Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Question DM 600 cu HDD-ul din Laptop ?

    Salutare,
    am o problema cu Laptopul, mai bine spus, i-am busit Biosul. Pe HDD am date importante si asi vrea ca inainte de al duce la reparat, sa salvez si sa sterg unele fisiere.
    Intrebare: pot baga HDD-ul in Dream 600 si sa salvez cu FTP-ul unele date ?

    Mersi

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dap functioneaza eu am un hdd de 120 gb bagat in el nus daca functioneaza mai mare dar poti incerca ca nu musca :P .
    Si poti 100 sa salvezi pe el si sa stergi prin ftp-u "al folosesc de back up "

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai ntfs pe HDD nu cred ca o sa mearga. In cazul cel mai bun poti numai sa citesti datele de pe el, daca exista suport in kernel ptr. ntfs, dar nu prea cred, nu am DM600.

  4. #4
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu cred ca merge
    cumpara un box extern pt hdd.costa putzin si reusesti sa recuperezi datele mai usor

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sper sa iasa,am copiat de pe un doc.Word,daca nu iese il urc undeva.





    SCYTHE KAMA CONNECT


    Evaluare CHIP:


    Pret performanta:


    PRET :

    100 Lei

    OFERTANT :

    Quartz Computer

    TELEFON :


    Date tehnice:
    Interfaţă către calculator :

    USB 2.0

    Interfeţe hard disk :

    Serial ATA, Parallel ATA 133

    Suport unitate optică :

    da

    Tipuri hard diskuri suportate :

    3,5” S-ATA & P-ATA, 2,5” S-ATA

    Număr hard diskuri suportate simultan :

    2

    Alimentare separată :

    da

    Suport NCQ / Buton On/Off :

    nu / da

    Leduri informative :

    Power LED, Access LED




    Foto nu a iesit dar il pun separat,imediat.E mai ieftin cu asta dacat cu carcasa.Imediat revin cu foto.
    Last edited by Mayerling; 19th July 2008 at 23:06.
    .

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci de la Scythe Kama Connect era poza asta :




    SI eu am asa ceva,pe partea care se vede e pentru HDD de 2,5" si pe partea cealalta de 3,5".Si e mult mai ieftin decat cu carcasa,bine daca il pui definitiv in carcasa e mai bun,dar temporar,pana desfaci carcasa,pana il bagi,e timp pierdut.
    Cauta pe la firmele de IT,asa ceva,parca vreo 33 sau 37 de lei am dat.
    .

  7. #7
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Deci de la Scythe Kama Connect era poza asta :




    SI eu am asa ceva,pe partea care se vede e pentru HDD de 2,5" si pe partea cealalta de 3,5".Si e mult mai ieftin decat cu carcasa,bine daca il pui definitiv in carcasa e mai bun,dar temporar,pana desfaci carcasa,pana il bagi,e timp pierdut.
    Cauta pe la firmele de IT,asa ceva,parca vreo 33 sau 37 de lei am dat.
    bun si daca hardiskul e serial ata cum al mai legi la dispozitivul tau?

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    bun si daca hardiskul e serial ata cum al mai legi la dispozitivul tau?
    Vezi mai sus la postarea unde am copiat Wordul,de a iesit asa de labartat,Scythe Kama Connect stie si S-ATA,ala al meu nu,e doar un adaptor pentru cele P-ATA.De aia a fost asa ieftin,celalalt e la vreo 55-60 Lei,cred.Aia cu 100 Lei,e mai veche,ca am lista aia de vreo 2 ani,acuma e mai ieftin.

    Later Edith :

    Am recopiat din acel tabel,cam asa ar arata :
    Date tehnice:
    Interfaţă către calculator : USB 2.0
    Interfeţe hard disk : Serial ATA,Parallel ATA,133
    Suport unitate optică : da
    Tipuri hard diskuri suportate : 3,5” S-ATA & P-ATA, 2,5” S-ATA
    Număr hard diskuri suportate simultan : 2
    Alimentare separată : da
    Suport NCQ / Buton On/Off : nu / da
    Leduri informative : Power LED, Access LED
    Last edited by Mayerling; 20th July 2008 at 09:19.
    .

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    nu cred ca merge
    cumpara un box extern pt hdd.costa putzin si reusesti sa recuperezi datele mai usor
    Asa am si facut. Va multumesc ptr raspunsuri si sfaturi, dar totusi riscul e prea mare, sa testez.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top