Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default GBOX Signature bad

    Salutare la toata lumea,

    Dupa ce am avut o mica "problema" de sursa de curent cu DM7000-ul meu si dupa ce i-am facut restore de pe un back-up de imagine ce-l aveam facut mai demult, gbox-ul meu a incetat sa mai lucreze.
    Mai nou, primesc mesaj de "signature bad" in debug.txt cand primeste ECM-ul de la server.
    Versiune gbox: 2.25
    Raman dator pentru orice sfat ce ar putea sa-mi readuca "lumina".
    Multumesc anticipat.
    Dreambox 7000, Echostar 3000IP, MR, SkyCrypt 0.78. Aston, Invacom 0.3, Offset 1.5

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Porneste manual gbox-ul si pune aici logul de start-up (poti sterge datele sensibile, astea nu intereseaza).

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiu ca poate nu e locul aici, dar daca tot vorbim de gbox 2.25, am si eu varianta R142 si desi porneste, iar pe peers ii vad cu verde, plus cardurile, la mine nu deschide nimic, doar la Antena 1 si inca cateva, am sonor, fara imagine.

    Imaginea e Gemini 4.40, a fost pusa nou, la fel si gboxul.

    Ceva idei ?

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabrield View Post
    Stiu ca poate nu e locul aici, dar daca tot vorbim de gbox 2.25, am si eu varianta R142 si desi porneste, iar pe peers ii vad cu verde, plus cardurile, la mine nu deschide nimic, doar la Antena 1 si inca cateva, am sonor, fara imagine.

    Imaginea e Gemini 4.40, a fost pusa nou, la fel si gboxul.

    Ceva idei ?
    Pune 2.1b si nu o sa mai ai probleme.

    Daca nu ai card N3 pe local, nu are sens sa te chinui cu versiunea 2.25-R142 decat daca incerci ceva smekerii, dar iti garantez ca vei fi prins repede si banat pe toate serverele bune.
    Daca totusi insisti sa ai 2.25, atunci redu numarul de carduri la maxim 400 (din I, X si ignore.list). Mai departe e treaba ta ce faci.

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspuns.
    Smecherii nu am de gand sa fac, iar daca spui ca 2.25 e doar pentru N3, ok, revin la 2.21b.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top