Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default Legatura PC - Sony Bravia

    Cum pot vedea filme HD de pe calculator (placa video cu iesire DVI), pe un LCD 1080p Sony Bravia ?
    Placa video ATI x300 - iesire dvi
    Tv Lcd - 2 intrari HDMI.

    P.S. Cu un cablu DVI to HDMI, voi avea aceeasi calitate ca pe un cablu HDMI-HDMI (asta daca as avea o placa video cu iesire HDMI), nu de alta, dar nu vreau sa ma apuc sa cumpar de nebun... ?
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iesirea d-sub este analogica, iar prin dvi ai (si) semnal digital, asa ca - teoretic macar - calitatea ar trebui sa fie mai buna printr-o conexiune dvi-hdmi. Mai mult decat atat, unele tv-uri (recte cel din semnatura mea) nu accepta input full hd decat digital, asa ca in cazul meu cel putin conexiunea analogica iese din discutie.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cosmin_v View Post
    Iesirea d-sub este analogica, iar prin dvi ai (si) semnal digital, asa ca - teoretic macar - calitatea ar trebui sa fie mai buna printr-o conexiune dvi-hdmi. Mai mult decat atat, unele tv-uri (recte cel din semnatura mea) nu accepta input full hd decat digital, asa ca in cazul meu cel putin conexiunea analogica iese din discutie.
    Ai dreptate, al meu afiseaza desktop-ul, intr-un patrat in centrul LCD-ului, nu vrea pe tot ecranul nici mort, prin d-sub.
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dacä nu mä insel la mine mergea conectia analogicä pe fullscreen ( sony bravia )
    joacä-te cu settingurile de la placa video
    diferenta dintre vga si dvi nu prea am observat-o deocamdatä
    acum am cablu dvi-hdmi
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi-am luat eu un Bravia de curind, si pot spune ca n-a recunoscut din start o mufa adaptoare (DVI to HDMI - desi ar putea fi altundeva problema - eu am avut cablu DVI-DVI si adaptor de mufa DVI-HDMI; situatia s-ar putea schimba cu un cablu originar DVI-HDMI). Pe placa video n-am HDMI, ca atare n-am putut testa cu asa ceva. Insa pot afirma ca ai posibilitatea sa reproduci rezolutia maxima suportata de placa video si printr-o conexiune VGA (D-sub). Chestiunea este, cum a zis si @hidric, in setarile placii: Bravia setat ca monitor secundar, ii alegi dimensiunea, refresh-ul, din meniurile placii video.

  6. #6
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hgfdgfui View Post
    Mi-am luat eu un Bravia de curind, si pot spune ca n-a recunoscut din start o mufa adaptoare (DVI to HDMI - desi ar putea fi altundeva problema - eu am avut cablu DVI-DVI si adaptor de mufa DVI-HDMI; situatia s-ar putea schimba cu un cablu originar DVI-HDMI). Pe placa video n-am HDMI, ca atare n-am putut testa cu asa ceva. Insa pot afirma ca ai posibilitatea sa reproduci rezolutia maxima suportata de placa video si printr-o conexiune VGA (D-sub). Chestiunea este, cum a zis si @hidric, in setarile placii: Bravia setat ca monitor secundar, ii alegi dimensiunea, refresh-ul, din meniurile placii video.
    merge cablul dvi-hdmi 100%
    probabil la tine nu a mers din cauza mufei dvi-hdmi
    adevärul este inventia unui mincinos

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cablu DVI-HDMI (DVI-DVI plus Adaptator DVI-HDMI), Cabluri Rosu/Alb (Audio va fi analogic)

  8. #8
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Am un bravia de 32" si am legat dvi-hdmi cablu parca de 8 metrii ....merge ok dar am fost nevoit sa fac upgrade la pc si inca nu merge cum trebuie fullhd(1080p) in rest no problemo



  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc tuturor, am reusit cu un cablu DVI-HDMI, dupa ce am transpirat vreo ora pana am configurat catalyst-ul placii video, merge brici in 720p, pt. 1080p trebe upgrade placa video.
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  10. #10
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by orlandosro View Post
    Va multumesc tuturor, am reusit cu un cablu DVI-HDMI, dupa ce am transpirat vreo ora pana am configurat catalyst-ul placii video, merge brici in 720p, pt. 1080p trebe upgrade placa video.
    Vezi ca nu numai la placa video , eu am GeFoprce 8500 GT (512MB)
    si un DualCore 2000 MHz si nu face fatza inca la 1080p



  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am mers pe HDMI (SONY - VAIO) si blue-ray se vede...brici.

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation ajutor

    am o mare problema am legat pc la sony bravia prin cablu dvi-hdmi si nu merge . Am facut toate setarile posibile din nvidia control panel si tot nu are semnal televizorul . Pc recunoaste tv dar tv-ul nu . Am activat toate optiunile din tv si tot nimic , am incercat pe toate av-urile nimic nu mai stiu ce sa fac

  13. #13
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tibiandrasi View Post
    am o mare problema am legat pc la sony bravia prin cablu dvi-hdmi si nu merge . Am facut toate setarile posibile din nvidia control panel si tot nu are semnal televizorul . Pc recunoaste tv dar tv-ul nu . Am activat toate optiunile din tv si tot nimic , am incercat pe toate av-urile nimic nu mai stiu ce sa fac
    Bravia si culisele sale. Nu de alta sunt inferiori Samsung-ului. @orlandosro acum ceva timp a transpirat o ora pentru ................... Te-as fi ajutat cu mare placere, dar nu tratez BRAVIA.
    Pentru mine nu are valoare azi, este un TV ca oricare altul din categoria sa.
    Contacteaza prin PM, @orlandosro.

  14. #14
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @tibiandrasi (in caz ca nu ai rezolvat inca problema)
    Spune-mi ce placa video nvidia ai si daca folosesti doar tv-ul pe iesirea placii sau si inca un monitor. Te pot ajuta deseara cand ajung acasa.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top