Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default TVRinternational

    Si sa mai iau cartela daca si asta free se vede in halul asta ?

    Si semnal este ,har domnului.

    Dar cum s-a mai spus si in alta parte,meseriasii dela butoane probabil au alta treaba.
    .

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    298
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai cred ca ai probleme cu receptia!
    Urmareste si BER-ul cand ai acele dropuri... chiar daca ai semnal.
    Si eu am aceiasi problema pe multi sateliti pe fregvente mai mici de 12GHz, eu am impresia ca e de la un Spot GSM din zona...
    PS: tot la fel o sa se vada si cu cartela

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by GO4DVB View Post
    Pai cred ca ai probleme cu receptia!
    Urmareste si BER-ul cand ai acele dropuri... chiar daca ai semnal.
    Si eu am aceiasi problema pe multi sateliti pe fregvente mai mici de 12GHz, eu am impresia ca e de la un Spot GSM din zona...
    PS: tot la fel o sa se vada si cu cartela
    Numai pe TVRi si pe Antene cateodata face asa,pe Eut.w2 16E,pe alea regionale merge bine.In rest pe alti sateliti cu semnal si mai slab nu face asa ceva.Telefon cordless nu am in apropiere,ca am patit-o si stiu.Dar daca se vede ca imaginea statica se vede,numai cea care se schimba (casa-i la digital)aia face asa.100 % e de la ei.BER-ul intradevar uneori o ia razna,parca e releu de semnalizare.Dar si cand e zero tot asa se vede.Mentionez nu intotdeauna,cateodata se vede bine.
    Dar deh,ma multumesc numai cu programele pe Astra 19,2 E,alea's serioase au si epg,sunt stabile,etc,etc.
    Pe Eutelsat nici ora nu corespunde,ce pretentii sa mai am.
    .

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema apare de la detectoarele de radar cand trec prin fata antenei.
    boy2good

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by GO4DVB View Post
    Pai cred ca ai probleme cu receptia!
    eu am impresia ca e de la un Spot GSM din zona...
    PS: tot la fel o sa se vada si cu cartela
    Nu are nici o legatura statiile de telefonie mobila cu aceata problema,crede-ma,trebuie sa mai sapati,problema cred ca este alta,nici de cum site-uri GSM.
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am probleme de genul asta, sporadic. Dar numai pe Antene si pe National de pe W2, cateodata. Se manifesta exact la fel. Nu am bruiaje de nici un gen in spatele blocului, iar antena e f. bine reglata. Deci?
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum spuneam mai sus totul se datoreaza detectoarelor de radar de pe masini.daca aveti unul puneti masina cu el indreptat spre antena si o sa vezi veselie.manifestarea se face pe w2 si pe satelitul cu [email protected] sa ne tii la curent cu treaba aia cu @nic_v.poate iese ceva
    boy2good

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am vazut aceeasi problema si pe amos boom . cand venea proprietarul acasa se alegea praful . in general pe tp-ul cu programele proprii boom.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post

    No,hai s-o luam babeste,la imaginea asta se vede ca partea statica e OK,numai ce e in miscare,adica in schimbare,numai acolo apar macroblocurile.Restul este OK.
    Pe postul Techni Tipp TV (Astra 19,2 12.602 H 22.000)au prezentat si se mai da in reluare pana la saturatie,principiul transmisiei digitale.Acolo au prezentat babeste,cum e cu imaginea statica si cu cea in miscare,de aia ma gandesc cu nu are de-a face cu detectoarele Radar (dar mai stii ?.o sa urmaresc).De ce nu apar macroblocuri pe toata imaginea ?.Stau departe de sosea,in parcare la mine nu stiu pe careva sa aibe asa ceva,dar cum am zis o sa urmaresc.Probabil stie el @Piciul ce stie.Cred ca problema e pe Eutelsat W II 16 E ca si pe Antene se mai intampla,sau de la statia de Uplink,or fi pe acolo ceva Radare (militare ?).
    Oricum m-am ambitionat si o sa urmaresc mai des aceasta problema.O sa fac si un grafic daca va fi nevoie.
    .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top