Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 135

Thread: TVR HD +cccam

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default TVR HD +cccam

    Salut.

    A reusit cineva sa faca sa mearga pe Dm800 TVR HD cu cccam-ul ?
    Mie imi tot da mesajul "unsupported CAS". Am in local cardul de Max actualizat acum 2 zile.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A rezolvat cineva ?

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Valcea
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu merge.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur nu merge. Eu am incercat chiar cu mai multe EMU. CCcam citeste cardul, perioada de valablitate, etc, dar nu il deschide.

    Cu DM500 merge perfect cu gbox.
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by netcity View Post
    Sigur nu merge. Eu am incercat chiar cu mai multe EMU. CCcam citeste cardul, perioada de valablitate, etc, dar nu il deschide.

    Cu DM500 merge perfect cu gbox.

    DM500 si TVR HD ( HD= High Definition )
    explicä si mie cum merge treaba asta
    am fost fraier cä mi-am luat 800 dacä merge si cu 500
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca se refera la pachetul TVR SD care il deschide cu cartela ....

  7. #7
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    man nu ai gresit cu siguranta doar omul crede ca are card hd si la pus in sharing dar nu poate sa vada hd cred!
    cam asa cred si eu

    ps: eu fäceam misto de mine
    adevärul este inventia unui mincinos

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    ....

    ps: eu fäceam misto de mine
    Corect !

    On topic !
    Programatorii care dezvolta imaginile DM800 (gemini si nabilo) au afirmat clar: Viaccess 2.6 cu cam-ul embeded NU functioneaza !
    In schimb au afirmat ca functioneaza in cazul in care iti achizitionezi un cam cu conectare la USB ! Sicer nu am vazut asa ceva.
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


  9. #9
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by netcity View Post
    Corect !

    On topic !
    Programatorii care dezvolta imaginile DM800 (gemini si nabilo) au afirmat clar: Viaccess 2.6 cu cam-ul embeded NU functioneaza !
    In schimb au afirmat ca functioneaza in cazul in care iti achizitionezi un cam cu conectare la USB ! Sicer nu am vazut asa ceva.
    dacä tot fac misto de mine fac panä la capät
    imi explici panä la urmä cum vezi TVR HD cu DM500+gbox ?
    mai stiam si eu un dreambox7200
    ms fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    dacä tot fac misto de mine fac panä la capät
    Cred ca este doar problema ta.

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    .... imi explici panä la urmä cum vezi TVR HD cu DM500+gbox ?
    ..........
    ms fain
    Am spus ca gbox deschide cartela TVR pe DM500. In nici un caz TVR HD .
    Cred ca era prea simplu de inteles. Imi pare rau daca unora li s-a parut complicat. Acum am facut corectia de rigoare.
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    .....imi explici panä la urmä cum vezi TVR HD cu DM500+gbox ?....
    folosesti DM ca si tuner DVB-S pe ethernet si vezi relaxat pe PC .

  12. #12
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by netcity View Post
    Corect !

    On topic !
    Programatorii care dezvolta imaginile DM800 (gemini si nabilo) au afirmat clar: Viaccess 2.6 cu cam-ul embeded NU functioneaza !
    In schimb au afirmat ca functioneaza in cazul in care iti achizitionezi un cam cu conectare la USB ! Sicer nu am vazut asa ceva.

    Sal , nu vreau sa te contrazic la cele citite de tine pe net cu Viaccess 2.6 si bla bla

    Dar cardu de HD SUISSE nu e tot via 2.6

    Sau poate tre sa mai pui mina sa citesti sa vezi sau sa auzi de newcs + CCcam si ai sa vezi ca merge

    Din forumuri de 2 lei si baliverne nu o sa invatzam never ever

    Da in fine daca u asa zici asa e

    Fiecare face cum poate si se uita la ce are

    Daca te-ai suparat scuze da nu abera daca nu sti

    O zi buna

    @+

  13. #13
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    folosesti DM ca si tuner DVB-S pe ethernet si vezi relaxat pe PC .
    pe pc si in curand si la radio
    adevärul este inventia unui mincinos

  14. #14
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by netcity View Post
    Cred ca este doar problema ta.



    Am spus ca gbox deschide cartela TVR pe DM500. In nici un caz TVR HD .
    Cred ca era prea simplu de inteles. Imi pare rau daca unora li s-a parut complicat. Acum am facut corectia de rigoare.
    cam atat am vrut sä aud
    adevärul este inventia unui mincinos

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai exista noutati? Pana la urma a reusit cineva sa faca combinatia sa mearga sau nu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top