Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 800 - impresii si intrebari

    Salut!
    De ieri sunt si eu utilizator DM800.
    Am probat Blackhole Nabilo dar mi am prins urechile si am renuntat.Nu stiam de unde sa pornesc cam urile si de unde sa le descarc.

    Am instalat Gemini 3.60. Asemnator cu 4.20 de la DM500 cu mici exceptii.
    Folosesc ca emu CCcam 2.09.

    Am 10 useri deocamdata, din care 5 doar sunt online pt ca am fost plecat si nu mai eram online , dar de acum o sa fiu 24/24. Asa ca astept doritori de schimburi.

    CE MI A PLACUT
    HD Suisse merge perfect si fara freeze.

    Eurosport HD, din pachetul Cifra+, Canal+HD, Sport HD si HBO HD.
    Merg binisor cu mici freezrui, inca nu mi dau seama daca e de la peers ca am putini sau de la recever, care e destul de incins.

    Sky Sport HD 1 si 2, Sky Cinema HD, si Nat Geo HD, cu mai multe freez-uri , iar nu stiu inca daca de la useri sau receveiver. Aseara mai era si furtuna si nu am putut sa mi dau seama exact...

    Per total m a impresionat, l am conectat pe DVI 1080i, suneul optic in Home cinema, toate samsung.


    Ce va rog sa mi spuneti:

    1) Cum adaug posturi la Favorite, ca nu mai e cu Bouquests?

    2) Cum trebe sa formatez stick si hdd extern pe usb ca sa le vada?
    Trebuie instalat un player, sau plugin pt fisiere mkv sau ts?

    3) Ce tip de ventilator se poate instala si de unde se alimenteaza?

    4) la voi se deschide Discovery HD de pe hotbird 13e?

    5) Am vazut ca se poate pune placa de retea Wireless, a probat cineva?
    Dar tuner DVB-T pe usb? am un Avemedia Hybrid, oare merge conectat pe USB?

    6) cu ce program se pot salva settings-urile?
    Unde trebuie sa pun Lycra settings ca sa le vada receiverul si ce sunt de fapt ca nu am inteles?

    7) Nu mi deschide TVR HD, am card local Max Viacess.
    Ce trebuie sa fac?

    Cam atatea mi vin in minte acum, mai revin

    VA MULTUMESC!

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Wellcome to the club!
    Favorites = Bouquets
    Poti pune aproape orice tip de cooler. Eu am unul cu 2 ventilatoare, d-ala de se foloseste la HDD. Se poate monta intern daca n-ai HDD acolo si se alimenteaza prin USB. Eu l-am tinut cca. 1 luna fara cooler si n-a murit. In schimb mi-a murit un HDD de la un PC si asa m-am ales cu acel cooler. Fisiere mvk nu stie deoacamdata. TS le vede nativ, ca orice DM. Despre placa de retea wireless am citit pe undeva (nu mai stiu unde) ca doar anumite modele sunt suportate. Deci, atentie mare! Cardul TVR se deschide cu ghebosu. Pe cccam inca nu merge. Ce sunt settings-urile? O colectie de canale si buquets (favorite) ce te scapa de scanari. Poti folosi EnigmEdit. Inca nu merge sa pui tunerul USB pe DM800. Cica se lucreaza la drivere pentru asta. Vom vedea ce iese. La PM iti raspund mai pe seara, ca mi-e lene sa pornesc celalalt PC.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti s-i pui ventilator dar arat ca p...
    pentru favorites >>opendbedit
    wlan merge
    usb stick recunoaste >> joacte cu barry allen http://www.oozoon.de/
    alternativ poti s-i pui pe usbstick newnigma2 sau nabilo ( face key update din blue menu in caz c nu ai share )
    etc, etc
    adevrul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    ...

    5) Am vazut ca se poate pune placa de retea Wireless, a probat cineva?
    ...
    da, merge, mai multe aici:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=70238&page=2
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Wellcome to the club!
    TVR se deschide cu ghebosu. Pe cccam inca nu merge.
    Ce insemna ghebosu?

    Sa inteleg ca pe Mgcamd ar trebui sa mearga?

    Inca ceva, am pus Barry Allen si acum vede stick, care l a formatat el cand a instalat BA.

    Ca sa vada HDD extern pe usb ce trebuie sa fac? cum sa formatez hdd ul?

    Am incercat sa pun RDI Settings si nu a mers, cred ca mai trebe sa schimb locatiile la directoare in Opendbedit. Dar nu mai ma risc ca mi am pierdut o data fav.

    MERCI.

  6. #6
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Ce insemna ghebosu?
    ghebos e porecla... gbox-ului!
    Sa inteleg ca pe Mgcamd ar trebui sa mearga?
    vezi aici cum se face:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=65320&page=30
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  7. #7
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    Ce insemna ghebosu?
    Muhahaha...
    Ca sa vada HDD extern pe usb ce trebuie sa fac? cum sa formatez hdd ul?
    Il formatezi din meniu: BP > Device Manager > selectezi HDD > OK > Initialize (Format). Vezi sa nu formatezi stickul din greseala.
    Am incercat sa pun RDI Settings si nu a mers, cred ca mai trebe sa schimb locatiile la directoare in Opendbedit. Dar nu mai ma risc ca mi am pierdut o data fav.
    Ce-i asa mare scofala? Fa un backup si pe urma te joci cu settings-urile. Evident ca trebuie ca la Options sa alegi Version 3 settings (7025). Oricum, din cate stiu eu, RDI Settings nu contin programele HD. Poate ma insel.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    Salut!
    De ieri sunt si eu utilizator DM800.
    Felicitari !

