Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb Strange problem on HOTBIRD


    im from Pakistan - Karachi, ive got hotbird running at my place but the problem that i am facing is that most of the channel's are comming good! but as for TPS and few other channels' they dont show ...at time they come clear and at times they go away while the rest of the channel's are good..is my LNB weak or something if yes then which LNB would you guys prefer..ive got an LNB by the name STRONG running on an 8ft dish!
    does anyone have any suggestions?

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    could be you have weak signals for TPS, look at the footprint.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    836
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sykosocket View Post
    im from Pakistan - Karachi, ive got hotbird running at my place but the problem that i am facing is that most of the channel's are comming good! but as for TPS and few other channels' they dont show ...at time they come clear and at times they go away while the rest of the channel's are good..is my LNB weak or something if yes then which LNB would you guys prefer..ive got an LNB by the name STRONG running on an 8ft dish!
    does anyone have any suggestions?
    Bro I am also facing similar issue from last few months TPS has become very week I am getting 50% signal using 100 rs Dishtv LNB

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,783
    Posts Thanks / Likes

    Default don't worry

    Quote Originally Posted by sykosocket View Post
    im from Pakistan - Karachi, ive got hotbird running at my place but the problem that i am facing is that most of the channel's are comming good! but as for TPS and few other channels' they dont show ...at time they come clear and at times they go away while the rest of the channel's are good..is my LNB weak or something if yes then which LNB would you guys prefer..ive got an LNB by the name STRONG running on an 8ft dish!
    does anyone have any suggestions?
    Dear , Currently tps channels are not ruuning , may be on echo link with daily software to be upgraded and in other stb with softcam files u may watch tps channels other wise they r blank channels in most stb.so don't worry about that

  5. #5
    Byte Stalker Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Planet Earth in Universe
    Posts
    939
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Most TP*S channels been transfered to astra already with different encriptions.
    ************************************
    The more we learn things the more we hunger for more! That's human nature I guess!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top