Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior, da' cresc Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    online
    Posts
    743
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate din FTA?

    Mai fratilor, exista vreo sansa sa rescriu firmware-ul sau softul receiverului fta si sa stie apoi emula un CI/CAM? Am un SkyPlus Digital 610 ( FTA, binenteles ).
    xyboox. Din Transilvania.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Ia vezi ?

    Receptorul tau nu seamana cu unul de aici ?

    http://www.satellite-heaven.de/index...er/skyplus.htm

    pare a fi acelasi lucru cu LAZER 2005 care are patch !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un receptor Columbia DA .
    Stie cineva de vre-un update sau patch ?
    Multumesc anticipat .

    P.S. Receptorul este acesta:

    http://www.satellite-heaven.de/Receiver/columbia.htm
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


  4. #4
    Junior, da' cresc Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    online
    Posts
    743
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba da!
    A 6-a poza de sus in jos e al meu. Unde e un patch de LAZER de-asta, ca tare as vrea sa incerc o patch-uire?
    xyboox. Din Transilvania.

  5. #5
    Junior, da' cresc Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    online
    Posts
    743
    Posts Thanks / Likes

    Default AM REUSIT!!!

    @mihai:
    frate, esti TARE! AM REUSIT sa pun firmware de Lazer 2005 FTA ( patchuit ) si am lumina pe unele canale din TV [email protected] Inca n-am testat t_p_s-urile ( de unde am luat patch zice ca merg ), dar urmeaza. Mai....e tare faza DE TOT! Vaz ca esti si tu clujean, mihai, asa ca....poate odata imi platesc datoria de 2 beri pe care o am fata de tine Ma poti trece in registru ca pe "unu' pe care l-ai rezolvat fain de tot"!

    Daca mai are cineva un Skyplus Digital 610 ( FTA ), sa-mi trimita pm si ii dau soft+instructiuni!
    xyboox. Din Transilvania.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate ?
    By tupilus in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 29th October 2006, 20:36
  2. se poate?
    By romeoX in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 27th April 2006, 05:59
  3. CAM CU SS2 se poate?
    By me_and_i in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 30th December 2004, 10:31
  4. se poate?
    By abciuga in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 2
    Last Post: 30th November 2004, 00:26
  5. Se poate ?
    By tupilus in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 09:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top