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    7) Nu mi deschide TVR HD, am card local Max Viacess.
    Ce trebuie sa fac?

    ...............

    VA MULTUMESC!
    Din pacate multi afirma ca poti face lumina introducand card-ul viaccess 2.6 in cam-ul embeded. Unii spun ca se deschide cu gbox .... altii cu mgcamd+newcs. Insa nimeni nu spune cum se face sau poate demonstra ca intr-adevar merge.
    Tot ce am testat si intr-adevar merge este sa bagi cardul in dm500. Se deschide cu gbox cu setari default . In DM800 mie nu mi-a mers.

    Setarile le salvezi cu Dreamset. Il gasesti aici:
    http://mmedit9800.tripod.com
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12E / 44.42N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    ........
    Oricum, din cate stiu eu, RDI Settings nu contin programele HD. Poate ma insel.
    ........
    setarile RDI ale lui first_zipper contin programele HD tip DVB-S/QPSK, gen ORF, TVR sau HD Suisse, nu si cele DVB-S2 (fie ele QPSK sau 8PSK), gen Eurosport, nSport, Voom, etc
    dealtfel, satellites.xml utilizat este cel pentru enigma1, cel ce nu contine informatiile system sau modulation


    Quote Originally Posted by netcity View Post
    ........
    Din pacate multi afirma ca poti face lumina introducand card-ul viaccess 2.6 in cam-ul embeded. Unii spun ca se deschide cu gbox .... altii cu mgcamd+newcs.
    ........
    cardul TVR este intr-adevar citit de /dev/sci0 in dm800 cu newcs si mgcamd.. recunosc ca mi-a luat vreme de vreo 2 zile pina sa ma dumiresc, dar m-am luminat
    in princpiu configul standard este de ajuns pentru acest lucru (sau poate modificari minore)

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Il formatezi din meniu: BP > Device Manager > selectezi HDD > OK > Initialize (Format). Vezi sa nu formatezi stickul din greseala.
    daca fac ce scrie mai sus pierd ce e pe hdd da?

    dupa mai pot vedea hdd in windows?

    cand am instalat BarryAllen mi a formatat stick ul si acum windows nu l mai vede.. se pare ca trebe un stick dedicat..
    eu credeam ca l mai pot folosi.. ca asta e un corsair voyager GT 4Gb.

    se pare ca trebe sa dedic unul de 512 pt imagini...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    daca fac ce scrie mai sus pierd ce e pe hdd da?

    dupa mai pot vedea hdd in windows?

    cand am instalat BarryAllen mi a formatat stick ul si acum windows nu l mai vede.. se pare ca trebe un stick dedicat..
    eu credeam ca l mai pot folosi.. ca asta e un corsair voyager GT 4Gb.

    se pare ca trebe sa dedic unul de 512 pt imagini...

    Ca sa ti-l vada windows-ul trebuie sa-l formatezi din nou cu PC-ul si implicit stergi tot...

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bobbob View Post
    Ca sa ti-l vada windows-ul trebuie sa-l formatezi din nou cu PC-ul si implicit stergi tot...
    exact de ce ma temeam.

    deci un hdd extern nu poat fi folosit si la pc si la dream..

    pai si daca iau filme HD , ts din alte surse si vreau sa le vad pe dream cum le trasnfer pe hdd sa le vada si dreamul?

  13. #13
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    daca fac ce scrie mai sus pierd ce e pe hdd da?
    Desigur!
    dupa mai pot vedea hdd in windows?
    Doar dupa reformatare.
    cand am instalat BarryAllen mi a formatat stick ul si acum windows nu l mai vede.. se pare ca trebe un stick dedicat..
    eu credeam ca l mai pot folosi.. ca asta e un corsair voyager GT 4Gb.
    se pare ca trebe sa dedic unul de 512 pt imagini...
    La fel ca in cazul HDD. Daca il reformatezi, il vei putea folosi. Nu recomand aceasta solutie. Iti recomand in schimb acest stick. Ieftin si-si face treaba. In plus, e foarte ingust si nu incurca alte conexiuni (de ex. daca ai si SCART, incape fara probleme intre acesta si LAN). 512 mi se pare cam putin. In schimb, 2GB sunt suficienti sa te distrezi.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Desigur!Doar dupa reformatare.La fel ca in cazul HDD. Daca il reformatezi, il vei putea folosi.
    deci nu exista un utilitar ceva, sa mi vada in windows hdd formatat in dream?

    insemna ca hdd pe usb se poate folosi doar pt inregistrare..
    si vizualizarea inregistrarilor..

    tot nu m am lamurit cu:

    4) la voi se deschide Discovery HD de pe hotbird 13e?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    deci nu exista un utilitar ceva, sa mi vada in windows hdd formatat in dream?
    In windows nu, dar este posibil sa poata fi vazut in Linux. Cand voi avea un HDD la indemana, am sa vad ce sistem de fisiere are si iti spun daca o sa il poti monta in windows si eventual cu ce software poti monta HDD-ul.
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top