Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 64
  1. #1
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default schimbare Image D-box2...

    Se poate schimba Image-ul si fara cablu Serial ca la mine nu vrea...
    sau daca exista alt program cu ce as putea sa schimb in afara de Dbox-Bootmanager

    Am schimbat locul Tv (si boxului normal) si nu mai ajunge cablul si pana vine cablul (care tocmai l-am comandat) vreau sa schimb Image-ul
    Daca ma ajuta cineva ca nu mai vreau sa stau 3-5 zile ... pana vine cablul asta nou...

    Valentino
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  2. #2
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    transferi img. in directorul /tmp prin ftp, si in menu box intri la setup, expert setup, software update, expert flash save restore, flash img or part of it, alegi optiunea flash without bootloader.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau cu image2box cel mai simplu,poti sa-l iei de pe ump2002
    350 kg de scule!

  4. #4
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspunsuri
    Daca am timp azi o sa incerc...

    o zi buna,

    Valentino
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  5. #5
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prieteni... eu am ramas (din mai multe motive) mai in urma cu informatiile...mentionez ca vorbim despre receptor D-BOX2

    1.mai merge TPS/MULTIVISION?
    2. cu ce cam? cu ce key? (de unde)
    3. imagini noi si bune?(ma refer sa potzi schiba settingurile, camu-rile, s.a.m.d.

    multumesc mult pentru raspunsuri si o zi buna va doreste

    Valentino
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  6. #6
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. da
    2. camd3 sau newcamd
    camd3
    newcamd
    key
    3. imagini noi nu prea mai sint, kalibo .img poti schimba cam tot ce vrei in ea
    imagini
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  7. #7
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca intotdeauna @bazil0101 multumesc ptr raspuns...
    mai pe seara cand ajung acasa o sa incerc si o sa va scriu ce am facut...

    sa auzim de (mai) bine,

    Valentino
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  8. #8
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @bazil0101

    RESPEKT man

    merje mai si merje bine....stiti si voi ce spuneau PARAZITI
    "Vreau sa vad tzatze si buci pe televizor"

    si ca sa las gluma la o parte itzi multumesc inca o data!

    Valentino
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bazil0101
    transferi img. in directorul /tmp prin ftp, si in menu box intri la setup, expert setup, software update, expert flash save restore, flash img or part of it, alegi optiunea flash without bootloader.
    salut la toata lumea, eu am un dbox2 si pe el am o img. rudream si asi vrea sa o schimb caci ´e intuneric peste tot´. Am citit cite ceva de la voi dar am mai multe necunoscute si anume; daca fac varianta ta bazil0101 mai trebuie sa pun ucodes cu ftp in dbox? si func. sigur?
    Iar daca asi face varianta lui gogi, imi trebuie sa am ucodes dar mie mi-a facut cineva dbox iar acum am totul ca sa mi-l fac singur doar ca nu sint specialist in asa ceva si de aceia va intreb pe voi cei care stiti. Asa ca eu nu am ucodes, de unde sa le iau, sau cum si cu ce sa le scot din img care este acum in dbox si cum le scriu inapoi. Mai rau este ca nu vreau sa butonez ceva gresit ca apoi nu vad nici cele fta poate ma ajutati voi mersi

  10. #10
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ucodes trebuie sa le pui doar daca lipsesc din img. le poti scoate prin ftp de la tine din box le gasesti in /var/tuxbox/uncodes si in noua img le pui tot prin ftp.
    banuiesc ca ai o varianta mai veche de rudream, asa ca mai bine incearca si pune img. cu image2box.
    tot ce ai nevoie gasesti la www.ump2002.net sectiunea download.
    ceva mai jos pe aceasta pagina gasesti Introducerea unei imagini cu ajutorul la Botmanager in caz ca ai nelamuriri.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mii de multumiri pentru explicatii, am sa incerc dar pina atunci poate imi dai si un nume de img buna si care are tot ce ii´ trebuie´ si de undesa il iau. Eu am gasit peste tot dar nu stiu care sint bune si care nu sint asa competitive iar parerile sint impartite. Mai bine ascult parerea celor care stiu decit sa fac vreo minune. Am nevoie de 2xintel, enigma ca poate sa faca cautare manuala. Daca este aplicatie de introdus canale prin ftp in neutrino? atunci e bun si acesta sau tu ce zici care e parerea ta

  12. #12
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu pot neaparat sa-ti recomand o img. poti incerca,ruDbox2, kalibo, bozkurt, vezi si tu care iti place, probabil va trebui sa introduci emulatoare si cu siguranta keys noi. scanare manuala poti face cu oricare.
    aici gasesti enigma sau neutrino.
    pt introdus settings la enigma poti folosi
    DreamBoxEdit
    iar la neutrino ZapitEditor
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca la ump2002.net gasesti imaginea asta:
    Enigma_Bozkurt
    Camd3 / Camd2 /Newcamd /Mgcamd /Radegast /betad /Scam
    Danke an @bela und @hagbard wegen der unterstützung

    es sind natürlich keine keys im image
    einfach selber machen keys und scce ordner komplet reinschieben ins var
    eingereicht von: BOZKURT1
    Dateigrösse: 7.01 MB
    Version: E200508042
    Downloads: 3663
    hinzugefügt am: 07. August 2005
    Daca ii pui ultimele Key si ultima varianta de camd3 (cu FTP) e OK, are cam tot. Nu uita si settings-urile (merg alea pet123...)
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  14. #14
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi STARIARU dar eu nu prea le am, asa ca spune-mi romineste de unde iau key-le si care sint pentru img asta (daca este vreo deosebire intre ele) unde se baga si cum se schimba cand3 cu FTP ca nu stiu Eu comunic cu dbox2 prin FTP, dar intre ele este un modem-router care e conectat la PC prin USB. Pot sa comumic cu dbox-ul, pot aranja canalele cu prog. mentionat de bazil0101 si functioneaza dar de schimbat img. nu merge. Am sa incerc cu un cablu croswer? dar pina atunci pune-mi daca varianta lui bazil : Adica img. care ai spus-o tu o trec in /tmp si ´´ transferi img. in directorul /tmp prin ftp, si in menu box intri la setup, expert setup, software update, expert flash save restore, flash img or part of it, alegi optiunea flash without bootloader´´ ar functiona, sau macar sa nu se intimple ceva care ar putea sa faca sa nu mai mearga dbox-ul deloc. Sper sa nu va suparati pe mine dar sint putin paralel cu astea dar fiind un forum ma gindesc ca o sa aveti nervii sa ma indrumati pe drumul cel bun asa cum ati facut-o pina acum. Am fost si pe alte forumuri dar acolo sint PROFI care nu au chef sa dea MURA-IN-GURA. Va multumesc anticipat

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @torben: uite aici, mai citeste si tu ca si eu am invatat multe zilele astea. vezi tabelul de la Emulatoare. Iti spune ce si unde sa bagi.
    http://www.********.com/dreambox/
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. pozitioner V Box2
    By alex2000 in forum RDI - Satelit
    Replies: 18
    Last Post: 1st November 2006, 05:02
  2. DCC - Schimbare IP la PC???
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 15
    Last Post: 5th March 2006, 11:01
  3. Vand d-box2
    By julius6 in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 16th August 2005, 13:03
  4. multicam pe d-box2
    By politim in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 30th July 2005, 19:19
  5. D-BOX2
    By graty99 in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 10th June 2005, 14:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top