Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Craiova
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default Incepator la Sky Star 2

    Salut.
    Doresc sa imi achizitionez si eu o placa Sky Star 2.
    Ar merge bine pe configuratia pc ului meu ? (Duron 700 MHz, Win Xp, 256 DDR, Video 16 M)
    Stau in Craiova si doresc sa amplasez antena la fereastra. Ma gandeam la un offset de 0.8 metri fara montura polara.
    O problema ar fi ca am langa bloc, cam la 4 - 5 metri de fereastra niste copaci mai inalti exact spre Sud - Est, cam pana la etajul 5, eu locuind la etajul 3. Credeti ca afecteaza mult receptia semnalului de pe Hotbird sau Astra ? Acolo as dori sa pozitionez antena pentru inceput.

    Ce alte sfaturi imi mai puteti da despre pozitionare, amplasare si placa sky star 2 ?

    Multumesc mult.

  2. #2
    FLEX-IBIL Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Mall d'Ovax
    Posts
    5,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    xp cu licentza?
    LABOR OMNIA VINCIT IMPROBUS (lat.) munca stăruitoare învinge totul – Vergiliu, „Georgica”
    NON OMNIA POSSUMUS OMNES (lat.) nu toți putem toate – Vergiliu, „Bucolica”, VIII, 63.

    Pentru prost, umorul e o formă indivizibilă de insultă, e ceva care-l vizează personal. Umorul mușcă, înțeapă, provoacă, sfidează, și face toate astea involuntar, uitîndu-și mereu foloasele, așa cum procedează electricitatea. Bușcu dixit.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iti functioneaza, dar la limita pe acel PC

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Craiova
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by garlic_dog View Post
    xp cu licentza?
    Conteaza acest lucru ?

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    iti functioneaza, dar la limita pe acel PC
    Ok. multumesc pt raspuns. Cred ca o sa cumpar placa si antena. O sa ma interesez maine sa vad ce rev de SS2 este.
    Last edited by Iulian Dj; 29th July 2008 at 00:04.

  5. #5
    FLEX-IBIL Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Mall d'Ovax
    Posts
    5,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Iulian Dj View Post
    Conteaza acest lucru ?


    Ok. multumesc pt raspuns. Cred ca o sa cumpar placa si antena. O sa ma interesez maine sa vad ce rev de SS2 este.
    pai daca avea linux era mai simplu...
    LABOR OMNIA VINCIT IMPROBUS (lat.) munca stăruitoare învinge totul – Vergiliu, „Georgica”
    NON OMNIA POSSUMUS OMNES (lat.) nu toți putem toate – Vergiliu, „Bucolica”, VIII, 63.

    Pentru prost, umorul e o formă indivizibilă de insultă, e ceva care-l vizează personal. Umorul mușcă, înțeapă, provoacă, sfidează, și face toate astea involuntar, uitîndu-și mereu foloasele, așa cum procedează electricitatea. Bușcu dixit.

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Iulian Dj View Post
    Salut.
    Ce alte sfaturi imi mai puteti da despre pozitionare, amplasare si placa sky star 2 ?
    Multumesc mult.
    1.Daca se poate si nu ai acoperis incearca pe bloc.
    2.Daca nu-ti faci in viitorul apropiat antena cu h-h atunci merita direct sa mergi cu diseq
    Astra+HB pt ca esti mai castigat.
    3.De ce nu cauti , pt sistemul de mai sus, o placa gen ss1 (second/e pe forum una) care sa nu necesite resurse.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Iulian Dj View Post
    Salut.
    Doresc sa imi achizitionez si eu o placa Sky Star 2.
    Ar merge bine pe configuratia pc ului meu ? (Duron 700 MHz, Win Xp, 256 DDR, Video 16 M)
    Stau in Craiova si doresc sa amplasez antena la fereastra. Ma gandeam la un offset de 0.8 metri fara montura polara.
    O problema ar fi ca am langa bloc, cam la 4 - 5 metri de fereastra niste copaci mai inalti exact spre Sud - Est, cam pana la etajul 5, eu locuind la etajul 3. Credeti ca afecteaza mult receptia semnalului de pe Hotbird sau Astra ? Acolo as dori sa pozitionez antena pentru inceput.

    Ce alte sfaturi imi mai puteti da despre pozitionare, amplasare si placa sky star 2 ?

    Multumesc mult.
    Eu am duron de 850 512 sdram si placa video ati 64 si merge exemplar : ss2 2.6 + altdvb
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Craiova
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce credeti ca ar fi mai bun ? O placa Sky Star sau un receiver Echosmart 791 ? Vreau sa iau una dintre aceste.

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Iulian Dj View Post
    Ce credeti ca ar fi mai bun ? O placa Sky Star sau un receiver Echosmart 791 ? Vreau sa iau una dintre aceste.
    iti dau eu o placa skystar+telecomanda si un receiver echosmart 790 la 300 de ron
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Romania,Suceava
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default Pc better

    Salut.Aş zice că ai nevoie clar de un pc mai performant.La configuraţia actuală,fără a-ţi lua vreun program prea mult din resurse,va merge foarte greu,după părerea mea.Mai bine schimbă pc-ul şi gândeşte-te la o montură H-H,mai ales dacă ai conexiune la net şi te gândeşti la ceva sharing !
    yo

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Craiova
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pt raspunsuri. Nu am mai luat o placa SS2 ci am luat un receiver Echosmart 791.

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Asa cred ca e cel mai bine. Dupa ce am vorbit cu tine la tel m-am gandit ca daca iti iei placa o sa plangi pe forum ca nu vezi anumite subtitrari
    O sa treaca si alea si apoi ce o sa faca Intrebarea e care o din cele 2 device-uri o sa aibe suport bun in continuare.Parerea mea e ca placa.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  13. #13
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Voi ori sunteti prosti ori va faceti ! De cand dracu nu merg subtitrarile de digi pe SS2 ? Merg foarte bine atat cu progdvb cat si cu mytheatre. Prostiti omul sa isi ia un cacat de stift pe care in 1-2 luni il poate arunca la gunoi.

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by h_o_maus View Post
    De cand dracu nu merg subtitrarile de digi pe SS2 ? Merg foarte bine atat cu progdvb cat si cu mytheatre. Prostiti omul sa isi ia un cacat de stift pe care in 1-2 luni il poate arunca la gunoi.
    Eu cred ca se discuta mai mult de ss1 si in special pe sistemul prezentat de el unde clar nu are resurse suficienta pt placa ss2 asa ca...nu inteleg unde bati.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top