Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Hsc-1170 Na

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Hsc-1170 Na

    Buna,

    Am un abonament DIGI TV terestru si am primit un astfel de receptor.
    Insa am o mare nemultumire legata de functionarea lui.
    Lista de canale nu poate fi personalizata... desi sortez canalele in "all channel list" setarea nu se pastreaza deloc si canalele revin la pozitia lor initiala.
    Softul l-am "updatat" si acum e versiunea 1.22.
    Aveti vreo sugestie?

    Multumesc anticipat.

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    cum naiba ai reusit sa faci update ca eu ma chinui de ceva vreme si nu merge
    sincer mi-a fost frica sa incerc ce au zis baietii epntru 1120 pentru ca eu am un decodor 1170na pentru cablu
    Last edited by viktor-re; 7th September 2008 at 18:56.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    comuti pe Antena 1 si apesi cele doua butoane Channel aflate in partea din fata a decodorului.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by teknik View Post
    Buna,

    Am un abonament DIGI TV terestru si am primit un astfel de receptor.
    Insa am o mare nemultumire legata de functionarea lui.
    Lista de canale nu poate fi personalizata... desi sortez canalele in "all channel list" setarea nu se pastreaza deloc si canalele revin la pozitia lor initiala.
    Softul l-am "updatat" si acum e versiunea 1.22.
    Aveti vreo sugestie?

    Multumesc anticipat.

    Nu prea ai ce sa-i faci,e o boala la decodoarele de la digi (hyundai),eu cred ca am schimbat vre-o 4 din cauza asta si acum a inceput si asta sa faca asa,cand se intrerupe curentul nu mai tine minte lista de canale

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bukowina
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paduraru View Post
    Nu prea ai ce sa-i faci,e o boala la decodoarele de la digi (hyundai),eu cred ca am schimbat vre-o 4 din cauza asta si acum a inceput si asta sa faca asa,cand se intrerupe curentul nu mai tine minte lista de canale

    " Rade ciob de oala sparta ..."
    Vezi-ti borcanele pooc ... material nereciclabil dupa o reziliere evreiasca ...
    Nu generaliza ... de amorul artei ....
    19E+16E+13E+7E+5E+1V+4V+5V+7V-disecq+AMIKO alien+ DREAMBOX 500+ HH 2800 ( 45E -- 30W).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top