Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default focus rupe imaginea

    are cineva vreo explicatie sau stie vreo solutie la urmatoarea problema?
    am decodor si cartela focus si la o parte din canalele de pe primul transponder imi rupe imaginea si la toate canalele de pe tp2 cu mici exceptii rupe imaginea "de rupe",nu se poate viziona nimic.ce pot sa fac?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce antena ai? Pana acu ai prins bine programele sau ai avut probleme de la inceput?

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  3. #3
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    semnal am la greu constant peste 80%.ma gandesc sa nu aiba vreo belea decodorul.cartela o trimit mai usor dar daca e decodorul am pus-o

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Upgrade la softul nou ai facut?
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu a fost de la antena sau aparat ,a fost defectiune azi dimineata ,si la mine a fost asa-dar acum este in ordine fara sa fac nimic.

  6. #6
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si update am facut si la mine problema tine de vreo luna.cu putin inainte sa se deschida tp2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ploua de rupe in Bucuresti.Ai semnal?
    By salento in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 7th October 2006, 22:57
  2. Minimax isi schimba imaginea
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 2
    Last Post: 23rd February 2006, 10:24
  3. a testat cineva imaginea PI2?
    By onyx in forum DREAMBOX
    Replies: 8
    Last Post: 17th June 2005, 12:19
  4. Replies: 6
    Last Post: 5th September 2004, 14:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top