Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: CCamd

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1,204
    Posts Thanks / Likes

    Default CCamd

    Oricare
    ... Vă puteţi orienta opereaza cu SkyStar2 CCAM, aşa cum s-ar putea face.

    Salut.


    Ne pare rău pentru traducerea mea, nu stiu daca este corect ......
    ------------------------------------------------------------------------------------

    tboston 4500 new usals-filipeXllamas
    axilAD600-filipedearrobase allboots
    starsatultimo firm de allog
    ss2+progdvb+altdvb+hispadvbtdt+capn2+vplug+Gbox
    DM500s Nemesis+DM600pvr Gemini 4.40+Gbox OFF+

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    despre ce vorbesti?
    Vrea CCcam pe placa (pt sharing) si cum se face.Eu asta am inteles.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, cred ca asta vrea. Omul e vorbitor de limba spaniola dupa cum rezulta din postarile lui pe forum. Candva a cerut sjutor si in legatura cu un translator spaniol-roman. E de apreciat efortul lui de a incropi o romana cat de cat inteligibila. Din pacate nu ma pricep la sharing asa ca nu-l pot ajuta.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1,204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    despre ce vorbesti?
    Quote Originally Posted by chris View Post
    Vrea CCcam pe placa (pt sharing) si cum se face.Eu asta am inteles.
    Da, este că, n cazul n care acestea ar putea face sub Windows.

    Yes, that is, if they could do under windows.


    Quote Originally Posted by fansat03 View Post
    ......Candva a cerut sjutor si in legatura cu un translator spaniol-roman. E de apreciat efortul lui de a incropi o romana cat de cat inteligibila....
    Da, mi-a cerut untraductor, dar ....

    De ncercări, dar lucrurile sunt dincolo de mine, este foarte complidado pentru mine, cu safetron y SLaMan, uneori, am clarificat, n spaniolă, ceva ..

    Yes, I asked untraductor, but ....

    The attempt, but things are beyond me, is very complidado for me, with safetron and SlaMan, sometimes I clarified, in Spanish, something ..


    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Aha. Deci CCCAM sub windows nu merge cu nimic pentru simplu motiv ca nu exista un plugin care sa mearga cu programele de windows (adica sa se lege la un CCCAM). Am intzeles ca ar merge sc sub linux sa se lege la cccam dar nu stiu cum ca nu am incercat.



    P.S. In spaniola nu stiu sa scriu sorry
    Am vrut să ştiu dacă aceasta poate fi utilizată n CCCam, windows, cred ca nu.

    Dar dacă există orice fel de informatii, voi fi recunoscător.

    Salutări.

    We wanted to know if it can be used in CCCam windows, I think not.

    But if there is any kind of information, I will be grateful.

    Greetings For all.



    PD:These translators are a shit, jajajaja
    Last edited by formiche; 28th July 2008 at 17:55.
    ------------------------------------------------------------------------------------

    tboston 4500 new usals-filipeXllamas
    axilAD600-filipedearrobase allboots
    starsatultimo firm de allog
    ss2+progdvb+altdvb+hispadvbtdt+capn2+vplug+Gbox
    DM500s Nemesis+DM600pvr Gemini 4.40+Gbox OFF+

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1,204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Okay, thank you very much to confirm.So I think.


    Salut.
    ------------------------------------------------------------------------------------

    tboston 4500 new usals-filipeXllamas
    axilAD600-filipedearrobase allboots
    starsatultimo firm de allog
    ss2+progdvb+altdvb+hispadvbtdt+capn2+vplug+Gbox
    DM500s Nemesis+DM600pvr Gemini 4.40+Gbox OFF+

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    GBox works fine under windows.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top