Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme legate de SS2 rev.2.8 şi Alt DVB

    Bună pe lngă faptul că sunt nou printre pasionati de DVB doresc sa invăt lucruri noi, deci după multe ore pierdute pe forumuri de profil nu am gasit soluţia la următoarea problenă : se dă una bucată SS2 rev 2.8 (am comandat rev 2.6 dar sa schimbat pe drum?) şi altdvb totul este OK vede SS2 ca fiind rev 2.6 problema apare cnd ncerc să scanez transporderele (care scanate cu DVB dream au semnal, ) NU au semnal sau nu au programe .
    ntrebarea este se poate face ceva ca sa vadă acele transpordere adică sa gaseasca semnal pe ele SAU nu merită să pierd vremea cu acest program.
    Multumesc anticipat pentru orice informaţie.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!

    Cand folosesti placa SS2, sa ai grija ca daca cumva ai conectat la aceeasi antena satelit un alt receptor, acesta din urma sa fie oprit. Unele frecvente nu merg daca ambele receptoare (SS2 si ce alt receptor mai ai) sunt ambele pornite.

    Inca ceva ce am observat: daca pornesti computerul (pe care se gaseste o placa SS2), dar nu pornesti aplicatia DVB (de ex. AltDVB), pe receptorul celalalt care e conectat la aceeasi antena, din nou nu merg unele frecvente. Ca sa le faci sa mearga, porneste aplicatia DVB, pune pe un canal (nu trebuie nici macar sa fie pe acelasi satelit canalul... orice canal, de pe orice satelit) si opreste apoi (dupa cateva secunde) aplicatia DVB de pe computer. In momentul asta pe receptorul celalalt vor intra toate frecventele.


    BAV

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by loasca View Post
    Bună pe lngă faptul că sunt nou printre pasionati de DVB doresc sa invăt lucruri noi, deci după multe ore pierdute pe forumuri de profil nu am gasit soluţia la următoarea problenă : se dă una bucată SS2 rev 2.8 (am comandat rev 2.6 dar sa schimbat pe drum?) şi altdvb totul este OK vede SS2 ca fiind rev 2.6 problema apare cnd ncerc să scanez transporderele (care scanate cu DVB dream au semnal, ) NU au semnal sau nu au programe .
    ntrebarea este se poate face ceva ca sa vadă acele transpordere adică sa gaseasca semnal pe ele SAU nu merită să pierd vremea cu acest program.
    Multumesc anticipat pentru orice informaţie.
    Sa te uiti pe ce sateliti scaneaza AltDVB,si la nevoie schimba si pune pe satelitul pe care te intereseaza si sigur vei avea semnal.Succes.
    Sau da mai multe amanunte daca nu reusesti,ce sistem de antena ai,daca mai ai altceva legat in paralel,s.a.m.d.
    .

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BAV View Post
    Salut!

    Cand folosesti placa SS2, sa ai grija ca daca cumva ai conectat la aceeasi antena satelit un alt receptor, acesta din urma sa fie oprit. Unele frecvente nu merg daca ambele receptoare (SS2 si ce alt receptor mai ai) sunt ambele pornite.

    Inca ceva ce am observat: daca pornesti computerul (pe care se gaseste o placa SS2), dar nu pornesti aplicatia DVB (de ex. AltDVB), pe receptorul celalalt care e conectat la aceeasi antena, din nou nu merg unele frecvente. Ca sa le faci sa mearga, porneste aplicatia DVB, pune pe un canal (nu trebuie nici macar sa fie pe acelasi satelit canalul... orice canal, de pe orice satelit) si opreste apoi (dupa cateva secunde) aplicatia DVB de pe computer. In momentul asta pe receptorul celalalt vor intra toate frecventele.


    BAV
    Problema se prezintă astfel (cred ca nu am descriso cum trebuie) deci nu am conectat alt reciver la antenă am in pc doar SS2 mă refeream că cu programul DVB dream vede toate transporderele şi programele (Thor 1W+0,8W) am transpordere pe care are semnal, LUCRU ciudat dacă pornesc aplicatia setup4pc si scanez o frecvenţă după un anumit transporder gen 12527(lasnd AltDVB pornit) imi indică semnal 100% level şi 70% quality, dar cnd dau comanda sa scaneze se pierde instantaneu semnalul, oare de ce, există vre-o soluţie

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default



    Fii atent,in partea de jos unde vezi :Channel Satellites,Records si Sheduler,alegi satelitul Intelsat 707,apoi sus in stanga dai pe Scan,se deschide iar un meniu,pe ecran negru in stanga si la fel alegi Intelsat 707.La acel meniu,dai pe Scan si se deschide alt meniu mai mare,in dreapta pe ecran negru.Acolo,apesi Select si se bifeaza toti transponderii.Dupa ce's bifati apesi Scan si ar trebui sa-ti mearga.Spune daca ai reusit,daca nu suntem aicea.
    .

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca nu ai satelitul Intelsat 707,pe meniul mic din stanga ecranului negru,apesi pe Add si din Select Satelites il cauti si il alegi si-l selectezi,apoi in meniul care apare apesi pe Save si-l vei avea in lista.
    .

