Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare Dreambox DM500

    Am pus PLi® Jade - for the Dreambox DM500 si am pus ultima lista de pe RDI sat mentionez ca am DM500s cu H-H si nu imi muta pe satelitul 1W

    V-as ruga sa imi spuneti ce sa ii fac

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default Deci

    Deci nime nu ma poate ajuta sau nu vrea ?

    Quote Originally Posted by quartz75 View Post
    Am pus PLi® Jade - for the Dreambox DM500 si am pus ultima lista de pe RDI sat mentionez ca am DM500s cu H-H si nu imi muta pe satelitul 1W

    V-as ruga sa imi spuneti ce sa ii fac

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tre sa fii mai clar un pic. Ce setari ai si daca ai urmat pasii descrisi acolo
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by quartz75 View Post
    Deci nime nu ma poate ajuta sau nu vrea ?
    Am si eu aceeasi configuratie si trebuie, din cate stiu eu, sa-ti faci inca o data pasii prin mutarea manuala a antenei si apoi sa-ti salvazi cu tasta verde.Poate stiu altii mai multe dar eu asa procedez.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default Sa fiu mai explicit

    Am pus imagine acesta PLi Jade for DM500 si am incacat in ea Gbox si apoi lista de canale rdi_e1_settings_25072008 am setat Go to la motor merge tot inafara de 1W unde nu da comanda de mutare la motor. Am gresit undeva ?
    Si ce as putea sa fac. In rest este super Ok imagine si nu as vrea sa o schimb o bucata de vreme. Dar nu stiu ce sa ii fac sa mearga si pe satelitu 1W.

    Mersi si astept ajutor.

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate in satellites.xml e altceva trecut in loc de 1 grd. west... poate chiar 0.8 ia mai incearca sa vezi ce scrie in fisier
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Post re

    menu-setup-service searching-satellite configuration

    -delete intelsat/thor din lista
    -save
    -new sat ,selectezi Intelsat10-02/thor (1.0w)
    -save

    bafta
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc mult de tot

    Mersi am reusit am dat delete am dat add si apoi am pus iara lista si merge.

    mersi incaodata

    Quote Originally Posted by AG.LAUR View Post
    menu-setup-service searching-satellite configuration

    -delete intelsat/thor din lista
    -save
    -new sat ,selectezi Intelsat10-02/thor (1.0w)
    -save

    bafta

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default Cine poate sa ma ajute

    Am un dm500 si pina acuma mergea foarte bine...pana azi cand pot sa ma conectez cu telnet la el dar pe televizor nu mai apare imagine deloc.L-am flash , am schimbat cabluriile de conexiune la tv..si tot nimic.

    As fi foarte recunoscator daca cineva ar putea sa ma ajute.
    Mersi

  10. #10
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by quartz75 View Post
    Am un dm500 si pina acuma mergea foarte bine...pana azi cand pot sa ma conectez cu telnet la el dar pe televizor nu mai apare imagine deloc.L-am flash , am schimbat cabluriile de conexiune la tv..si tot nimic.

    As fi foarte recunoscator daca cineva ar putea sa ma ajute.
    Mersi
    Adios Amigos sau Genuine
    adevärul este inventia unui mincinos

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce imagine aveai pe el in momentul decesului?

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Ce imagine aveai pe el in momentul decesului?

    Nu e acel time bomb.....pt ca am acces pe retea la el

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default Mai are cineva idei???

    Daca am vazut eu bine ci nu mai are semnal de satelit

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top