Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default transpondere sky italia ? skystar2

    salut.
    problema: am yankse nou (pt seca 2), imaginea pentru sky italia, tot/.
    Cand scanez hotbird pentru programele sky italia nu-mi gaseste nimic.
    semnal zero calitate zero, desi celelate prog. pe hotbird merg.
    Scanez cu progdvb si cu dvbdream.
    Care-i faza?
    Mersi.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La noi transponderele cu SKY au semnal destul de slab fata de celelalte transpondere ale lui hotbird,iti recomand minim 1.20 antena daca sati mai spre est iti trebuie si mai mare antena.Bafta

  3. #3
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am 2,2 si tot degeaba ....

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default mersi

    Multumesc, florin. totusi am antena de 1.4. transponderul care contine prima fila promo merge perfect, iar la celelalte am zero barat!.
    O sa mai incerc si astazi, poate azi o sa mearga.
    Alte idei?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am 1,2 offset in zona Lugojului si am semnal de 40-50% si date 100%.
    Cred ca este vorba si de cum este reglata antena pe curba polara.
    Mai incearca reglajul antenei.
    Sky-urile au intradevar semnalul mai slab decat alte canale sau pachete de pe Hotbird si la ele difera puterea semnalului chiar si de la un transponder la altul, cu valori destul de mari.
    Persevereaza si sigur vei vedea
    Bafta
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Zii in ce zona a tarii stai sa vedem daca ai vreo sansa de reusita,eu sunt in Craiova cu 1.20 am semnal la limita si cam fluctuant citeodata scade la 30% uneori urca la 59% iar cum zici ca la transponderele da promo ai semnal, e normal pentru ca eu am cam 94% semnal.Ne auzim.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici mie nu-mi merg
    am antena de 1.5 si stau in bucuresti

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnal SKY it

    In Alba cu 1,8 merge destul de bine mai putin sky sport 1 si 2.Salut

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Craiova cu 1,8 merg toate destul de bine.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Bucuresti, antena 1,8m nu se pot prinde decat jumatate din transpondere SKYItalia.
    Salut Prieteni!


  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    petrosani 2.1 merg toate cu ss2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. transpondere pe dm????
    By siti in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 25th May 2006, 21:37
  2. Replies: 0
    Last Post: 1st February 2006, 13:50
  3. transpondere digitv
    By mickeythecatus in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 17th August 2005, 23:20
  4. 4 transpondere
    By jerkoffsky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 31st January 2005, 12:35
  5. Sky Italia pentru SkyStar2?
    By malefikus in forum Placi DVB
    Replies: 13
    Last Post: 28th May 2004, 23:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top