Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default 888 technosat cable & how to upgread ........


    888 technosat cable & how to upgread ........


    tell me the rite diagram......
    i have 2.3.5 3.2.5
    but download not complite with this cable yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyy

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    use straight cable not cross...

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i use 2.3.5 2.3.5 soft ware dowload complete
    Pol sat spice platinium ok but Multivision is not waorking
    what can i do ... for multivision..
    i have load in 888 technosat latest pech 13.07.2005
    help ...........................plz

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2004
    Location
    Lahore Pakistan
    Posts
    184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CABLE CONNECTIONS
    2--------------2
    3--------------3
    5--------------5

    1) Select Loader & open it
    2) Select Com
    3) Select Main software.cus file
    4) Press F8 / Update Software
    5) Power ON




    MORE SOFTWARES ARE HERE

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by M.TARIQ ABBAS
    CABLE CONNECTIONS
    2--------------2
    3--------------3
    5--------------5

    1) Select Loader & open it
    2) Select Com
    3) Select Main software.cus file
    4) Press F8 / Update Software
    5) Power ON




    MORE SOFTWARES ARE HERE


    Dear friend
    my prob.. is multivision
    pol sat working with new pech but Multivision not working
    if u know that
    then tell me what,s happend with my STM(DSR)

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I don't think multivision is out from TPS
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default technosat ir7000


    hi.
    h r u to all

    please evrebody tell me how to installation technosat ir7000 *.sdl file & which type of cable connection & step by step installation...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CABLE-138/5 NULL MODEM CABLE 9F/9F 5M
    By romeoX in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 14th January 2006, 08:42
  2. Replies: 1
    Last Post: 13th November 2005, 22:10
  3. Replies: 1
    Last Post: 20th September 2005, 15:41
  4. plz help how to superlaizer 1000 upgread
    By kamran in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 19th September 2005, 19:46
  5. what is procger softwar upgread pc to reciver
    By Dr.Afzal in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 27th July 2005, 12:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top