Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: TVR+CCcam

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy TVR+CCcam

    Salutare!
    Incerc de doua zile sa pun un card TVR pe un DM500 cu CCcam 2.0.9 si nu reusesc.Ma poate ajuta cineva cu aceasta combinatie?
    Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    dowloadeaza si cccam,cfg iar acolo pui porturile tale care lai deschis ptr cccam
    Cred ca ai inteles gresit.Am totul configurat,merge ok,CCcam-ul vede cardul,are subscriptie pana in 2009 dar nu decripteaza nimic.Poate mai foloseste cineva asa ceva si poate sa ma ajute.
    Cu gbox stiu ca merge dar ma intereseaza cu CCcam daca pot face ceva.

    Multumesc!

  3. #3
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    pai parerea ta care e de aici? ce as putea sa inteleg?
    mestere daca stii spune daca nu taci din gura nu mai stresa omu'...
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai nu cred ca se descurca ccam cu pidurile TVR ( merge cu NewCS+mgcamd )

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    pai parerea ta care e de aici? ce as putea sa inteleg?
    Eu am cerut ajutor de la cineva care stie daca merge cardul TVR cu CCcam exact cum spune si titlul din topic.Poate nu am fost destul de explicit?Sau poate nu pentru toata lumea?Si totusi eu daca nu inteleg ceva mai intreb cate ceva din detalii sau daca nu stiu imi vad de treaba.Sau este vreun concurs cu premii pentru cine are postari mai multe?

    @smv multumesc pentru raspuns.Mi sa pare aiurea sa pun ditamai carnatul pe receptor pentru un card care este totusi viacces.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    totusi ai incercat via newcs ca ar merge cica ...deci cccam + newcs . ...sorry daca am vorbit aiurea dar am citit pe undeva ca cu newcs merge !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    totusi ai incercat via newcs ca ar merge cica ...deci cccam + newcs . ...sorry daca am vorbit aiurea dar am citit pe undeva ca cu newcs merge !
    din pacate nu.. am incercat eu aceasta combinatie, dar mesajul afisat a fost cel deja cunoscut: "Unsupported CAs"

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    mesajul afisat a fost cel deja cunoscut: "Unsupported CAs"
    Exact si plus de asta cand comut pe canalul TVR1 se blocheaza CCcamul.Oricum va multumesc mult la toti pentru raspunsuri in special lui @gobi2000.Poate cu o noua versiune de CCcam se va rezolva si problema asta.
    Bafta!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top