Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default AAF 1.5 problems

    Am avut instalata imaginea dar am avut probleme si am sters-o,am instalat telesat 1.05 dar nu am fost impresionat ,asa ca am hotarit sa ma intorc la aaf 1.5.Totul bine si frumos,instalata imaginea,canale,diseqc,............dar nu ma pot conecta la server sa download camds si restul!Idei?
    Ajutor!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e ca s-au schimbat serverele de pe care se descarca update-urile... N-ar fi imposibil de rezolvat insa... Incearca un AAF 2.0b - mie imi cam face figuri insa, iar daca nu esti multumit, posteaza din nou si iti explic ce ar fi de facut. Bafta!

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    Problema e ca s-au schimbat serverele de pe care se descarca update-urile... N-ar fi imposibil de rezolvat insa... Incearca un AAF 2.0b - mie imi cam face figuri insa, iar daca nu esti multumit, posteaza din nou si iti explic ce ar fi de facut. Bafta!
    Merci de raspuns,am incercat si 2.ob dar nu-mi place cum se comporta,ingheatza,diseqc-ul merge cind vrea el.......,vreau sa ma intorc la 1.5 ca nu am avut probleme cu ea.
    Daca ma poti ajuta cu 1.5 apreciez!
    Merci anticipat!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Tzara Mioritzei
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca imaginea facuta de mine.
    E fara webif si fara meniuri suplimentare.
    E un txt in arhiva in care mai scrie ceva.
    E bazara pe rudbox si are ultimele imbunatatiri de la producator.
    Are autoupdate la key By Martinez, newcs preinstalat, cea mai completa lista de sateliti By Zildan (43), si diseqc 1.2 gata pus ... etc.

    http://www.2shared.com/file/3510574/..._15_Beta1.html
    Last edited by zildan_; 18th July 2008 at 23:21.
    UFS-910 Prime focus 1,5m Al 0.3dB Inverto si altele.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zildan_ View Post
    Incearca imaginea facuta de mine.
    E fara webif si fara meniuri suplimentare.
    E un txt in arhiva in care mai scrie ceva.
    E bazara pe rudbox si are ultimele imbunatatiri de la producator.
    Are autoupdate la key By Martinez, newcs preinstalat, cea mai completa lista de sateliti By Zildan (43), si diseqc 1.2 gata pus ... etc.

    http://www.2shared.com/file/3510574/..._15_Beta1.html
    MERCI MAESTRE

    f11

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f11 View Post
    MERCI MAESTRE

    f11
    Am reinstalat 2.0b serverupdate si totul e ok.Diseqc merge ,imagine buna..........nu-i chiar asa de rea la urma urmei ,o linie D ii mai lipseste!
    Bafta si merci pt. ajutor!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by departe de casa View Post
    Am reinstalat 2.0b serverupdate si totul e ok.Diseqc merge ,imagine buna..........nu-i chiar asa de rea la urma urmei ,o linie D ii mai lipseste!
    Bafta si merci pt. ajutor!

    Ai instalat tu Diseqc sau il avea instalat , stiu ca am testat-o si parca nu functiona....sau i-ai mai facut cateva imbunatatiri?

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am folosit metoda de la aaf 1.5 cu curchan,diseqc.mon......si restul.Ce conteaza f. mult este fila diseqc.cfg care trebuie sa o adaptezi la felul tau de motor ,in rest toate si frumoase.Daca mai ai probleme da un bip si te voi ajuta daca voi putea!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top