Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default Intelsat 706 la 50.2E!



    Iata cum arata harta de acoperire a noului/vechi satelit Intelsat 706{lansat in 1995},pozitionat la 50.2 E,de prin februarie anul acesta,dupa ce a stat mult timp la 53 W,avind urmatorii parametrii de transmisie:

    Orbital Location: 50.25° E
    Total Transponders :
    Ku-Band: up to 28 (in equiv. 36 MHz units)
    C-Band: up to 42 (in equiv. 36 MHz units)
    Uplink Frequencies:
    Ku-Band: 14.00 to 14.50 GHz
    C-Band: 5925 to 6425 MHz
    Downlink Frequencies:
    Ku-Band: 10.95 to 11.20 GHz or
    11.70 to 11.95 GHz or
    12.50 to 12.75 GHz plus
    11.45 to 11.70 GHz
    C-Band: 3700 to 4200 MHz
    Polarization:
    Ku-Band: Linear - Horizontal or Vertical
    C-Band: Circular - Right Hand or Left Hand

    Mutat pe acesta pozitie,Intelsat 706 va fi folosit mai mult in perioada Jocurilor Olimpice de Vara de la Beijing de catre operatorii de programe Tv HD din Europa.Deja s-a si transmis pe un feed-11060 V,27689,7/8-citeva secvente dintr-un meci de baseball.Receptia semnalului e putin problematic pentru zona noastra atit din cauza footprintului dar si pentru ca este putin inclinat.

    satelescu

  2. #2
    Junior Member Friend
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb


    11135 V
    DVB-S2/MPEG-2
    SR-28800

    BJ-RAI2 10MB/s
    UJRT-HD 50MB/s
    *Biss


    11175 V
    DVB-S2/MPEG-2
    SR-28800

    BJ-FRTV2 10MB/s
    MTV HD 50MB/s
    *Biss

  3. #3
    Junior Member Friend
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default Europe beam



    Europe KU band beam

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi EnoSat,

    Merci pentru completare.Stiam ca este spot si de vest,dar nu l-am aflat cind l-am cautat.Daca afli feed-uri active,sa le pui aci.E perioada Olimpiadei si vor fi multi curiosi sa vada transmisiile in HD Live.De aceea EBU a facut contract cu Intelsat pentru acest satelit si aceasta pozitie orbitala,singura la dispozitie.

    satelescu

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    spotul vestic nu cred ca va ridica probleme. vor fi si transmisii mpeg2, sau numai HD?

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MariusT
    spotul vestic nu cred ca va ridica probleme. vor fi si transmisii mpeg2, sau numai HD?
    Chiar daca EBU{European Broadcasting Union} are contract cu consortiul Intelsat pentru transmisia in format HD{High Definition}a Jocurilor Olimpice de la Beijing,satelitul va fi folosit pentru tot felul de transmisiuni,in special feed-uri,chiar si in MEPG 4.2.0,4.2.2,sau pentru telefonie.Dar sa nu ne asteptam la mai mult de la acest satelit inbatrinit,de aproape 13 ani.
    Deocamdata avem primele feed-uri inregistrate pe lista ca fiind functionabile,la:
    http://www.flysat.com/is706.php
    Avind sanse mai mari,fiind intr-o zona favorabila si o antena mare,n-ar fi rau sa ne spui ce transponderi receptionezi cind iti intra semnal.
    cu multumiri anticipate,
    satelescu

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bucuresti AREA 51
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MTV HD este chiar postul de muzica pe care il stim cu toti sau este o coincidenta de nume ? Eu am semnal 40% & calitate 75% cu o antena de 1.8 . Partea proasta este ca programele sunt codate si nu am gasit nici un intrerupator pentru ele .

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maxx24
    Partea proasta este ca programele sunt codate
    Daca ai receptor HD,incearca sa vezi daca iti intra prin sharing.

    satelescu

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt. Intelsat 706 Ku-band Spot 1 (50.2E) [email protected], da urmatoarele feed-uri:
    Intelsat 706 50.2°E 10972 V 29850 3/4 MPEG 4:2:2feeds new 03.08.2008 Spot-1 DVB-S2/8PSK
    Intelsat 706 50.2°E 11002 V 29850 3/4 MPEG 4:2:2feeds new 03.08.2008 Spot-1 DVB-S2/8PSK
    Intelsat 706 50.2°E 11135 V 28800 auto BJ-RAI 2feeds new 03.08.2008 Spot-1 DVB-S2
    Intelsat 706 50.2°E 11175 V 28800 auto BJ-FR TV 2feeds new 03.08.2008 Spot-1 DVB-S2

    Nu am tunner HD, dar pt pasionati, poate e o inf.utila...

  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bucuresti AREA 51
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate am doar Humax HDCI 2000 asa ca nu se poate pune problema de sharing . Am incercat si cu skystar hd dar este tot bezna .

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi All,

    Poate ca cineva are placa DVB-S2 sau receptor HD si ne poate oferi informatii despre feed-urile
    acestui satelit.Eu am semnal la receptor dar nu pot spune ce calitate/semnal am pe transponderii trecuti de first_zipper mai sus,pentru ca n-am receptor HD.

    satelescu

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @EnoSat: Constat cu bucurie ca nu eu sunt singurul care inca foloseste aceste receptoare Nokia cu calitati inca de invidiat. Eu posed un Mediamaster 9600S si un dbox1. Tu cu ce versiune de soft faci analizele de spectru?
    "The Truth Is Out There"

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dante2
    Tu cu ce versiune de soft faci analizele de spectru?
    Sint si eu curios,dar probabil user-ul nostru nu-i "de-al nostru",adica intelege limbajul tehnic si mai putin cel al forumului?!

    satelescu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top