Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default Mi am luat DM800 -

    salutare! Va multumesc la toti pt sfaturi.
    In sfarsit mi am luat DM800. uff, ce am mai cautat in Germania si nimic,
    am luat din Austria, 448 E.

    N am gasit tuner DVB-T, intrebarea e daca poate functiona DM800 cu 2 tunere simultan? ca e cam mica cutiutza asta..

    Ce ventilator ati montat voi sa montez si eu preventiv?

    Care ma ajuta cu setings uri? ce imagine recomandati? de unde o descarc?

    Cum trebe sa formatez stick ul sa l vada DM ul?

    De asemnea HDD extern de 2.5 am cum trebe sa l formatez?

    Din cate vad eu cu imagine care vine nu merge sa pui emu. asa e?
    Cine ma ajuta cu share CCcam?

    MERCI.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incet, incept poti incepe de aici
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=63558
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    La asta iti raspund eu. Nu poti pune simultan 2 tunere pe el. La restu nu stiu pentru ca nu am
    k, merci.

    Am un stik de 4gb corsair voyager GT, formatat fat32 nu l vede sa fac back up la imaginea existenta. UNDE GRESESC?

    Ca sa vad emu CCcam, Gbox, Mgcamd ce trebe sa pun?
    NabiloBlackHole_DM800_03. e ok?

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stick-ul este folosit ca suport extern pentru a incarca imagini alternative celei din receptor ! deocamdata nu este folosit la altceva ...cel putin plecand de la facilitatile din interfata utilizator ! totusi ..unele imagini ( NewNigma ) monteaza stickul ca pe un periferic de tip disk.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default Pls Help

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Stick-ul este folosit ca suport extern pentru a incarca imagini alternative celei din receptor ! deocamdata nu este folosit la altceva ...cel putin plecand de la facilitatile din interfata utilizator ! totusi ..unele imagini ( NewNigma ) monteaza stickul ca pe un periferic de tip disk.
    Bine , bine., dar cum formatez stick ul ca sa l vada, sa fac un backup la ce e acum pe dm800?

    si apoi cum incarc alta imagine care sa mi permita sa folosesc emu?

    sau cum instalez emu in enigma 2 asta ca nu apare la plugins sa dowlodez emu?

    Mai trebuie sa instalez vreo imagine sau direct EMU?
    Se poate instala ca la dm500 cu Flash Wizzard?
    De ce la plugin nu gasesc si emu? ca la dm500?

    MERCI.
    Last edited by mark21; 22nd July 2008 at 16:00.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    UFF!
    \
    Am aflat, chestia cu restart cu butonul , sa vedem ce iese..

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit cu Gemini 3.60 for dm800

    merge super bine. cina ma ajuta acum cu share CCcam,

    am card locam max pack.

    o sa fiu 24/24 online.

    MERCI.

  8. #8
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai vezi cum faci , nu poti folosii 2emulatoare simultan cu un card (max) pe unu o sa te vada lumea fara card


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top