Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu DM 500

    Nu face "lock" pe nici un transponder, si nu reusesc sa scanez nimic. Am schimbat si cablu si lnb-ul si tot asa face. Am incercat diverse combinatii lnb+cablu si nimic.Daca a mai patit cineva si stie rezolvarea, il rog sa imi spuna si mie. Multumesc!

  2. #2
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Antena e reglata bine?
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  3. #3
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Antena e reglata bine?
    dacä este reglatä bine este dus tunerul
    adevärul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    dacä este reglatä bine este dus tunerul
    sau alimentarea LNB -ului.




  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinamf View Post
    Nu face "lock" pe nici un transponder, si nu reusesc sa scanez nimic. Am schimbat si cablu si lnb-ul si tot asa face. Am incercat diverse combinatii lnb+cablu si nimic.Daca a mai patit cineva si stie rezolvarea, il rog sa imi spuna si mie. Multumesc!
    Ai pus ceva fisiere noi sau ai modificat ceva in soft?
    Ia incearca sa-l scoti din priza cateva minute si incearca iar (daca nu cumva ai incercat faza asta?) sa scanezi.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Austria,Sgb/Tm
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down Tunerul

    Sall

    Cu aceleas simptome am avut si eu unul
    Un nou tuner gasesti aici:
    http://www.hm-sat-shop.de/10912.ahtml

  7. #7
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chestia interesanta e ca aseara a gasit cativa transponderi. Mai incerc , poate gresesc eu undeva. Daca nu vrea cumpar alt tuner.

  8. #8
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum merge bine. E tare ciudat aparatul asta.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top