Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default Card MAX-TV in CAM Matrix 1.18 - "No Auto Update"

    Salutare,

    Am cumparat si eu un card MAX TV de vreo doua saptamini ( de la Diadi, dealer Canad System) si a mers pina ieri 31 Iulie, pentru ca a fost activata cartela pe un receiver al lor cu Via incorporat.

    Astazi 1 august nu mai merge decit programul MAX TV info.

    "No auto update" a cartelei, pe CAM Matrix 1.18 dupa cit se pare.

    Oare pe un Nokia 9800 cu via incorporat face update?

    Daca nu, se pare ca ultima alternativa este CAM-ul Via, dar care versiune nu stiu.

    Mendo

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Card MAX-TV in CAM Matrix 1.18 - "No Auto Update&am

    Quote Originally Posted by mendo
    Salutare,

    Am cumparat si eu un card MAX TV de vreo doua saptamini ( de la Diadi, dealer Canad System) si a mers pina ieri 31 Iulie, pentru ca a fost activata cartela pe un receiver al lor cu Via incorporat.

    Astazi 1 august nu mai merge decit programul MAX TV info.

    "No auto update" a cartelei, pe CAM Matrix 1.18 dupa cit se pare.

    Oare pe un Nokia 9800 cu via incorporat face update?

    Daca nu, se pare ca ultima alternativa este CAM-ul Via, dar care versiune nu stiu.

    Mendo
    am mai spus si in celelate topicuri de max/cam:

    1 - CAM multisistem posibil sa nu activeze
    2 - CAM multisistem posibil sa nu faca AU

    pe Nokia 9800 merge 100%, vezi sa aibe neaparat versiunea de soft MA2.0 sau VA1.1

    Modul original trebuie VIA rosu (nu mai stiu cu ce soft dar il poti updata de pe HOTBIRD - scrie pe undeva pe aici)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult pentru raspuns, o sa incerc pe un Nokia 9800 al unui prieten, se pare ca are MA2.0 pe el.

    Ovex spunea ceva de CAM Via rosu cu vers 4.84 pe el.

    Mendo

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Peru- Maciupiciu:)
    Posts
    216
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Pe icecrypt black cu soft-ul:Jokerv112c_cas2.zip merge perfect!
    TGV,Antena 1.8 si 1.6
    Lnb Invacom,Cas2.Multiprog ,Humax 5400,5300!MM,titanium.UPC,+Dolby Digital Home Cinema Sony!

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: re

    Quote Originally Posted by martinicu789
    Pe icecrypt black cu soft-ul:Jokerv112c_cas2.zip merge perfect!
    camurile joker/icecrypt au licenta de VIACCES deci e nromal sa mearga perfect. Matrix are licenta de seca dar numai cu softul UCAS30/31

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca tot sintem aici, pe DREAMBOX se pare ca pe camd3 (nu stiu daca toate versiunile) nu se updateaza cardul de MAX, in schimb se updateaza instant pe newcamd (in cardserver.cfg sa aveti puse EMM-G, EMM-S si EMM-U =yes)

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine si-a facut AU pe modul Via BLACK (Negru)

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default MATRIX

    CONFIRM

    1 august CARTELA DE LA max nu mai functioneaza in MATRIX.
    DAR A FACUT update in JOKER 0.79 SI IN echostar cu viaccess incorporat

    sirius

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    210
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tot ati adus vorba, am si eu o nelamurire.
    Din moment ce abonamentul e platit pe 6 luni, de ce e nevoie sa se updateze cartela lunar? Ca sa fie mai multe sanse de eroare?
    Daca nu-mi folosesc receiverul sa zicem in prima saptamana din luna (plecat la mare) risc, pe cand vin acasa, sa-mi gasesc cartela dezactivata? Sau ei transmit, non-stop, semnale de activare pentru toate cartelele?
    când nu ştii ce faci, lucrează cu grijă

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Sirius
    a facuta updata la cartela de maxtv pe Xcam Premium



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Miki69

    Poate fi si altceva in afara de activarea de care vorbesti tu. Poate schimba keyle lunar. Poate si asta tine de updatele pe care nu-l stie MATRIXUL in sarutul dulce cu MAX ... GAYS BUSINESS

