Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Skystar 1

  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar 1

    Ce soft mai mere pe ss1 rev 1.5? Mere HD, vplug si share?Cum e tunneru fata de ss2?
    Mersi

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Ce soft mai mere pe ss1 rev 1.5? Mere HD, vplug si share?Cum e tunneru fata de ss2?
    Mersi
    AltDvb-ul sau ProgDvb + vplug 2.3.5 si vezi tot ce se vede cu dream-ul (exceptand sh).
    HD nu vezi (doar cateva prog.in mod soft si pt care nu merita efortul pt ca sistemul folosit nu are viitor) iar in privinta tunerului este cu 15-20% mai bun decat la ss2.
    Vers.1.5 e recunoscuta ca fiind cea mai sensibila dar nu am avut placerea sa o testez, doar 1.3 si 2.1.Depinde la ce pret o gasesti.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un HH srdm 2100 parca. Oare o functiona direct pe ss1 cu pluginul ala disecq?

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Am un HH srdm 2100 parca. Oare o functiona direct pe ss1 cu pluginul ala disecq?
    Pana sa pun dream-ul pe h-h am folosit placa cu plugin-ul asta:
    http://www.zshare.net/download/163759738d26725b
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult!

  6. #6
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O ultima intrebare. Merge CS ( gbox) pe SS1?

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    O ultima intrebare. Merge CS ( gbox) pe SS1?
    Merge, eu am avut o perioada.Important e sa ai de la cine pt din motive "tehnice" se feresc sa mai dea la cei cu placi.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris View Post
    Merge, eu am avut o perioada.Important e sa ai de la cine pt din motive "tehnice" se feresc sa mai dea la cei cu placi.
    Daca nu , linux +vdr+gbox un dream de invidiat

    f11

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f11 View Post
    Daca nu , linux +vdr+gbox un dream de invidiat
    f11
    Da dar din pacate nu toata lumea stapaneste linuxul Mai bine ma pun la punct cu dream-ul
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  10. #10
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Drivere SS1 (rev 1.5 nu varianta CI) pentru XP X64 gasesc pe undeva?
    Varianta cu linux suna bine dar e greu de pus in practica.Stiu ca linux mere pe 64 biti si sunt curios care aste consumul de resurse la rularea unui program HD in linux cu SS1, fluenta inregistrarii.

  11. #11
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu reusesc sa misc HH cu pluginul acela. Se deschide dar imi zice ca nu are satelitii in el.Cum il pot configura?

  12. #12
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit cu un program pe nume dixie.

  13. #13
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In afar de progdvb cu ce alt soft as mai putea vedea HD pe SS1?
    Mentionez ca in progdvb pro nu mere HD suisse si nu stiu de ce, pe ss2 mere cu altdvb si acelasi cont de share.

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    In afar de progdvb cu ce alt soft as mai putea vedea HD pe SS1?
    Mentionez ca in progdvb pro nu mere HD suisse si nu stiu de ce, pe ss2 mere cu altdvb si acelasi cont de share.
    Urmareste, in momentul cand incerci un program HD, "modul de transmitere" a informatiei:SS2-ul in modul soft deschide atat DVB-S2 - 8PSK cat si MPEG-4/HD iar SS1 doar DVB-S2 - 8PSK. Pt HD Suisse nu merge decat SS2-ul.Daca erai asa de preocupat de HD trebuia sa te orientezi spre o placa, care suporta acest format.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  15. #15
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt foarte multumit de SS1. Cand am cuparat-o am urmarit imbunatatirea calitatii semnalului in primul rand si in al doilea rand calitatea imagini.Acum treaba cu HD e plus si pentru mine ar fi suficient sa receptionez cateva canale in HD.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top