Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Romania, Sighisoara
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Angry Ajutor, Conserva DIGI ataca iarr

    Salutare tuturor, Am o problema cu conseva Digi nu vrea sa scaneze mai mult de 100 canale, de cand cu tp-ul 11785 H 28000, am dat resetare din fabrica si nu vrea sa ia si tp-ul GSP-urilor, asa ca dupa acea am bagat manual tp-ul si tot nimic nu vrea sa scaneze nimic mai mult de 100 de canale, am sters din canalele de care nu aveam nevoie dar tot nu vrea sa mearga, ce sa fac?

    ps. Sa-l dau de pamant?

  2. #2
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Laur_24 View Post
    Salutare tuturor, Am o problema cu conseva Digi nu vrea sa scaneze mai mult de 100 canale, de cand cu tp-ul 11785 H 28000, am dat resetare din fabrica si nu vrea sa ia si tp-ul GSP-urilor, asa ca dupa acea am bagat manual tp-ul si tot nimic nu vrea sa scaneze nimic mai mult de 100 de canale, am sters din canalele de care nu aveam nevoie dar tot nu vrea sa mearga, ce sa fac?

    ps. Sa-l dau de pamant?
    in primul ce aparat digi ai?
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Romania, Sighisoara
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aparatul este 1160 NA

  4. #4
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Laur_24 View Post
    Aparatul este 1160 NA
    fa-i un update de soft,apesi simultan pe chanel up ,chanel down pe antena 3,daca nu merge il duci la cea mai apropiat a caserie rds-rcs si ti-l schimba gratis.
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Romania, Sighisoara
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gata, am rezolvat am facut un update de soft cu ch (+) (-) simultan dar pe tvr2 si merge acum au intrat GSP-urile ultimele in lista.
    multumesc mult tuturor

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine s-a rezolvat, insa partial. Mi-au disparut de exemplu Antena 1, Spice, Eurosport 2 etc. tot imi gaseste 155 de canale dar intra in memorie doar 100....vreo 30 sunt numai straine (ungaria, cehia etc). Cum fac sa scap de ele? sau cum sa fac sa vad si cele 55 de canale care nu imi apar.
    Va multumesc

    PS: Tot un HSS 1160 am si eu.

  7. #7
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Laur_24 View Post
    gata, am rezolvat am facut un update de soft cu ch (+) (-) simultan dar pe tvr2 si merge acum au intrat GSP-urile ultimele in lista.
    multumesc mult tuturor

    Chiar, care e ultima varianta de soft pentru 1160 ?

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cine stie de ce nu merge pachetul HBO max pack pe al doilea televizor? Ce ar trebui facut?
    Cel mai mare truc nascocit vreodata de diavol a fost sa convinga lumea ca nu exista...

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Tirgu Lapus
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by December View Post
    Cine stie de ce nu merge pachetul HBO max pack pe al doilea televizor? Ce ar trebui facut?
    Suna la 0314004001

  10. #10
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Armata View Post
    Si la mine s-a rezolvat, insa partial. Mi-au disparut de exemplu Antena 1, Spice, Eurosport 2 etc. tot imi gaseste 155 de canale dar intra in memorie doar 100....vreo 30 sunt numai straine (ungaria, cehia etc). Cum fac sa scap de ele? sau cum sa fac sa vad si cele 55 de canale care nu imi apar.
    Va multumesc

    PS: Tot un HSS 1160 am si eu.
    incerca sa-le stergi pe alea straine,normal ar fi sa intre celelalte in locul lor,si verifica versiunea de soft.
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    incerca sa-le stergi pe alea straine,normal ar fi sa intre celelalte in locul lor,si verifica versiunea de soft.
    le-am sters pe toate dar s-au adaugat la loc din pacate...am versiunea SW 1.31 la soft, am mai facut un update facand (+)(-) pe TVR2 si mi-a aparut Eurosportul 2 si Kanal D din nou, insa Antena 1 tot lipseste.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    alvesta suedia
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un prieten de-al meu are 1160 si deodata ia aparaut sa se faca update singur,si deatunci nu mai merge.l-a scos din priza ia dat drumulsi nu porneste deloc.nici update nu vrea sa faca,iar pe displaiul de la canale ii arata 4444ce a-si putea face ca sa-l ajut?

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by cosimo View Post
    un prieten de-al meu are 1160 si deodata ia aparaut sa se faca update singur,si deatunci nu mai merge.l-a scos din priza ia dat drumulsi nu porneste deloc.nici update nu vrea sa faca,iar pe displaiul de la canale ii arata 4444ce a-si putea face ca sa-l ajut?
    salut , '' 4444 inseamna eroare update soft. la dth romania este un topic cu erorile receptoarelor hyundai si descrierea lor in functie de ceea ce arata pe osd sau pe display-ul frontal. daca afiseaza 4444, nu mai ai ce-i face, altul la schimb. ''
    http://forum.paytv.ro/showthread.php...444#post437204

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    alvesta suedia
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    salut , '' 4444 inseamna eroare update soft. la dth romania este un topic cu erorile receptoarelor hyundai si descrierea lor in functie de ceea ce arata pe osd sau pe display-ul frontal. daca afiseaza 4444, nu mai ai ce-i face, altul la schimb. ''
    http://forum.paytv.ro/showthread.php...444#post437204
    i-ti multumesc mult pt.raspuns

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    hargitai fenyves erdo :)
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default smartcard

    salut am o problema am un receptor humax care e schimbat acum 2 zile si apare un mesaj "smartcardul nu este disponibil" daca cineva stie ce inseamna acest lucru rog sa scrie .am sunat la activar si mi-au spus ca am cartela activata .am incercat toate trucurile posibile ca sa porneasca dar degeaba .e cumva stricata cartela mea ? poate sa confirme cineva ?
    hunorel

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top