Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Junior Member Junior
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2003
  Location
  Belgium
  Posts
  6
  Posts Thanks / Likes

  Default upgrade catre dm600

  Daca cineva poate sa ma ajute ii multumesc mult pentru ca eu nu-i mai dau de cap. Despre ce e vorba? Am avut o instalatie completa cu un DM 500 care a functionat impecabil. Profitand de ocazie ca parintii mei cautau un receiver ... i l-am dat pe-al meu iar eu mi-am cumparat un dm 600. Posibilitati mai multe mi-am spus, hard disk bla bla. Nu s-a schimbat nika in restul instalatiei , antena a ramas in aceiasi configuratie. Am pus noul dm600 bineintzeles am pus gemini 4.40 gbox restul ... scan satellit ( Astra 19 ), ... upload seetings ce aveam salvate de la 500 cu DreamBoxEdit ( canale, buchete .. ) si nu tare mi-a fost surpriza de a constata ca o gramada din canale mi-au disparut ( service removed ). Am reinceput facand doar un simplu scan pe astra si la sfarsit ma regasesc cu doar aprox. 200 canale tv. Stiu ca erau mai multe. De ex acum am un singur Discovery ! Am repus de 2 ori gemini de la capat ... nici o schimbare ...
  Precizez ca desfacand-ul sa instalez un hard disk am descoperit ca pe cutia aparatului scrie Model DM600PVR-C iar inauntrul lui descopar un tuner DVB-S de tip BSBE1-702A. nu cred ca ar fii o problema stiind ca se pot schimba tunere-le intr-o cutie dreambox. Daca aveti o idee de ce nu-mi mai regasesc canalele dinainte .... va multumesc mult din avans.

 2. #2
  Silver Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Location
  Timisoara
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Iti trebuie un alt fisier Satellites.xml in var/etc (parca).


 3. #3
  Junior Member Junior
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2003
  Location
  Belgium
  Posts
  6
  Posts Thanks / Likes

  Default

  intre altele l-am schimbat si pe ala. nic un rezultat. Multumesc pentru raspuns. Mai sap si eu .... poate poate. Totusi nu cred sa fie o clona dupa cum arata sii asta sa fie problema.

 4. #4
  Junior Member Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2003
  Location
  Hawaii
  Posts
  62
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Buna,

  cu Gemini 4.40 am avut si eu probleme cu editorul meu mult iubit dar dupa ce am folosit opendbedit am reusit sa repun canalele si totul a fost OK. Poate te ajuta cu ceva.

  Salutari, Hexmaster

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top