Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor configurare Dreambox DM-500s

    Buna ziua,

    Va solicit si eu sprijinul, daca are cineva timp si disponibilitate prin Brasov.
    Am un Dreambox 500s, cu EDG Nemesis 4.2.
    Am o antena cu HH, cofigurata si reglata, am reusit sa instalez mgcam cu tot cu key si am incercat sa pun si gbox, sau o alta solutie pentru sharing.
    Am si un card AKTA, conax, pe care as vrea sa il folosesc in slot, insa nu reusesc nici cum sa ii dau de cap.

    Ceva imi da cu virgula la instalare, chiar daca am luat-o step-by-step cu tutorialul. Poate cineva imi poate da o mana de ajutor la capitolul gbox sau cccam, pentru ca eu sunt incepator in domeniul acesta, si imi cam prind urechile.

    Cu stima,

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in primul rind renunta la nemesis 4.2 are un bug serios la lista de sateliti o pierde la reboot apoi intra pe www.xario.t35.com si gasesti tot ce vrei pentru nemesis,iar de pe www.sat-universe.com iei tutorialul de instalare cccam
    succes
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nitel offtopic:

    cu ce e mai bun cccam decat gbox ? o_0

    mersi
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by greyMD View Post
    nitel offtopic:

    cu ce e mai bun cccam decat gbox ? o_0

    mersi
    stabilitate
    Dreambox_82

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adicris View Post
    Buna ziua,

    Va solicit si eu sprijinul, daca are cineva timp si disponibilitate prin Brasov.
    Am un Dreambox 500s, cu EDG Nemesis 4.2.
    Am o antena cu HH, cofigurata si reglata, am reusit sa instalez mgcam cu tot cu key si am incercat sa pun si gbox, sau o alta solutie pentru sharing.
    Am si un card AKTA, conax, pe care as vrea sa il folosesc in slot, insa nu reusesc nici cum sa ii dau de cap.

    Ceva imi da cu virgula la instalare, chiar daca am luat-o step-by-step cu tutorialul. Poate cineva imi poate da o mana de ajutor la capitolul gbox sau cccam, pentru ca eu sunt incepator in domeniul acesta, si imi cam prind urechile.

    Cu stima,
    lasa un id de contact ptr a face lumina in problema ta
    Dreambox_82

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DREAMBOX_82 View Post
    lasa un id de contact ptr a face lumina in problema ta
    ID yahoo messenger: adicris
    Intre timp am mai modificat urmatoarele:
    Pusa imagine EDG Nemesis 4.0
    Instalat mgcam pentru pachetele care le stim.
    Instalat cccam 2.0.9. Doar instalat direct din addon-uri.
    Am constatat ca in varianta asta imi functioneaza conaxul de Max.
    Mai departe as fi interesat de partea de sharing si de vreo posibiltate de functionare simultana a cccam si mgcam pentru a nu mai fi cazul sa tot schimb pentru unele canale pe mgcam iar pentru celalalte pe cccam.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adicris View Post
    ID yahoo messenger: adicris
    Intre timp am mai modificat urmatoarele:
    Pusa imagine EDG Nemesis 4.0
    Instalat mgcam pentru pachetele care le stim.
    Instalat cccam 2.0.9. Doar instalat direct din addon-uri.
    Am constatat ca in varianta asta imi functioneaza conaxul de Max.
    Mai departe as fi interesat de partea de sharing si de vreo posibiltate de functionare simultana a cccam si mgcam pentru a nu mai fi cazul sa tot schimb pentru unele canale pe mgcam iar pentru celalalte pe cccam.
    daca doresti, scrie pe mess:cristian19432002 ca sa lamurim problema

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default nelamurire

    sa spunem ca achizitionez dm 500s sa inteleg ca decodeaza si simplu ca orice fta simplu ce are patch+faptul ca decodeaza in sharing.intrebarea este dupa ce iti creezi contul pe un server dreambox intradevar vezi orice iti doresti,dar am inteles de la cineva(as putea spune ca tipul e profesionist) ca ai obligatia de a da, asta consta in faptul ca ar trebui cumparata o cartela pentru un pachet de programe pe care sa o tii in aparat pentru a contribui la reteaua sharing.in fond nu inteleg care este avantajul :aparat cumparat + cartela=mai mult ca un abonament pe care il platesti cate putin in fiecare luna,doar ca problema este microbul satelit care ne-a cuprins pe toti.
    sa zicem ca pentru moment cat o mai tine, varianta FREE ramane tot decodarea cu patch ,chei incarcate ,patch-uri cu autoupdate etc. nu stiu ce se v-a intampla cu nagra 3; probabil ca v-a aparea un patch cum a aparut si pentru nagra 2 care ne-a speriat la momentul respectiv.
    dm 500s nu este indicat pentru monturile H-H(nu are suficienta putere din incarcatorul separat de la priza)
    Deci intrebarea ramane decodeaza ca orice fta ,se pot urca chei in el.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, decodeaza si cu chei ce se poate - destul de putin si nu pentru mult timp.
    Da, e vorba de un viciu. Eu, de exemplu, ma gindesc la un dream 8000 . Daca il iei doar sa vezi digi cu chei, mai bine nu.
    SHALOM

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de unde ti-a venit idea ca dreamul nu suporta un motor h-h,aiurea mie i-mi duce antena din semnatura de la 90est la 30west iar ca sa intri in sharing trebuie sa ai un abo la un provider local sau strain[mai bine]
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu nu am mai avut dm pana acum am avut strong si echosmart.
    am gasit de vanzare dm 500s si dm 800 hd pvr http://www.generalshop.ro/dreambox-dm800hd-p-1567.html la preturi foarte bune, la http://www.peruvision.ro/detalii.php?lang=ro&produs=21 dm 800 este la alt pret dar mufele din spate sunt pozitionate diferit.
    la elstar.ro au acelasi produs ca generalshop.ro doar ca mult mai scump
    pana la urma toate sunt facute in China.
    intrebarea merita diferenta pentru 800 pentru ceea ce face in plus sau cumparam 500 si cand se v-a standardiza semnalul hd vom cumpara 800 la pret de 500 actual.

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gata m-am convins TOT CE ESTE DM 500S SUNT MADE IN CHINA iar cu timbrul de securitate ,toate il au ,acum diferenta o face papagalul la fiecare vanzator ca ala are aia si ca al lui e mai bun ca ala din alta parte(toate sunt la fel).Am vazut ce este si cu dm 800;deci dm 800 hd are ethernet in stg. si dvi dr. iar dm 800hd pvr are dvi stg. si ethernet in dr. ceea ce vedeti la elstar e teapa http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...76b3f47f33fb48
    pentru ca ala nu este dm 800hd pvr ci este simplu dm 800hd--------------doar pretul este de PVR.
    ORIGINAL acum poate mai este doar modelul dm 8000hd pvr aprox 900-1000euro.
    Last edited by asrockmx; 10th January 2010 at 16:58.

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Putin ajutor

    Buna.
    Am achizitionat si eu un dm 500-s, si as avea nevoie de putin ajutor la configurarea lui avand in vedere ca nu am mai lucrat pana acum cu asa ceva.
    Eventual un id de mess.....sau un tutorial pentru configurarea lui pe jiji in special...sau pe altceva.

    Va multumesc

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imaginea pli vine cu cccam instalat instalat cu dcc sau ..... softcam in var/ si merge .iar pt. share (daca ai net) descarci de la ei tot , cautat un manual cccam.cfg si schimbul de linii.bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top