Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default am nevoie de niste sfaturi la DM 500s

    am novoie de niste recomandari:
    -ce imagine pot sa pun pe el?
    -cum se configureaza mai usor (poate ma ajuta cineva cu niste fisiere de configurare)
    -a-si dori sa pun si o montura HH

    multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imaginea PLi. mai sus e o eroare mecanica. o gasesti pe http://pli-images.org/
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai aici un manual in ro :http://www.mondoplast.ro/download.ph...0Utilizare.pdf
    Ai aici How To , Utilities si Images http://www.rdi-dreambox.com/
    Mai ai nevoie de un cablu null-modem , programul DreamUP .
    Daca nu esti absolut sigur ca ai un DM ( original ) atunci pune Gemini 4.20 ( gemini este ce-a mai raspindita si oricum mare lucru nu difera de la o imagine la alta ) .
    Ce imagine o sa-ti placa sa folosesti depinde de gust

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Daca ai H-H e simplu utilizezi go to x
    Poti sa dai mai multe detalii pt ca eu am incercat ceva si nu m-am descurcat.Am introdus lat.si long.pt locatia mea si nu stiu care e pasul urmator.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa panelul in care ai introdus coordonatele , apesi Buton Albastru si alegi un satelit ( daca hh este corect instalat muta antena taman pe acel satelit si incearca lock pe un transponder ) , dupa lock Buton verde si ai deja un satelit scanat .

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Dupa panelul in care ai introdus coordonatele , apesi Buton Albastru si alegi un satelit ( daca hh este corect instalat muta antena taman pe acel satelit si incearca lock pe un transponder ) , dupa lock Buton verde si ai deja un satelit scanat .
    Din pacate nu vrea Am urmat pasii si imi muta antena 2-3 pasi in dreapta si apoi asemanator in stanga si gata.Nu stiu unde gresesc.Am bifat use gotoxx, am salvat, apoi next, la mode am pus drive to satellite si apoi go si ... nimic.Are importanta daca am salvati manual satelitii ? Folosesc sistem de rotire h-h pt (pe) ant de 1.2 si imagine Pli. Sa resetez manual h-h-ul cu un ac si sa refac pasii ?
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris View Post
    Din pacate nu vrea Am urmat pasii si imi muta antena 2-3 pasi in dreapta si apoi asemanator in stanga si gata.Nu stiu unde gresesc.Am bifat use gotoxx, am salvat, apoi next, la mode am pus drive to satellite si apoi go si ... nimic.Are importanta daca am salvati manual satelitii ? Folosesc sistem de rotire h-h pt (pe) ant de 1.2 si imagine Pli. Sa resetez manual h-h-ul cu un ac si sa refac pasii ?
    scoate gotox si invarte manual de la buton de la un sat la altul
    adevärul este inventia unui mincinos

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    scoate gotox si invarte manual de la buton de la un sat la altul
    Asa am facut pana acum.Ma descurc dar am zis in sinea mea ca daca merge treaba cu gotoxx, in momentul cand schimb imaginea, nu mai pierd setarile satelitilor.Cand salvez o imagine, imi salveaza lista cu sateliti/programe dar nu tine minte pasii care-i face de la un sat la altul (chiar daca plec de pe acelasi satelit pe care l-am lasat la schimbarea imaginii).La fiecare imagine noua pusa trebuie sa mut antena de pe un sat pe altul si sa salvez pasii facuti.
    Sper ca sunt destul de explicit
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  9. #9
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris View Post
    Asa am facut pana acum.Ma descurc dar am zis in sinea mea ca daca merge treaba cu gotoxx, in momentul cand schimb imaginea, nu mai pierd setarile satelitilor.Cand salvez o imagine, imi salveaza lista cu sateliti/programe dar nu tine minte pasii care-i face de la un sat la altul (chiar daca plec de pe acelasi satelit pe care l-am lasat la schimbarea imaginii).La fiecare imagine noua pusa trebuie sa mut antena de pe un sat pe altul si sa salvez pasii facuti.
    Sper ca sunt destul de explicit
    päi tu dacä ai salvat configuratia manualä nu o sä mai functioneze gotox pentru cä 99% au altä pozitie salvatä in motor
    de aceea iti tot pleacä aiurea la gotox

    ai stick ?
    dacä da pui flashwizard si cand instalezi alt image spui sä preia settings din imagul activ si nu mai trebuie sä faci nimc in plus pt. cä preia pozitia initialä salvatä de tine a satelitilor

    eu nu m-am descurcat niciodatä cu gotox, probabil din cauzä cä este asa de simplu
    puntul meu 0 la motor este putin peste 19,2° dar nu puscä
    adevärul este inventia unui mincinos

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    ai stick ?
    E dream-ul din semnatura si nu am
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  11. #11
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris View Post
    E dream-ul din semnatura si nu am
    unul de 128 mb ajunge si ai scäpat de o belea
    adevärul este inventia unui mincinos

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    unul de 128 mb ajunge si ai scäpat de o belea
    Nu prea inteleg Stiam ca stick-urile sunt doar pt modelele 7020, 7025 si 800 sau e vorba de altceva ? Nu am usb.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  13. #13
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    päi ce dream ai

    edit:
    uuppssss mea culpa ai dreptate
    numai cum am väzut cä de citit nu am citit cä ai 500
    adevärul este inventia unui mincinos

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    päi ce dream ai

    edit:
    uuppssss mea culpa ai dreptate
    numai cum am citit cä ai 500 in semnäturä
    No problem.M-am speriat ca nu mai stiu ce poate receiverul meu.Sau ca face mult mai multe. I-am stricat omului topicul
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  15. #15
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris View Post
    No problem.M-am speriat ca nu mai stiu ce poate receiverul meu.Sau ca face mult mai multe. I-am stricat omului topicul
    da de unde
    adevärul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top