de la producator ) sau de la provider , avand in vedere ca traim in RO si asta spune multe

  6. #3621
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, avem aceiasi situatie.
    Dezavantajul la scanarea cu optiunea RCS este ca nu poti sa modifici pozitia sau sa stergi canale.
    Humax PR-HD2000C, DHT7100, Dreambox 7000, Offset Gibertini OP 80 HH 60E-30W, Invacom 0,3db, Full HD SONY KDL-40W5500, HD Ready SONY KDL-32U3000, SONY HC-96, NIKON D5000, Dune Smart B1, XBOX 360, NAS QNAP 469PRO,  MacMini,  iMac,  iPad2,  iPhone4S.

  7. #3622
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by GO4DVB View Post
    Da, avem aceiasi situatie.
    Dezavantajul la scanarea cu optiunea RCS este ca nu poti sa modifici pozitia sau sa stergi canale.
    Daca ai televizor Samsung se poate modifica foarte usor lista cu programul Samsung channel editor(Prima oara o descarci pe un sticik lista. Introduci stick-ul in tv apoi Meniu-Se difuzeaza-Setari canal-Transfer lista canal-Export pe Usb. Apoi pe un PC editezi lista de canale cu ajutorul programului mentionat si le aranjezi cum vrei tu. Se salveaza lista noua pe stick si se reintroduce stick-ul in TV. Se merge la Meniu-Se difuzeaza-Setari canal-Transfer lista canal-Import de pe Usb. Se va restarta televizorul, sa nu te sperii.) si dezactivarea optiunii de autoupdate a listei de canale din televizor(Meniu-Se difuzeaza-Reglaj automat-Reglaj automat in mod asteptare-Dezactivat).
    Last edited by ionut_m_bv; 18th March 2017 at 09:30.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top