    @mendo

    Ti-am scris si in celalat topic ... updatele la CAM sa face pe SCT / 12.092 - H - 27.500 - 3/4 / HOTBIRD ...

    ovex

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovex
    ..Poate schimba keyle lunar...
    Asta de unde ai mai scos-o?
    Nu se schimba nici o cheie, se foloseste in continuare cheia 08, se actualizeaza doar perioada de valabilitate a subscriptiei

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    mai sus de Focsani
    Posts
    259
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Miki69
    Daca tot ati adus vorba, am si eu o nelamurire.
    Din moment ce abonamentul e platit pe 6 luni, de ce e nevoie sa se updateze cartela lunar? Ca sa fie mai multe sanse de eroare?
    Daca nu-mi folosesc receiverul sa zicem in prima saptamana din luna (plecat la mare) risc, pe cand vin acasa, sa-mi gasesc cartela dezactivata? Sau ei transmit, non-stop, semnale de activare pentru toate cartelele?
    La toate pachetele codate viaccess subscriptia se activeaza de la 01 la luni pana in ultima zi.Nu schimba key-le de aceea cum spune si Pisti e posibil sa apara foarte curand cartele MOSC pentru MAX,de aceea e recomandat sa cumparati subscriptie pe perioada scurta ,o luna maxim 3.Am citi pe alta forumuri ca versiunea 2.5 e deja rezolvata de hackeri.
    Focus = 2500 ABONATI
    Max TV = 1500 ABONATI
    Digi TV = 85.000 ABONATI
    Date oficiale la 1.08.2005

    ===================
    Digi TV = 140.000
    La 1.11.2006

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mihai
    Quote Originally Posted by Miki69
    Daca tot ati adus vorba, am si eu o nelamurire.
    Din moment ce abonamentul e platit pe 6 luni, de ce e nevoie sa se updateze cartela lunar? Ca sa fie mai multe sanse de eroare?
    Daca nu-mi folosesc receiverul sa zicem in prima saptamana din luna (plecat la mare) risc, pe cand vin acasa, sa-mi gasesc cartela dezactivata? Sau ei transmit, non-stop, semnale de activare pentru toate cartelele?
    La toate pachetele codate viaccess subscriptia se activeaza de la 01 la luni pana in ultima zi.Nu schimba key-le de aceea cum spune si Pisti e posibil sa apara foarte curand cartele MOSC pentru MAX,de aceea e recomandat sa cumparati subscriptie pe perioada scurta ,o luna maxim 3.Am citi pe alta forumuri ca versiunea 2.5 e deja rezolvata de hackeri.
    sa inteleg ca subscriptia limitata e recomandata pt pachetul DIGI?

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mihai
    Quote Originally Posted by Miki69
    Daca tot ati adus vorba, am si eu o nelamurire.
    Din moment ce abonamentul e platit pe 6 luni, de ce e nevoie sa se updateze cartela lunar? Ca sa fie mai multe sanse de eroare?
    Daca nu-mi folosesc receiverul sa zicem in prima saptamana din luna (plecat la mare) risc, pe cand vin acasa, sa-mi gasesc cartela dezactivata? Sau ei transmit, non-stop, semnale de activare pentru toate cartelele?
    La toate pachetele codate viaccess subscriptia se activeaza de la 01 la luni pana in ultima zi.Nu schimba key-le de aceea cum spune si Pisti e posibil sa apara foarte curand cartele MOSC pentru MAX,de aceea e recomandat sa cumparati subscriptie pe perioada scurta ,o luna maxim 3.Am citi pe alta forumuri ca versiunea 2.5 e deja rezolvata de hackeri.
    mda. si toata lumea cumpara pe 3 luni si porma MOSC si Max nu va mai avea clienti. o atitudine foarte daunatoare in fata cu un DTH roman...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What Is The Original Source Of Small "auc TPS Auto"
    By dhome05 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 21st October 2006, 04:18
  2. Any firmware "AUTO-AES" for Mvision F8080 , or ano
    By backstronger in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 7th October 2006, 06:01
  3. "lost","prison break",bollywood music ch
    By cokeman in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 17:56
  4. Orion Cam Update - "Xcam0 not respond [05419368]"
    By alparslan79 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 8th June 2006, 21:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top