Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor! Strong 4355E

    Salutare.De la inceput tin sa spun ca sunt la pamant cu acest domeniu(tv prin satelit)
    Am cumparat acum vreo 6 luni un Strong 4355E/0.9m/LNB 0.6 dB.La montaj mi l-a programat/reglat si de atunci asa a ramas....
    Prin doar programele FTA care sunt neinteresante,plictisitoare etc...Intrebarea mea: Cum pot face sa prind restu de programe? Ma gandeam sa cumpar un SS2 mi-ar fi de ajutor ?

  2. #2
    Pe aici,de la inceputuri. Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Pitesti ,Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune-i patch, si vei avea ce vedea.
    barbone

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am citit eu ceva ca se poate ....dar cum ? cu ce incep ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355

    Pentru inceput iti faci rost de un cablu null modem , cu 9pini ,mufe mama la ambele capete, cind il ai mai intrebi, pentru pasii urmatori.


  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355 ev

    Am intrebat si eu cum se pune pach la STRONG 4355 si am primit raspunsuri incomplete, de ce nu spune cineva exact cum se face , intr-un topic special ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe RDI LA sectiunea strong files exista patchul concord pentru receptorul strong 4355 E,se copiazain calculator,se dezarhiveaza.
    Se face conexiunea PC .riceiver, dela portul COM 1 la riceiver,prin cablul null modem,cu receptorul scos din priza se da clic pe ugrade1,dupa care se introduce rapid riceiverul in priza(10 sec)dupacare se asteapta pina se instaleaza patchul,cind e gata se restarteaza singur pe satelitul HOT BIRD si gata.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. telecomanda strong 4355E ???
    By theLordAce in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 26th September 2006, 20:06
  2. Strong 4355E
    By viladys in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 22nd November 2005, 18:19
  3. DIGITAL+ SI PE STRONG 4355E
    By theLordAce in forum RDI - Satelit
    Replies: 19
    Last Post: 1st September 2005, 22:25
  4. Help strong 4355e
    By sarraj in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 7th June 2005, 08:49
  5. CE MAI MERGE PE STRONG 4355E ???
    By theLordAce in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 02:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top