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post


    Fii atent,in partea de jos unde vezi :Channel Satellites,Records si Sheduler,alegi satelitul Intelsat 707,apoi sus in stanga dai pe Scan,se deschide iar un meniu,pe ecran negru in stanga si la fel alegi Intelsat 707.La acel meniu,dai pe Scan si se deschide alt meniu mai mare,in dreapta pe ecran negru.Acolo,apesi Select si se bifeaza toti transponderii.Dupa ce's bifati apesi Scan si ar trebui sa-ti mearga.Spune daca ai reusit,daca nu suntem aicea.
    Deci eu am făcut exact ce ai scris aici, am facuto de mai multe ori pnă acum n zile diferite, dar fara nici un rezultat pe 11247 am 45% level şi 100% calitate deci receptionez unele posturi codate si unele posturi radio care merg bine, unde gresesc eu sau altdvb nu merge cu rev2,8
    Last edited by loasca; 18th July 2008 at 17:06.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In ce localitate esti,si cat e de mare antena ?
    .

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    In ce localitate esti,si cat e de mare antena ?
    Revin imediat ca mi-a venit un colet prin curier,si trebuie sa cobor.
    .

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    In ce localitate esti,si cat e de mare antena ?
    lngă oradea antena este offset de 80 iar cu satfider pe acele transpordere am semnal de minim65%level iar calitatea de 100% scanat acum 10 min

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by loasca View Post
    lngă oradea antena este offset de 80 iar cu satfider pe acele transpordere am semnal de minim65%level iar calitatea de 100% scanat acum 10 min
    Eventual copiaza datele astea in lista de Transponders de la AltDVB in fisierul 3590 :

    ; Updated with AltDVB (C) 2006-01-08 13:39
    [SATTYPE]
    1=3590
    2=Thor 2/3 & Intelsat 707 (1W)
    [DVB]
    0=57
    1=11229,H,24500
    2=11261,H,24500
    3=11293,H,24500
    4=11325,H,24500
    5=11357,H,24500
    6=11389,H,24500
    7=11421,H,24500
    8=11823,H,28000
    9=12054,H,28000
    10=12169,H,28000
    11=12245,H,28000
    12=12322,H,27800
    13=12399,H,28000
    14=12476,H,27800
    15=12527,H,27500
    16=12563,H,27500
    17=12608,H,27500
    18=12643,H,27500
    19=12687,H,27500
    20=12723,H,27500
    21=10988,V,6111
    22=11006,V,6111
    23=11091,V,3200
    24=11100,V,3385
    25=11165,V,1450
    26=11173,V,6666
    27=11184,V,3560
    28=11189,V,2142
    29=11216,V,24500
    30=11247,V,24500
    31=11278,V,24500
    32=11309,V,24500
    33=11341,V,24500
    34=11372,V,24500
    35=11403,V,24500
    36=11463,V,6111
    37=11472,V,5632
    38=11481,V,6111
    39=11490,V,5632
    40=11499,V,6111
    41=11502,V,3200
    42=11508,V,6666
    43=11517,V,5632
    44=11553,V,4203
    45=11559,V,3250
    46=11619,V,5632
    47=11655,V,5632
    48=11672,V,5632
    49=11727,V,28000
    50=12226,V,28000
    51=12303,V,27800
    52=12456,V,28000
    53=12520,V,17500
    54=12607,V,10127
    55=12643,V,27500
    56=12686,V,27500
    57=12723,V,27500

    Iei cu Copy/Paste si-l pui in acel fisier,ce ai avut in el stergi.
    Si mai bagi o scanare.
    .

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mayerling poti sa imi dai un fisier de canale adică chanelist pentru thor/intel 10 02 ca sa incerc cu un chanel list poate prin absurd va merge, in legătura cu frecvenţele postate eu am copiat de pe king of sat listele actualizate si nici cu alea nu merge.
    Last edited by loasca; 18th July 2008 at 18:47.

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by loasca View Post
    Mayerling poti sa imi dai un fisier de canale adică chanelist pentru thor/intel 10 02 ca sa incerc cu un chanel list poate prin absurd va merge, in legătura cu frecvenţele postate eu am copiat de pe king of sat listele actualizate si nici cu alea nu merge.
    Uite aici :http://rapidshare.com/files/130648449/3590.rar
    Dar nu stiu cat de actual este al meu,ca eu sunt infratit cu Astra 19,2E,asta pe Intelsat nu-l vizitez decat pentru teste.
    .

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Uite aici :http://rapidshare.com/files/130648449/3590.rar
    Dar nu stiu cat de actual este al meu,ca eu sunt infratit cu Astra 19,2E,asta pe Intelsat nu-l vizitez decat pentru teste.
    Vezi ca ai P.M.
    .

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Uite aici :http://rapidshare.com/files/130648449/3590.rar
    Dar nu stiu cat de actual este al meu,ca eu sunt infratit cu Astra 19,2E,asta pe Intelsat nu-l vizitez decat pentru teste.
    Cauză pierdută nici chiar cu canalele scanate primite de la tine nu vrea să gasească semnal deci pentru moment am sa renunt la acest program, sper să gasesc pe viitor o solutie pentru mine.
    Multumesc mult pentru răbdare şi sprijinul acordat am sa ramn prin preajmă pentru că aveti multa experienţă pe care o mpătăşiţi şi cu alţi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top