Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default Adio dupa un Bios Update

    Dupa ce am incercat sa fac un Bios Update la Laptop( Targa ) mi sa busit chipul.
    Am citit pe undeva ca daca scoti bateria de Bios cea de 3 V, si o bagi din nou,
    isi re updatuie Biosul vechi.
    E adevarat, a mai incercat cineva, sau eu sunt singurul prost ce-si buseste bios chipul

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Baia Mare
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intradevar,, se mai poate face , dar doar cu rescriere manuala ... bafta

  3. #3
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bios-ul nu se buseste la scriere, tu ai bagat o firmware gresita probabil sau nu l-ai lasat pina la capat dar el n-are nimic. Cum ti s-a spus il poti rescrie manual sau cel mai simplu scoti chip-ul afara, gasesti un amic cu un laptotp identic, il pornesti deschis si cind e pornit scoti bios-ul lui si il bagi pe al tau, La oprirea laptop-ului se va scrie bios-ul tau la loc. Nu-ti fa probleme ca nu se intimpla nimica daca scoti bios-ul cind merge pc-ul.
    Si pe viitor... lasa mina de pe update-uri la bios ca asta e cea mai sigura cale sa-ti prapadesti pc-ul daca nu ai experienta.

    Bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai binele este ... dusmanul binelui !

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Bios-ul nu se buseste la scriere, tu ai bagat o firmware gresita probabil sau nu l-ai lasat pina la capat dar el n-are nimic. Cum ti s-a spus il poti rescrie manual sau cel mai simplu scoti chip-ul afara, gasesti un amic cu un laptotp identic, il pornesti deschis si cind e pornit scoti bios-ul lui si il bagi pe al tau, La oprirea laptop-ului se va scrie bios-ul tau la loc. Nu-ti fa probleme ca nu se intimpla nimica daca scoti bios-ul cind merge pc-ul.
    Si pe viitor... lasa mina de pe update-uri la bios ca asta e cea mai sigura cale sa-ti prapadesti pc-ul daca nu ai experienta.

    Bafta
    Mersi, voi cauta un laptop identic, daca nu...ptr 20 cumpar un chip nou.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am avut recurs o data la ashtia shi au fost serioshi pentru o Asus p5B Deluxe :http://www.recoverybios.com/biosreco.../prodotti.php?

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Stalius da un clik pe linkul pus de mine shi ai sa vezi ca shi astea se repara alege portabil la meniul din stinga!

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Si daca chipul de bios e lipit pe placa cum e mai nou pe la mai toate placile ce te faci?
    Decupezi cu traforaju bucata de placa unde e chipul si dup-aia o lipesti inapoi cu super-glue

    Acuma pe bune, ai dreptate, placile noi au majoritatea chip-ul lipit, dar chi-urile lipite sunt chip-uri crashfree, si astea sunt mult mai usor de rescris cu un stick usb. Deci ori asa ori asa.
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top